del Avensio radijos

Pradėjo barzda, Kovas 06, 2010, 16:34:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Kaip jautrumas? man tai kazkas neaisku... nuvaziuoji tarkim nuo Vilniaus koki 50 km link Ukmerges ir kokybisko radijo signalo neber... antena wagon'e soniniam galiniam stikle... gal kur atsikabinus? kaip pas jus? ir dar apie radijos paslaptingus nustatymus AF, TP ir TA atrodo... Ka jie konkreciai nustato?
Aciu

2003-2.0-wagon.

vytautask

Pas mane irgi tos pacios problemos su radija.Pries savaite pirkau masiniuka tai galvoju kad nemoku.Butu idomu isgirsti zinanciu nuomone ir man.Gal galit paaiskinti kaip nustatyti laikrodi,tas pipsiukas prie laikrodzio visai nereguoja,ir aplamai kam jis skirtas,gal sugedes?

zally

Kad radijas gerai veiktu reikalinga isorine antena(geriausiai ant stogo).Be to pas Toyotas montuojamas anteninis radijo signalo stiprintuvas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

bladas

Bent jau pas mane Corolla Verso, savaime persijungdavo stotys, neveike RDS-as visaip maigydamas tas knopkes  pasiekiau, kad ekranelyje degtu trys simboliai - AF, REG, ST. Tai dabar stotys nepersijungia, ir RDS-as veikia. O spaudineti reikia knopke "AF REROUTE"

vytautask

o kaip su tuo lakrodzio nustatymu,ar pas mane sugedes nustatymas ar cia kazkaip kitaip nei kitom masinom?

barzda

na laikrodis pas mane laikrodis nusistato su tuo pipsiuku... palaikai 3 sek, atleidus pradeda mirkset valandos, spaudai kol nustatai, tada palauki, persijungia minutes ir viskas...

vytautask

aciu uz atsakyma,dabar aisku kad pas maqne neveikia tas pipsiukas,reiks ieskoti kame gedimas.

horn

AF-tai alternative frequencies, tai yra kadangi kiekvienam mieste kiekvienas radijas groja skirtingu dažniu, tai išvažiavus iš miesto, kai signalas susilpnėja, radija persijungia į stipresnį kito miesto dažnį, jei tokį pagauna. Jei AF išjungtas, kai dažnis susilpnėja, radija nebegroja, okai AF įjungtas ir pasigauna tos pačios stoties stipresnį dažnį, persijungia į jį. TA-pranešimai apie transportą-pas mus tokie nevyksta. TP-transporto pranešimų programa. TS-sugaudo stipriausių stočių signalus. REG-pas mus taip pat neveikia-čia didelių radijo stočių programa, kai pranešimai skirtinguose miestuose skiriasi-pvz. gali būti kita kalba arba žinios tik Vilniaus ar visos Lietuvos.

barzda

Aciu uz paaiskinimus... reiskia protingiausia turet isijungus AF... bet kaip ten su radijos jautrumu...? kaip patikrint ar antena(tinklelis) veikia... stiprintuvas ar veikia...? tikriausiai sudetinga, nes radija tai integruotas...

horn

50 km nuvažiavus nuo miesto radija ir neturi traukti, bet gali persijungti į kito miesto dažnį, jei kitam mieste groja ta pati stotis. Kartą už Varėnos 15km nė vienos lietuviškos radijos nepagavau, nes užstoja miškai.

Kestutis777

O pas mane del kazkokiu priezasciu gale mirtina tyla.... Reiks kada pas elektrikus vaziuoti ar ka....

vytautask

kas gali buti,kad netgi vazinejant po miesta sunkiai traukia M1,kitas stotis geriau,bet irgi vietom pradeda trukcioti.Kas gali buti, nenusistato laikrodis, negi reikes ardyti visa panele, kad surasti kame reikalas.Juoda pipsiuka spaudinek kiek nori, jokios reakcijos.

Henris

SVeiki,
Pradesiu nuo pradziu: atstitiko tokis dalykas kad teko susitvarkyt galini sparna ir bamperi, nes kazkas graziai pravares buvo. Po tvarkymo, magas neduoda jokiu gyvybes zenklu. Servisas sako, kad pagal visa tvarka jie turejo atsijungti akuma. Kiek jis atjungtas buvo nzn, masina pas juos buvo 3 dienas. Suagiklius praziurejo viskas ok,. Viskas kitkas dirba, o magas nifiga. Jie vietoje bande ten resetint kompa pire mano akiu pora kartu atujunginejant akuma. Sako atvaziuok pirmadieni reikes kabint kazkur ant diagnostikos.
Galvoju, gal naciort ta diagnositka, gal kam is jusu taip yra buve, ar cia jau gali buti liudni dalykai su mano tuo magu????
Auto Avensis 2003 D4D 2.0
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

zally

Paziurek kas pagal aprasyma ant to pacio saugiklio pakabinta ir ar tai veikia.Jei saugiklis geras teks maga lupt lauk ir tikrint ar maitinimas ateina.Kai kuriuse maguose sagiklis dar viduje stovi.Siaip standartine procedura.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

mmersass

CitataHenris parašė:
SVeiki,
Pradesiu nuo pradziu: atstitiko tokis dalykas kad teko susitvarkyt galini sparna ir bamperi, nes kazkas graziai pravares buvo. Po tvarkymo, magas neduoda jokiu gyvybes zenklu. Servisas sako, kad pagal visa tvarka jie turejo atsijungti akuma. Kiek jis atjungtas buvo nzn, masina pas juos buvo 3 dienas. Suagiklius praziurejo viskas ok,. Viskas kitkas dirba, o magas nifiga. Jie vietoje bande ten resetint kompa pire mano akiu pora kartu atujunginejant akuma. Sako atvaziuok pirmadieni reikes kabint kazkur ant diagnostikos.
Galvoju, gal naciort ta diagnositka, gal kam is jusu taip yra buve, ar cia jau gali buti liudni dalykai su mano tuo magu????
Auto Avensis 2003 D4D 2.0

Gali but kad perdeges vidinis saugyklis mage, jei jame toks yra, nes pas mane irgi buvo kad magas naujas o neveikia, bet ten buvo ne gamyklinis. Kai kisau maga kazkaip sugebejau ismest saugykli, ikisau nauja ir viskas veikia :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit