Ispejimas Check Hybrid System

Pradėjo ArvydasJ, Spalis 24, 2016, 20:11:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

ArvydasJ

ArvydasJ

O kur taisot savo priusu?. Ka sugebu, ta pats paremontuoju, bet dabar reikia duobes ir niekaip. Mototoja, Tokvila? Cia auksini avineli reikia tureti. :)

Venza

Tai gal pasakysi kaip susitvarkei su pirmuoju gedimu?Kas ten buvo?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ArvydasJ

Inverterio pompa nedirba. Ja noriu ir taisyt.

Venza

Tai ne taisyt,o pakeist ja reikia.Ir duobe nebutina.

ArvydasJ

Na taip keist, o ausinimo skysti nereikia ispilt. Nes daug kur rekomenduoja ir ta skysti keist.

ArvydasJ

Siaip ir servisai domintu, nes jauciu, kad mano priusas turi bedu kurios bet kada gali islysti ir pasts nesugebesiu pataisyt.

Venza

Jeigu skystis svarus,grazus,raudonas,tai keist nebutina.Del serviso sunku ka nors patart.Bandyk ieskot internete,nors remontas jo nera kazkuo ypatingas isskyrus baterijas ir inverteri.

Gmc

Citata iš: ArvydasJ Įrašytas Spalis 27, 2016, 13:58:12 PM
O kur taisot savo priusu?. Ka sugebu, ta pats paremontuoju, bet dabar reikia duobes ir niekaip. Mototoja, Tokvila? Cia auksini avineli reikia tureti. :)
Dar Latransa galiu rekomenduot :)

ArvydasJ

Tai labiausia ir domina tie servisai kurie supranta hibridine dali auto. Gal ju ir nera daug , bet turi buti ir be oficialiu atstovu.

sinkleris

Citata iš: ArvydasJ Įrašytas Spalis 27, 2016, 14:45:02 PM
Siaip ir servisai domintu, nes jauciu, kad mano priusas turi bedu kurios bet kada gali islysti ir pasts nesugebesiu pataisyt.

Pabandyk pasidomėt pas http://autokomp.lt/ jie specializuojasi hibridų remonte, kiek žinau baterijas tvarko, tai ir inverterį manau turėtų sutvarkyti, pasakyt kad toyotaclub rekomendavo, tai dar ir nuolaidą padarys.

ArvydasJ

Ta inverteri norejau pas juos ir taisyti, bet .... Buvau kaip ir sutares,bet siandien paskambinau, tai uzsiverte darbais, nera laiko, net ir kita savaite uzsieme. Nors vakar kai skambinau, tai atvaryk dabar ir padarysim. Negalejau taip iskart nuvaziuoti, tai sutarem pasiskambinu ryt t.y. siandien ir sutariam. Dabar kitaip viskas isejo. Truputi gaila.

slashas

Citata iš: ArvydasJ Įrašytas Spalis 27, 2016, 16:40:03 PM
Ta inverteri norejau pas juos ir taisyti, bet .... Buvau kaip ir sutares,bet siandien paskambinau, tai uzsiverte darbais, nera laiko, net ir kita savaite uzsieme. Nors vakar kai skambinau, tai atvaryk dabar ir padarysim. Negalejau taip iskart nuvaziuoti, tai sutarem pasiskambinu ryt t.y. siandien ir sutariam. Dabar kitaip viskas isejo. Truputi gaila.
Na matai laikas jiems pinigai, niekas nelaukia, kiti klientai prisistatė ir viskas, teks laukti savo eilės dabar...

Sent from my iPhone using Tapatalk