HELP. Beda su langu apipurskimu

Pradėjo Algirdasss, Kovas 05, 2010, 08:08:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdasss

Sveiki,

mano vanesi T25 (2005m, D4D 2.0, universalas) islindo tokia bjauri beda. Neveikia langu apipurskimas. Skystis tikrai neuzsales, jo lygis geras ... galinio lango apipurskimas veikia puikiausiai. Kai patrauki svirtele link saves, valytuvai valo, bet varikliuko uzimo nesigirdi, nieko nepurskia. Kas bjauriausia, kad tas apipurskimas tai veikia tai neveikia ... dar nespejau pastebeti pasikartojamumo, bet toks jausmas, kad pradeda neveikti kai masina nuvaziuoja kuri tai kilometraza ir pasyla. Palieki ja kuriam laikui, isedi vel, uzkuri ir valo ir purskia :( ... Gal kas esat su panasiom bedom susidure?? Nenoreciau tiket, kad purkstukai uzsala, nes skystis zieminis, dabar salciai nedideli ir kaip minejau galinis lango apipurskimas visada veikia ...

Edvatronas

na tai ziuret kontaktus prie varikliuko.

fennix

gali but variantas kad ten tas paskirstytojas kuris permeta srove ant priekiniu arba galiniu langu slangeliu uzstriges
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Edvatronas

Citatafennix parašė:
gali but variantas kad ten tas paskirstytojas kuris permeta srove ant priekiniu arba galiniu langu slangeliu uzstriges
jo irgi variantas, tik nesu tikras kaip pas avensi 2 varikliukai ar 1 varikliukas ir paskirstytojas.

zally

Ar veikiia lempu apiplovimas? Prieš varikliuka stovi filtriukas(sietelis) ir jame gali buti siuksliu.Kai jos nuseda-purskia, pavaziavus -pasikrato ir vel nepurskia.Draugo Forde tokia beda buvo.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Algirdasss

Dekui uz pradine informacija. Meginsiu artimiausiu metu rades laiko palyst po kapotu ... :) pasizvalgyt. Masina neperseniausiai nusipirkau ... tai mazumele prakaitas pradejo must, tiek pinigu susudyta ir prasideda bedos ... :|

fennix

tokios ir bedos cia :) man tas pats buvo :) primiausia varikliuka keiciau langu apiplovimo :D tik va po 2 menesiu dar ir varikli perrinkau :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

arytis

Pas Avensius II stovi 3 varikliukai (isskyrus sedanus). Lempoms, priekiniam ir galiniam stiklui. Pas mane panasi beda su priekiniu stiklu buvo ir yra. Kai atsyla iki 0 laipsniu, pradeda purkst, bet ir tai ne tokia srove, kokia kuretu. Matyt kazkas uzsikise arba varikliukui jau giltine dalgi galanda :)

Edvatronas

Citataarytis parašė:
Pas Avensius II stovi 3 varikliukai (isskyrus sedanus). Lempoms, priekiniam ir galiniam stiklui. Pas mane panasi beda su priekiniu stiklu buvo ir yra. Kai atsyla iki 0 laipsniu, pradeda purkst, bet ir tai ne tokia srove, kokia kuretu. Matyt kazkas uzsikise arba varikliukui jau giltine dalgi galanda :)
arba tiesiog blogas kontaktas

Algirdasss

Ghm ... :D ... siandien blondine pasijutau siek tiek ... kai galu gale pradejo nepurksti skyscio ir ant galinio lango, kilo itarimas kad kazkas cia netaip. Pasitikrinau langu skyscio lygi .... istraukus ta gumine slangute is bakelio skyscio stulpelis gal kokia 10 cm buvo ... bet galvoju reik dapildyt vistiek ... ir ka jus galvojat ... supyliau kokis ~3 ~4 litrus skyscio kol jis pasirode kaliuke. Tada pameginau, purskia ir ant priekinio ir ant galinio!!!! Kaip ir nera bedu...

Sakau gal cia elementariai nebuvo pakankamo lygio. Kazkas is jusu minejo, kad skirtingiem langam yra skirtingi siurbliukai, tai gal jie dar ir is skirtingu lygiu ima skysti. Plius ziurejau lemputes zinyne, lyg ir nepastebejau, kad butu indikacija jog nepakanka langu skyscio. Tik keistai su ta slangute kur lygi rodo ... negi 10 cm stulpelis ir jau skyscio nepakanka??? Keistumai koki tai. Plius pries puse menesio tokviloje teige kad man pilna bakeli pripyle kai buvau nuvares ...

Algirdasss

Blynnn vistik bakelis vandens leidzia ... jis ir vel istustejo ... reiks vistik lyst ziuret kas ten daros. :(

Algirdasss

Klausykit ... o per kuri gala ten geriau prieiti prie to vandens bakelio? Is pirmo zvilgsnio tai ten arba lempa reikia imt lauk su dar kai kuriom dalim arba posparni isimt... gal kam teko jau tai daryt?

tadasd

nors mano avensis senesnis, bet manau panasiai. Tai kai keite galinio lango apipurskimo varikliuka teko butent ta rato apsauga nuiminet, kitaip neprieini.

giedrukas

manau kad tavo bakelis tikrai sveikas, visa beda yra tame kad prie zibintu apiplovimo varikliuko yra slanguciu sujungimas su gumine tarpine, manau per ja ir leidzia. issiimk keleivio puses posparni, pripilk pilna bakeli vandens ir bus matyt kur bega, sekmes

upas

Man su corolla taip buvo,parveze masina is prancuzijos i Lietuviska ziema,tai besiplesdamas ledas dalinai isspaude varikliuka is bakelio.Kiek pilu-viskas ant zemes,galvoju sakes,dabar reiks ardyti buferi,lempa,vezti virinti bakeli,bet atsiguliau po masina,nusiemiau kampine apatine apsauga,buferio kampa atsisukau ir ikisau varikliuka i vieta.