Uzvedus varikli nuseda stabdziu pedalas

Pradėjo arabasa, Rugsėjis 22, 2016, 17:38:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Farmeris

neaiškumai  ir man su rankiniu..pakeičiau kaladėles ..sureguliavau kaladėlių prileidimą prie prie disko (per skilute kur su guma užkišta buna)..bet vistiek užtraukus rankinį iki galo nelaiko..prie rankenos jau nebegaliu itempti (iki galo susukta veržlė) ..čia kas trosai išsitampę? diskai išdilę? ...didelė trosų eiga..
seip kaladėlės buna kelių dydžių..pradžioje nupirkau ne tokias ten diametras 200mm rašo....o mano kai išardžiau tinka 185mm diametro..nes tų 200 net išvaizda kitokia negu mano..
Corolla Verso.

Venza

Rasai,kad sureguliavai kaladeliu prileidima prie disko.Kokiu budu nusprendei,kad kaladeles jau gerai sureguliuotos?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Farmeris

suki reguliatoriu kol ratas stoja..tada atleidžiu kad nebesiektu..
Corolla Verso.

Venza

Dar bandyk sukelt kaladeles,uztraukt rankini ir vel is naujo bandyk.Yra nemazai vietu,kur gali atsirast laisvumas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Farmeris

Teks reguliacija užsiimti.. :G  tai dabar idėjau naujas o stabdo blogiau negu senos  :D
Corolla Verso.

bladas

Aš rankinį reguliuoju taip: rankinio troso veržlė  prie rankenos būna maždaug per vidurį; tada užtraukiu rankinio rankeną iki antro - trečio trakštelėjimo, tada einu prie  galinių ratų ir sukeliu jų rankinio stabdžio kaladėles iki visiško neprasukimo rankomis. Viskas. Jeigu tau nepavyksta sureguliuoti, tai gali būti, kad reikia keisti kažkurį rankinio stabdžio trosą, į kiekvieną ratą ateina atskiras trosas, ten tokia nevykusi aliuminio ir geležies konstrukcija, kurį rūdija ir užrūdija

Farmeris

Trosai vaikšto laisvai abu.. (y)..bet eiga gan didelė (z)
Corolla Verso.

Drasutis

Sveiki,turiu TOYOTA COROLA VERSO 2006,uzvedus varikli ir nuspaudus stabdzio pedala jis is leto nuseda iki dugno,skystis bakelyje nemazeja,kaladeles naujos diskai geri,toks vaizdas kad stabdziu skystis kazkur viduje ratu sukasi.
Gal kas turejot panasia problema arba zinot kas cia nutikò?