Prius III pirkimas

Pradėjo Babah, Lapkritis 22, 2016, 18:18:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kalava

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gruodis 22, 2016, 09:04:28 AM
Fobijos tokios, sakyciau, paties susigalvotos :) Bendradarbi irgi toki turiu (IT'ishnikas), kuriam jeigu prisireikia bet kokio sudniekio, tai reikia cia ir dabar. Kartais ateina pas mane, kad jam ebay paieskociau. Randu, bet siuntimas is kinieciu minimum 3 savaites, tai labiai griauzia nagus, kad ilgai uztruks, o jam reikia siandien rytoj ten kokios nors vazos ar dar kokio namu apyvokos daikto.

As prisidesiu prie Egio rekomendacijos ir taip pat galiu rekomenduoti Venza kaip USA auto speca. Susitarus jis suras Priusa, suremontuos, manau ir skydeli is europos idetu pries atiduodant raktelius tamstai :) O dar klausimas: apskritai teko su gen3 priusu vaziuoti, vazineti?
Keistas IT'šnikas sakyčiau tas tavo bendradarbis - paprastai tai į ITšnikus kreipiamasi visais "kompiuteriniais" klausimais, kad ir užsisakymu iš Ebay, nes kažkodėl susiformavusi klaidinga nuomonė, ypač vyresnio amžiaus grupėje, kad "kompiuteristas" turi išmanyt bet ką, kas susiję su kompiuteriais :-D
Taip kad ITšnikas turėtų būt "pakankamai" kompiuteriškai raštingas, kad gebėt užsisakyt iš Ebay, Amazon ar bet kokio kito DealExtreme analogo :-)
Čia aš šiaip, iš patirties, kaip daugelio metų adminas/programeris.. :-)

Sorry už offtopiką

Išsiųsta naudojantis Nexus 9 Tapatalk 4 Lt

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

slashas

Citata iš: kalava Įrašytas Gruodis 28, 2016, 23:10:52 PM
Keistas IT'šnikas sakyčiau tas tavo bendradarbis - paprastai tai į ITšnikus kreipiamasi visais "kompiuteriniais" klausimais, kad ir užsisakymu iš Ebay, nes kažkodėl susiformavusi klaidinga nuomonė, ypač vyresnio amžiaus grupėje, kad "kompiuteristas" turi išmanyt bet ką, kas susiję su kompiuteriais :-D
Taip kad ITšnikas turėtų būt "pakankamai" kompiuteriškai raštingas, kad gebėt užsisakyt iš Ebay, Amazon ar bet kokio kito DealExtreme analogo :-)
Čia aš šiaip, iš patirties, kaip daugelio metų adminas/programeris.. :-)

Sorry už offtopiką

Išsiųsta naudojantis Nexus 9 Tapatalk 4 Lt
Face slap :)
aš irgi programuoju, ebay naudojuosi jau 16 metų :D koks DX turi net sandėlius uk, tai gali kai kurias prekes net per savaitę gauti.
Matyt ten toks variantas kur, kada kompiuteriu naudotis pradėjai, kai įstojau į informatiką, o kodel įstojai į informatiką, nežinau :D

MindaugasB

Cia tas variantas, kai su anglu kalba sunkiai. Aptarnauti kompus gaunasi, nes nu darbas toks, bet kaip angliskai skamba ten kazkokie kalnu kristolo karoliai nezino. Arba nesupranta shippingo salygu ir pan. :) Ties tuo offtopica ir baigiam.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Ne as,cia mano konkurentas Darius  :)  .As pardaves zmonos Prius forumieciui,o zmona dabar 2016m Prius testuoja  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Gmc

Citata iš: Venza Įrašytas Kovas 28, 2017, 23:41:53 PM
Ne as,cia mano konkurentas Darius  :)  .As pardaves zmonos Prius forumieciui,o zmona dabar 2016m Prius testuoja  ;)
Tai va kas dar kruva Siennu turi :D

Nerijus P.

Sveki, nenщriu kurti naujos temos.. bandau belstis pagalbos patarimo cia:)
Mašiniuka žmonai noriu nupirkti.. biudzetas 7-8k  .. noriu dar gyva surasti..
kaip jus manote rida 239k jau kritine?
https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuotraukos/toyota-prius-1-8-l-hecbekas-2009-benzinas-6039511.html?t=Toyota%20Prius%2C%201.8%20l.%2C%20he%C4%8Dbekas

matosi masiniukas aptarnautas salonuose iki galo.. parduoda imone sako parsiveže is italijos nedauzta..
ar vertas demesio? Zinau kad komplektacija visiskai plika bet uz tokius pinigus nesitikiu stebuklo

iš anksto dekui už bet kokius komentarus bei pagalba pasiulymus..   

p.s o gal geriau imti jei nesigauna gyvo 3 kartos .. koki sensni 2007-2009m ziureti?
Kas bande abu ar labai skyriasi važiavimo dinamika ir tt?

