Galinio stiklo apiplovimo purkštukas

Pradėjo Edvensis, Lapkritis 08, 2016, 20:27:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvensis

Sveiki. Kaip ir logiška,kad purkštukas turi purkšti,bet kažkodėl pas mane galinio stiklo apiplovimo pukštukas veikia ne kaip  purkštukas o kaip kažkoks pilstytuvas. Kaip išspręsti šią problemą?

Awriuxx

Pas mane irgi bėga srovele. Niekada net minčių nekilo, kad čia kažkokia problema. Stiklą apiplauna ir gerai

MindaugasB

Parduodi avensi, perki VAG ir purks ant galinio stiklo. Problem solved.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

arunaskeras

Nu tikrai tik dabar pastebejau kad bega . Negi teks masina keisti. Su priekiniais tai turi purksti, o galinis jei yra virs lango tai uztenka kad bega, nelabai isivaizduoju jo purskiancio
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

robertas1993

siaip ir turi begt o ne pukrst... jeigu purkstu tai tiesiai ant kelio o ne i langa :) ir greiciausiai pas temos autoriaus auto stiklo apiplovimo bakelyje stovi du varikliukai vienas silpnesnis skirtas galiniam o kitas stipresnis priekiniam langui  :) buvau pabandes pas save auto  sukeist vietom slangelius tai i priekini nepurskia o ruvena ant kapoto o gale purskia stipria srove ir ne i langa o  tiesiai ant kelio... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211