D-CAT variklio problema

Pradėjo uazikas, Lapkritis 06, 2016, 15:14:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

uazikas

Sveiki visi.Atsiprasau,jei pasikartosiu del klausimo,daug prirasyta sia tema,bet jau visai susimaisiau beskaitydamas.Turiu avensi 2005 metu,su d-cat varikliu,130 kw. Beda,kad saltas traukia labai gerai,bet varikliui pasilus,nebenori traukti daugiau 2tukst. apsuku. Cia tokiam vietiniam garaziuke pravale egr,trauka siek tiek geresne,bet tikrai ne tiek kiek buvo.ir dyzelio sunaudojimas padidejo apie du litrus simtui km.Kame problema ir kur galima sutvarkyti siauliuose,nes praktiskai daug remontininku kaune ir vilniuje.Aciu uz informacija ir atsiprasau del naujos temos kurimo.

Bacardis

Tavo vietoje varyciau diagnostikai, tai gali atlikti, kad ir Sovli. Masina nera labai sena, gal kazka pamatys. Mano atveju 2003 cv., nieko gudraus nepasake... Kaip sakant "dengi na veter" :)

pjooklas

Pabandyk oro srauto matuokle prasivalyt.

uazikas

kadangi zmona vazinejo apie du menesius i darba,kuris randasi tik uz keliu kilometru,gryzus man is uzsienio ir apie savaite pagainiojus masina,viskas susitvarke,buvau nuvares iki Sovli serviso siauliuose,tai pravaziavo,pajunge diagnostika,bet nieko nerado.Atliko variklio aptarnavima,pakeite visus filtrus,tepala.Kuro sanaudos nuo 8.5 nukrito vel iki 6.5 :) liepiau zmonai kartas nuo karto,pagainioti masina.