MindaugasB

Nedauztas ir nedazytas, bet matosi, kad atpoliruotas. Man per gerai atrodo, kad butu tiesa. Ir dar is Italijos. As balsuoju kaip minimum uz atsukta rida. Ka kiti siulot? :D

Info, kuria radau google per 2-3 minutes: sita masina BRC pardavinejo uz 7800euru, tik niekas matyt nenupirko. Fotkes is dabartinio skelbimo buvo toje pacioje aiksteleje darytos anksciau, kai dar be sniego buvo, dabar imete su sniegu, kad naujai atvaryta ale masina. Vadinasi skelbimas atnaujinamas kas kazkiek laiko. Pagooglinus toliau sita masina pardavineja gal nuo vasaros ar nuo rudens pabaigos, nes skelbimo nuoroda ta pati, bet fotkes dar yra prie zaliuojancios zoles ir prudelio, o fone matosi Gariunu ausinimo bokstas - masina kuri laika buvo pardavinejama ir Gariunuose. Kaip matome, niekas nenupirko. Butu normali masina, senokai jau butu nupirkta, nes Priusus perka dabar toka tak visi kas netingi.

Prisegu foto is google vaizdu ir dabartinio skelbimo. Atkreipk demesi i raudona Ford. Jis matomas tiek sitoje senoje foto, tiek ir dabartiniame skelbime, antroje foto is eiles. Vadinasi, masina stovi jau kuris laikas.

Cia mano asmeniniai bendro pobudzio pastebejimai, kurie gali prasilenkti su realybe. Spresti tau  :D

Egis_

na matai prius'as kaip sakoma nera duona ir batonas kasdieninis...jam reikia kliento palaukti, kaip ir bet kuriai kitai toyota. Cia Vw/audi ar bmw... kur skambina da....uja, bet konkretaus pirkejo nera. Kaip ir del kainos: is pradziu visada stengiamasi gauti maximalu pelna is svieziai parvezamo automobilio, paziurek bet kur, kur jis pastovi, pardavejai daro nuolaidas, ''akcijas'' :D

Venza

Siaip Priusui kliento laukt nereikia.Siai dienai tai labai paklausi masina,tik pora niuansu:visi nori ,kad butu visi privalumai ir uz tuscios kaina  :D .Dar noretu,kad butu rida maza,o rida dazniausiai buna laaaabai didele,nes didzioji dalis ju ex taxi.Del tos priezasties Prius nevezu,nes uzknisa toks pasakymas: "ten autopliuse tokiu metu ir su oda ir lietais ratais uz 6800eur,o tu nori 7000eur uz paprastesne"  :E
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

balticam

Nerijau P, is Italijos masinos gali net neziuret. Rida bus atsukta 100% (o ir virs 200k jau yra nemazai) ir gal net per puse.
90% dauzta ir remontuota, nes zinau kaip italai vazineja; nubrezimu ir ilenkimu butu ne vienas, o cia nuline....
Serviso kygute NIEKO NEPASAKO! Pilnas eBay originaliu uz 10€ :  https://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-SERVICE-BOOK-NEW-GENUINE-NOT-DUPLICATE-ALL-MODELS-PETROL-AND-DIESEL/263254938863?epid=854631775&hash=item3d4b3794ef:g:UH4AAOSwCU1YyU3K
Isirasyk ka nori ir kaip nori..

Bemsas

Del knyguciu tiesa. Man perekupas irodinejo, kad masina su serviso knugele, visos atzymos, pildyta nuo pradziu. Tik netycia paskutiniame lape pamaciau, kad knygute atspausdinta 3 metais veliau, nei pagaminta masina :D

Nerijus P.

Na cia pardavineja imone, jie man vakar telefonu sake kad turejo aikstele Vilniuje, dabar ja uzdare perveze masinas visas i šiaulius.. kad ilgai neparsiduoda yra beda.. kiek skaiciau nesveika labai Priusams ilgai nevažiuoti/buti su išsikrovusia baterija.. teks ziuretis laukti sviezesnio varianto.. beje neatsake niekas kaip ten 2 prius karta ir trecia labai skyriasi vaziavimas? Kaip su tuo auto islekus itrasa.. eina dar kazka aplenkti be streso esant poreikiui?

Egis_

Citata iš: Nerijus P. Įrašytas Sausis 18, 2018, 21:46:10 PM
Na cia pardavineja imone, jie man vakar telefonu sake kad turejo aikstele Vilniuje, dabar ja uzdare perveze masinas visas i šiaulius.. kad ilgai neparsiduoda yra beda.. kiek skaiciau nesveika labai Priusams ilgai nevažiuoti/buti su išsikrovusia baterija.. teks ziuretis laukti sviezesnio varianto.. beje neatsake niekas kaip ten 2 prius karta ir trecia labai skyriasi vaziavimas? Kaip su tuo auto islekus itrasa.. eina dar kazka aplenkti be streso esant poreikiui?
jei apsistojai ties priusu, tai pirk ji is amerikos su protingu dauzimu. Situ klausimu kreipkis i klubieti ''Venza'', manau jis tau tikrai pagelbes, aisku nebent ieskai varianto, kaip sakoma "sesk ir vaziuok", bet cia jau gausis kate maise ;)