Degalu bako talpa

Pradėjo Edvensis, Lapkritis 03, 2016, 19:31:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvensis

Sveiki. Norėčiau sužinoti,jog ar čia tiesą,kad pas pirmos kartos Avensis 2.0 D-4D degalų bakas yra 60 litrų talpos?

slashas

Citata iš: Edvensis Įrašytas Lapkritis 03, 2016, 19:31:59 PM
Sveiki. Norėčiau sužinoti,jog ar čia tiesą,kad pas pirmos kartos Avensis 2.0 D-4D degalų bakas yra 60 litrų talpos?
Tiesa

Sent from my iPlyta

dariux

Pritariu, tiesa, kazkada teko pilti pilna baka, baigesi kuras prie degalines, tai jei tiksliau pamenu telpa 60,2 l iki pistoleto atsokimo

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Edvensis

Nu nzn,pas mane kazkodel 53,25 l talpos :D

arunaskeras

Citata iš: Edvensis Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 11:54:25 AM
Cia su dozatoriu matavai😃😄
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Edvensis

Ne :D Tiesiog po to ivykio,kai baigesi pas mane degalai,tai man draugelis truputi atveze dyzelio,veliau su trosu pagalba uzsivedziau ir staigiai i degaline uzvariau,ten nedaug uzsipiliau ir galiausiai sekancia diena pilna baka uzsipiliau savo pamegtoje degalineje. Visus cekius issaugojes,paskaiciavau kiek litru buvo uzpilta ir galutine suma gaunasi 53,25 litru.

Zaroliz

Nelabai vykęs matavimas :-)

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Venza

Citata iš: Edvensis Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 19:41:17 PM
Ne :D Tiesiog po to ivykio,kai baigesi pas mane degalai,tai man draugelis truputi atveze dyzelio,veliau su trosu pagalba uzsivedziau ir staigiai i degaline uzvariau,ten nedaug uzsipiliau ir galiausiai sekancia diena pilna baka uzsipiliau savo pamegtoje degalineje. Visus cekius issaugojes,paskaiciavau kiek litru buvo uzpilta ir galutine suma gaunasi 53,25 litru.
Cia tai labai geras matavimo variantas:draugelis truputi atveze,nedaug degalinej uzsipyliau,po to pilna baka degalinej ir gavosi tiksliai 53,25 litru   :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Donis7

Tai ir L/100km vidurkis bus labai malonus akiai. :)

Edvensis

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 20:22:15 PM
Cia tai labai geras matavimo variantas:draugelis truputi atveze,nedaug degalinej uzsipyliau,po to pilna baka degalinej ir gavosi tiksliai 53,25 litru   :-]

Zinojau,kad atsiras tokiu,kuriems tik pazvengt ir nepasigilint i komentara,todel as patikslinsiu savo atsakyma. Tada,kai as piliau savo pamegtoje degalineje (Neste),tai ten kai ikisi pistoleta ,tai gali padaryti taip,jog tau automatiskai piltu ir nereiketu pastoviai spaudinet ji. Pistoletas iskart patsai nutraukia pilimo procesa kai degalai liecia pistoleto antgali ir kai lieciamas pistoleto antgalis tai logiskai mastant reiskia,kad bakas beveik pilnut pilnutelis. Kaip ir pries tai minejau,jog as kitus cekius issaugojau. Sudejau viska ir gavosi 53,25 litrai. Elementari matematika. Arba cia pas mane kitas bakas idetas arba Toyota totaliai knisa prota. Draugelis turi RAV4,tai irgi netiki jog jo degalu bake telpa tiek litru,kiek nurodo gamintojas.

Rolkis72

Deja klysti,jei salerka pili,tai ji putoja ir putoms pasiekus pistoleta jis issijunge,palaukus kol kuras del putojimosi nuseda dar gali pilti apytiksliai kokius 5 litrus kuro

robertas1993

Citata iš: Edvensis Įrašytas Lapkritis 13, 2016, 11:54:25 AM
gali buti bet, kitakart nesistebek kai dyzelio pripilsi virs 60l (vasaros metu) i baka :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Rolkis72

Koks skirtumas vasara ar ziema pilsi,cia juk ne dujos,as kai iki virsaus salerka uzpilineju,tai man truputeli daugiau kai 60 litru telpa,bet jei laiksiu,kol pistoletas atsaus ir nustos piltis,tai gal ir pripilsiu tuos 53 litrus

augisz

As kiek pyliau i savo 55ltr baka tai rekordas buvo 46ltr. Uzsidege kuro lempute, dar prasuku kokius 30-40km ir pilu.  Pilu kol atsauna, paskiau truputi nuspaudziu, kad neputotu pilant ir be jokiu putu dapilu iki pistoletas kol jau atsaudyt pradeda. Nesistengiu vaziuot kol vakumas bake susidarys :)