Toyota Yaris 1.0 VVT-I

Pradėjo Arvis012, Spalis 25, 2016, 00:50:55 AM

« ankstesnis - sekantis »

Arvis012

Suprantu, kad tu geras parveži ir nujotų čia forume nusiūlytum, bet nesinori kaip pirmą mašiną panelei pirkti brangią, kai įgaus patirties, tada bus galima ir brangesnę pirkt... Tad esu apsibrėžęs ribą iki 2000 Eur. Kokią dar mažą miesto automobiliuką 4 durų galima nupirkt už tokią kainą?

Sonixas

Citata iš: Arvis012 Įrašytas Spalis 27, 2016, 19:37:56 PM
Tai tada nedaug tos grandinės keitimas kainuoja, net mažiau nei kokio dyzelinio variklio diržų ir įtempėjų keitimas... Be reikalo buvau išsigandęs prisiskaitęs forumo...

<<Egis_>> ir <<Sonixas>> - tai kurį variantą patartumėte geriau pirkti: benziną ar dyzelį? Ar įmanoma maždaug už apie 2000 Eur nupirkti gana tvarkingai važiuojančią Toyotą Yaris facelift modelį nuo 2003 metų? Kaip suprantu benzininis variantas kokiais 2 litrais daugiau kuro ir teryja už dyzelinį, tai ir benzinas tada vertas dėmesio...
ziurek kiek vaziuosi jei maziau nei 20000 per metus tai net negalvok apie dyzeli.imk benza ir neturesi galvos skausmo.savo paemia uz 2300 eur.2005 metu.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Arvis012

Su kokia rida paėmei ir ar 4 durų?

Sonixas

Citata iš: Arvis012 Įrašytas Spalis 27, 2016, 22:19:42 PM
Su kokia rida paėmei ir ar 4 durų?
jo 4 duru rida buvi 96000 km.bet velnias perekupas idejo desine fara nuo anglo.kur iskart pastebejau jok blogai svecia bet nurasiau viska jok blogai lempute ideta.isejo kitaip,kaip poto isaiskejo kad idejo nuo anglo nes tos buvo kronsteinai nulauzti tai vat bet ne beda pakeisim ta lempa:D

Arvis012

bet užtad rida jei tikra, tai tada liux - važiuosi dar ir važiuosi su Yariuku be problemų :)

Egis_

Citata iš: Arvis012 Įrašytas Spalis 27, 2016, 20:04:50 PM
Suprantu, kad tu geras parveži ir nujotų čia forume nusiūlytum, bet nesinori kaip pirmą mašiną panelei pirkti brangią, kai įgaus patirties, tada bus galima ir brangesnę pirkt... Tad esu apsibrėžęs ribą iki 2000 Eur. Kokią dar mažą miesto automobiliuką 4 durų galima nupirkt už tokią kainą?
Viskas tvarkoje, tuomet dairykis i yariuka, kad ir nefaceliftini, taip pat siulau dar uzmesti aki i honda jazz,tik ziurek kad jazzui deze neuztu, nes jie turi liga pirminio veleno guoliu issidevejimo, taciau si problema sprendziama uz 180-200eur ir turi vel nauja deze ;) Pagal talpuma, erdvuma man labiau patinka Jazz'as nei yaris, na cia tik mano tokia asmenine nuomone :)

Sonixas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Spalis 28, 2016, 09:08:29 AM
Viskas tvarkoje, tuomet dairykis i yariuka, kad ir nefaceliftini, taip pat siulau dar uzmesti aki i honda jazz,tik ziurek kad jazzui deze neuztu, nes jie turi liga pirminio veleno guoliu issidevejimo, taciau si problema sprendziama uz 180-200eur ir turi vel nauja deze ;) Pagal talpuma, erdvuma man labiau patinka Jazz'as nei yaris, na cia tik mano tokia asmenine nuomone :)
kiek zmonai jieskojau tai ir jazz ziurejau metai naujesni o surudijus tai nezina kaip ir taip visos.

bladas

Turi bendradarbis JAZZ su 1,2 varikliu, mechanika, tai važiuojant keturiese užmiestyje vos traukia, ilgai taikosi kol prisitaiko furą aplenkti. O kito duktė po Vilnių su JAZZ, CVT dėžė, važinėja, labai patenkinta, koks variklis tai nežinau

