Avensis II tamsejancio veidrodzio isjungimas

Pradėjo ksarinis, Spalis 25, 2016, 21:37:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

ksarinis

Sveiki. Norėjau pasiteirauti dėl galinio veidrodėlio. Pas mane jis pastoviai ant "ON" pozicijos ta prasme pastoviai ijungtas automatinis pritemimas. Išjugus ant veidrodėlio knopkutę automatinio pritemimo - veidrodėlis tampa paprastas. Bet vel užgesinus ir užkurus automobilį - jis vėl automatiškai yra "ON' pozicijoje. Šiuo metu kai mieste tamsu ir lyja, darosi sunkoka....
1) Klausimas ar čia taip turi būti ir pas Jus irgi taip pat veikia
2) Jeigu ne - gal galima kažkaip iųjungti.

Iš anksto dėkoju už atsakymus

Venza

Uz veidrodelio pasijungia fiskute,istrauk ja ir turesi paprasta veidrodeli.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ksarinis

Ačiū. Beja čia taip jau japonas padaręs, jog pastoviai "ON" pozicijoje būna veidrodėlis?

MindaugasB

Tai tam jis ir skirtas, kad nuolat veiktu ir nereiketu kaskart jungineti. Cia toks prasymas, kad butu visalaik ant OFF padeties gamykliskai, tai sakyciau vienas is 100 000 zmoniu papuolei :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Zaroliz

Prisigalvoja žmonės, aš jį išjungęs buvau tik pabandymui, nes tikrai patogus daiktas, dar galėtų ir šoniniai tokie būti :-)

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

MindaugasB

Lexus, BMW, MB ir soniniai tamsejantys :) liuboj kapriz za vashy dengi :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Iš tikro, tai labai patogi ta automatika. Ir veikia tikrai gerai. Net ir saulėtą vasaros dieną patogiau pritemusį vaizdą matyti. (y)

Bemsas

Gal veidrodelis sugedes? Ar uzdengtas priekinis daviklis?
Veidrodelis turi 2 daviklius - vienas is priekio, kitas is galo. Jei is galo yra sviesiau nei is priekio - veidrodelis uztemsta pats.

Patikrinti ar veikia labai parasta: su pirstu uzdengiam priekini davikli, o su prozektorium (ar su telefono blykste) pasviesti i veidrodeli - turi uztemti.

Zaroliz

Tai ir tik priekinį daviklį uždengus tamsėja, tik lėčiau

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt