VANDUO!!!

Pradėjo iksrey, Lapkritis 01, 2016, 03:40:21 AM

« ankstesnis - sekantis »

iksrey

Sveiki, panašią temą radau, bet atsakymų pritrūko:) Toyota yaris 2004m iš pradžių vanduo kaupėsi gale vairuotojo pusėje po kojomis, maniau, jog radau ligą, buvo gavusi subinėn, blogai atkaltas galinis sparnas , lašas hermetiko po galine lempa ir kuriam laikui lyg viskas išsisprendė, prasidėjus rudens lietums šlapti pradėjo ir keleivio pusėje gale, dugnas nesupuvęs, kur ieškoti bėdos?
Dėkoju už atsakymus.

Egis_

pats parasei atsakyma i savo klausima. Ieskok kur nesandaru, itariu ten bus kur deformuotas kebulas buves.

Mants

truputi ne iš toyotos, bet iš asmeninės patirties
pamenu mano turėta seat alhambra skendo ypatingai, semdavau vandenį iš po keleivio kilimo ir sėdynės kone litrais vandeny, ir kaip tik atejo žiem, tai džiaugsmo pilnos kelnės buvo, vanduo užšadavo kaip prūde, langai nenudžiūdavo iš idaus niekada :D
o gedimas buvo toks, jok priekiniame posparnyje (bent jau alhambros, kaip pas kitus nežinau) budavo sukištas porolono su maišu gabalas, ar tai dėl garso izoliaijos ar kažko panašaus, net nežinau. tai jis buvo visas jau ištęžęs, ir taip užkišo kanalus vandeniui nuo priekinio lango nubėgti:) jį ištraukus visos problemos dingo :)

vanduo kaupesi nuo keleivio priekinės sėdynės, iki pat galo,
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

arunaskeras

Vienai auto buvo labai daug lapu prikrite i vandens nubegimo angas prie valytuvu tai vanduo pradejo begti pro sildymo anga kur ventiliatorius gauna ora. Gal cia ir ne ta beda. Bet rudeni apziurekim savo masinytes nubegimo angas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Mants

toj vietoj as alhambroj kelias saujas žemių buvau iškasęs. prie to pačio, reiktų ir posparnius išvalyti, bet pas vokietį ten ir prisineša daug,
toyotoj kažkaip mažai tu plastmasių, tai net nežiųrėjau ar konors yra ar ne :)
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Venza

Apziurek masinos dugna ir patikrink ar netruksta guminiu kamsteliu dugne.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Daranius

Citata iš: Mants Įrašytas Lapkritis 01, 2016, 08:36:23 AM
toj vietoj as alhambroj kelias saujas žemių buvau iškasęs. prie to pačio, reiktų ir posparnius išvalyti, bet pas vokietį ten ir prisineša daug,
toyotoj kažkaip mažai tu plastmasių, tai net nežiųrėjau ar konors yra ar ne :)

kas liečia šitą kibirą, tai aš irgi nusiėmęs priekinio rato purvasaugį iš slenksčio išsikrapščiau kelias saujas juodžemio gerai primirkusio vandens...