Egis_

Citata iš: bladas Įrašytas Spalis 28, 2016, 12:55:12 PM
Turi bendradarbis JAZZ su 1,2 varikliu, mechanika, tai važiuojant keturiese užmiestyje vos traukia, ilgai taikosi kol prisitaiko furą aplenkti. O kito duktė po Vilnių su JAZZ, CVT dėžė, važinėja, labai patenkinta, koks variklis tai nežinau
todel reikia imti jazz'a tik 1,4lvarikliu, 61kw ;) 1,2lvariklis silpnas,parsiduoda sunkiau ;) kiek vezes jazz'u is vokieciu, kazkokiu spec. vietu kurios rudytu tikrai neuzmaciau. Negaleciau pasakyti , kad jazz'as labiau rudija uz yari, cia to pacio lygmens automobiliai ;)

Sonixas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Spalis 28, 2016, 15:56:23 PM
todel reikia imti jazz'a tik 1,4lvarikliu, 61kw ;) 1,2lvariklis silpnas,parsiduoda sunkiau ;) kiek vezes jazz'u is vokieciu, kazkokiu spec. vietu kurios rudytu tikrai neuzmaciau. Negaleciau pasakyti , kad jazz'as labiau rudija uz yari, cia to pacio lygmens automobiliai ;)
pilnai su tavim sutinku.bet del rudyjimo tai tikrai jazzas labiau rudyja na gal tik tokiys maciau

Egis_

Citata iš: Sonixas Įrašytas Spalis 28, 2016, 16:26:13 PM
pilnai su tavim sutinku.bet del rudyjimo tai tikrai jazzas labiau rudyja na gal tik tokiys maciau
na jei ziurejai LT erksploatuotus tai visko gali buti del rudziu ;)siaip pas japoniskas masinas dugnai, variklio varztai,laikikliai ir pan... tikrai nera gerai apsaugoti nuo korozijos, taciau kad kiauriai butu prarudije dar neesu mates. Dazniausiai rudeles buna smulkios ir pavirsines (dugne) ;) mano toks pastebejimas butu ;)

Sonixas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Spalis 28, 2016, 19:29:47 PM
na jei ziurejai LT erksploatuotus tai visko gali buti del rudziu ;)siaip pas japoniskas masinas dugnai, variklio varztai,laikikliai ir pan... tikrai nera gerai apsaugoti nuo korozijos, taciau kad kiauriai butu prarudije dar neesu mates. Dazniausiai rudeles buna smulkios ir pavirsines (dugne) ;) mano toks pastebejimas butu ;)
na pats zinai galim cia vienas kitam savo tiesas irodinet kokiu pora simta lapu uzpildyt tu is pardavejo puses as is mechaniko puses.bet tuom tikrai nepadesim temos kurejui:D P.S ziurejau turguose.lietuvoje neeksplatuotas. :D

Egis_

Citata iš: Sonixas Įrašytas Spalis 28, 2016, 19:35:04 PM
na pats zinai galim cia vienas kitam savo tiesas irodinet kokiu pora simta lapu uzpildyt tu is pardavejo puses as is mechaniko puses.bet tuom tikrai nepadesim temos kurejui:D P.S ziurejau turguose.lietuvoje neeksplatuotas. :D
supratau, viskas ok ;) Gaila,kad neuztaikei is Italijos parvezto ar Pietu Prancuzijos :)

Sonixas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Spalis 28, 2016, 21:02:42 PM
supratau, viskas ok ;) Gaila,kad neuztaikei is Italijos parvezto ar Pietu Prancuzijos :)
buciau pats laimingas is tu saliu masiniuka gaut.:Dbet nieko su yariu ir lekia gerai jok stabdyt nespeja:D

Egis_

Citata iš: Sonixas Įrašytas Spalis 28, 2016, 22:14:36 PM
buciau pats laimingas is tu saliu masiniuka gaut.:Dbet nieko su yariu ir lekia gerai jok stabdyt nespeja:D
na is italu smagu kad viskas blizga dugne ir po kapotu, taciau vienetai masinu kurios is ten parvaziuoja tvarkingos.