Stabdziai

Pradėjo niuniauskas, Birželis 06, 2014, 15:45:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

Pas mane irgi nusėda pedalas,kaip ilgiau palaikai,pabansyk klaidas nusiskaityti

Popilas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugsėjis 20, 2020, 18:26:27 PM
Pas mane irgi nusėda pedalas,kaip ilgiau palaikai,pabansyk klaidas nusiskaityti

su obd2 rodo kad nera klaidu :D , reikes gal su delphi pabandyti savaites begyje

ketvirtasis

Neturėtų rodyti klaidų, viena iš priežasčių vakuminis stabdžių siurblys.
Gedimas tikrinamas su manometrų, nežinau kur sukasi, kai mano mašinai T25  tikrino tiesiog nestebėjau. 

Popilas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 21, 2020, 10:08:55 AM
Neturėtų rodyti klaidų, viena iš priežasčių vakuminis stabdžių siurblys.
Gedimas tikrinamas su manometrų, nežinau kur sukasi, kai mano mašinai T25  tikrino tiesiog nestebėjau.
O gal zinai kiek turi rodyti? Reikia pasieiskoti kas galetu patirkinti manometru kaip minejai

Popilas

Buvau uzsukes pas vienus, tai sake nesukt galvos , vakumas tikrai geras , tik tuo momentu kada stovint daugiau uzpumuoji stadi tada uzsidega intervalais,  :-{

ketvirtasis

Citata iš: Popilas Įrašytas Rugsėjis 21, 2020, 12:48:59 PM
Buvau uzsukes pas vienus, tai sake nesukt galvos , vakumas tikrai geras , tik tuo momentu kada stovint daugiau uzpumuoji stadi tada uzsidega intervalais,  :-{
Jei atvirai, nesuk sau pautų, aš vidurį žiemos iš Šiaulių į Kauną su beveik neveikiančiais stabdžiais parvažiavau. Tai tau vietoj maltis dzin, svarbiausiai "nepumpuoti"

Popilas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 21, 2020, 18:12:12 PM
Jei atvirai, nesuk sau pautų, aš vidurį žiemos iš Šiaulių į Kauną su beveik neveikiančiais stabdžiais parvažiavau. Tai tau vietoj maltis dzin, svarbiausiai "nepumpuoti"

(y) jeigu ispresiu kada problema, parašysiu:)