Corolla Verso Borto kompiuterio parodymai

Pradėjo Ginlika, Kovas 11, 2010, 13:20:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Pulkininkas tu visiškai neteisus. Jei perki naują auto tai tada taip ir turėtų būt, jei taip nėra tam garantinis. Kai perki dėvėtą, tu tikies ,kad taip bus, bet viskas priklauso nuo praeito šeimininko... ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Pulkininkas

CitataNNZ parašė:
Pulkininkas tu visiškai neteisus. Jei perki naują auto tai tada taip ir turėtų būt, jei taip nėra tam garantinis. Kai perki dėvėtą, tu tikies ,kad taip bus, bet viskas priklauso nuo praeito šeimininko... ;)
O kodėl tu manai, kad aš pirkau seną automobilį :)
Garantija tebegalioja, bet ar verta ten nagus kišti?  Tikriausiai reikės man Tokviloj sėdėti ir laukti kol nusinulins:)  Ne aš vienas tuo skundžiuos, konstrukcija prasta.

guners

CitataPulkininkas parašė:
Citataguners parašė:
Kad tik tokie gedimai kamuotu tavo toyota, tai padangas buciuotum savo verso;) Dziaukis, o jei nepatinka keisk masina:p
Sujuokinai :) Kodėl turėčiau bučiuoti padangas ? :D Tai būtų labai nehigieniška :D
O jeigu rimtai, tai jeigu pirkau nepigų, labai jau teigiamai (mažiausiai gendantis, pirma vieta pagal TUV statistiką, saugumas ir ekologija -aukščiausi įvertinimai), įvertintą automobilį, tai gal ir turiu teise tikėtis, kad jis tokių nesąmonių nedarytų.
Kaip TUV galejo toki gedima praleisti pro akis, cia juk baisiau uz variklio uzkalima. Kokia cia dar pirma vieta, net paskutines neverta.
Tokvila manau, cia bejege padeti, nebent medicinos diagnostikos centras.
Peace, pajuokauti sveika kartais:)
P.s o padangu buciuoti nereikia, bo cia jau iskrypimas butu:)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Pulkininkas

NNZ

tai nesuprantu kam pirkti auto su garantija ir ja nesinaudot :|
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Giedrius34

CitataPulkininkas parašė:
Užkniso visai Tojotos kompiuterio  nesąmonės. Norėjau pamatuoti vidutines sąnaudas ką jis rodo mieste, bent nuo kuro pylimo iki pylimo (ilgiau niekaip negalima). Pasirodo, net ir tai neįmanoma. Šįryt pats nei iš šio, nei iš to ėmė ir nusinulino, ..., .... Tai čia išgirtoji tojota, keiktis norisi.

O as tai noreciau, kad kompas suskaiciuotu, kiek kartu mano padangos apsisuka nuvaziabus 1000 km, bei kiek as sudeginu kaloriju besukiodamas vaira.

Sudas ta toyota ir jos tas neveikiantis kompiuteris :D:D:D

P.S. O jei nori kazka paskaiciuot, rink cekius ir sek spidometro parodymus. Tada zinosi kazkokias preliminarias sanaudas, o tos visos kompu sanaudos, visuose auto yra tik zaisliukas.
Vien su skaiciu 0 iki degalines galima 20-40 km nuvaziuot drasiai. Asmeniskai berodz kokia 15km nuvariau ir kadangi pasitaike degaline daugiau neberizikavau...
ტოიოტას გამძლე

dubis44

Pas mane kita beda.
Buvo sugedusi mage, tad nusipirkau is sroto "nauja" :)
Bet dabar kuro sanaudos L/100km rodo pievas. Vidurki parodo ~12L/100km (faktas bent 30-40 % maziau priklausomai kur ir kaip vaziuoju). Masinai sustojus tas skaicius mazeja :) ??? Be to momentinis ziauriai atsilieka, pvz. isibegejant rodo maziau, nei riedant pastoviu greiciu. Momentinis aisku irgi yra smarkiai padidejas...
Ku daryti?

Ivo9

Pastebėjau,kad užpylus dyzelio ir automatiškai nusinulinus VID. sąnaudoms, kuro sąnaudos, malantis po Vilnių, išauga iki 10,5l/100km...Bet, jei AVG nunulinu pats, tuomet telpu į 8,5l/100km... Niekaip neprisiruošiu išmatuoti realaus suvartojimo. Ar pas kažką yra taip?

tevas

Visom grybauja parodymai. Man dazniausiai rodydavo 1 - 1,5 litro daugiau nei suskaiciavus realiai.

marrka

turiu corolla verso ir pas mane taip pat nenusinulina automatiskai po kuro ipilymo. viskas tvarkoje, kai pats noriu, nusinulinu tiek vid. sanaudas, tiek ir kt parametrus :)
Corolla Verso D4D 100KW 2009

Ivo9

Aš maniau,kad pas visas faceliftines Corollas Verso nusinulina automatiškai. Kaip matau pas Tave tokia ir yra. Šiaip pas mane po kiekvieno užpylimo vidutinės sąnaudos nusinulina pačios  ir tik pajudėjus pašoka iki 14-15 l/100km. Po to palaipsniui krenta. Išsiliesiu n-tąjį kartą  - esant dabartinei oro temperatūrai (-2°), auto laikant šiltame garaže, kasdien stovint kamštyje Molėtų pl.- Geležinio V. g. A.Panerių link rytais ir vice versa vakarais, sąnaudos laikosi 10.4-10.7 l. Išmatavau realiai apie 10.2l. Geriau net nebesitikiu... Tuo tarpu su darbiniu 2.0 l Honda CR-V benzu, automatu, AWD analogiška kelione atsieina 11 l....

Bemsas

Daugiau 8L/100km niekada nesu pyles. Kaip ir maziau 6L/100km (tik trasa). Visada vidurkis 7.4L jau 3 metus nesikecia.

Ivo9

Tai bl.... kame šaknys tada??? Tokviloj nerado prie ko prikibti. Bemsas pas tave C Verso? Su ar be DPF?

Bemsas

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Gruodis 11, 2014, 12:10:04 PM
Tai bl.... kame šaknys tada??? Tokviloj nerado prie ko prikibti. Bemsas pas tave C Verso? Su ar be DPF?

2008m 2.2 100kw be DPF, 130kkm rida.

Ivo9

Tai negi daugiau nei 2 litrus suvalgo tas papildomas DPF'o purkstukas? Siaip sake visa DPF sistema veikia gerai.