Degalu bako talpa

Pradėjo Edvensis, Lapkritis 03, 2016, 19:31:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gruodis 16, 2016, 16:49:32 PM
Koks skirtumas vasara ar ziema pilsi,cia juk ne dujos,as kai iki virsaus salerka uzpilineju,tai man truputeli daugiau kai 60 litru telpa,bet jei laiksiu,kol pistoletas atsaus ir nustos piltis,tai gal ir pripilsiu tuos 53 litrus

dyzelio tankis taip pat kinta kaip ir dujos :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Rolkis72

Na nezinau kaip ten kinta dyzelino tankis,kazkaip neesu tai girdejas,as degalineje piluosi visada iki pat virsaus,kartais palaukiu kol putos nuseda ir vel pilu,ziema vasara pas mane truputi daugiau kaip 60 litru telpa,kazkaip nemanau kad pas Avensi kuro bakai skirtingi butu,bet gali buti,kad maziau kuro telpa del to,kad kuro bake dumblo atsirado,per ilga laika susidaro tokia tirsta juoda mase,teko paciam matyti,kai is Passato bako isplove ,tiksliai nepasakysiu,bet kokie 3 puslitriniai stiklaineliai tikrai buvo,nes dyzelines masinos per ilga laika savo bake visokio brudo prikaupe.

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gruodis 18, 2016, 12:45:59 PM
Na nezinau kaip ten kinta dyzelino tankis,kazkaip neesu tai girdejas,as degalineje piluosi visada iki pat virsaus,kartais palaukiu kol putos nuseda ir vel pilu,ziema vasara pas mane truputi daugiau kaip 60 litru telpa,kazkaip nemanau kad pas Avensi kuro bakai skirtingi butu,bet gali buti,kad maziau kuro telpa del to,kad kuro bake dumblo atsirado,per ilga laika susidaro tokia tirsta juoda mase,teko paciam matyti,kai is Passato bako isplove ,tiksliai nepasakysiu,bet kokie 3 puslitriniai stiklaineliai tikrai buvo,nes dyzelines masinos per ilga laika savo bake visokio brudo prikaupe.
Tas dumblas tai parafinas, o jis susidaro dėl šalčio ir likusio vasarinio dyzelino kuris be priedų, kuris neleidžia susidaryti parafinui (žibalas).