dėl dujų įrangos

Pradėjo Cigarettman, Kovas 13, 2010, 18:50:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Cigarettman

Sveiki, kas esat isimontave dujas Corollai? Butu saunu isgirsti atsiliepimus. Ruosiosi integruoti i Corolla 2005 1,4

aciu

sivra

Parduok Toyota nusipirk vw golfa ir nekurk durnu temu.:@
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Kestutis777

Tai kad ir taip normaliai eda. Manai sumazinsi iki minimaliu islaidu? Tipo veltui vaziuosi? :)) Tada jau geriau pirk dvirati ;)

Miroslav

negalvok kad mes tave smerkiam ar ka, bet pagalvok, normalia duju iranga(kuri nekenktu automobiliui) kainuoja apie 3000Lt dabar paskaiciuok kiek reikia pravaziuoti benzinu, kad dujos atsipirktu?(nepamirsk, kad duju irgi uzsipilti reikia ;) ) as buvau paskaiciaves, tai isejo lb apvalus skaicius... jei vazineji po 50-80 tukst. km per metus tada jokiu problemu ;), bet jei keliolika tukstanciu susikaupia tada manau vertetu pagalvoti :) Jei klaustum mano nuomones, tai geriau nusipirkcisu benzo uz 3000Lt :) ir ilgai ir laimingai vazineciau... mano automobiliu nuvaziuociau beveik 10 000km :o
T22

horn

Įdomiai jūs čia patariate žmogui. Klausimas buvo kokie atsiliepimai apie įrangą, o kažkodėl reiškiate savo nuomonę apie įrangą kaip tokią apskritai. Normalią dujų įrangą nuo 2-2300Lt kainuoja susidėti. Jei neturit kur dėti atlikusių 40-50Lt per savaitę, tai nekaltinkit kitų žmonių. Asmeniškai pravažiuoju apie 20.000km per metus, kas šiuo metu kainuotų 6000 tik už benziną arba 3200 už dujas+500Lt už benziną. Įranga kainavo 1800Lt nes išsiderėjau nuolaidą kaip pastovus vienos dujas montuojančios įmonės klientas. Kaip matote, man apsimoka :)

ketvirtasis

Geriau konsultuotumies su dujų įrangos meistrais, jie daugiau pasakytų.

pauliusdd

Meistrai tikrai patars isideti duju iranga. :D
O cia zmogus klausia patarimo is nepriklausomu ekspertu.
टोयोटा इस बल.

Miroslav

kiekvienas is musi toks ekspertas kiek jam teko su tuo susidurt ;) asmeniskai jei man reiketu duju tai i 1.4 bijociau deti :) kazkaip kai dideslis litrazas tai patikimiau tos dujos atrodo :) o kai toks nedidelis tai variklio motoresursas mazesnis ir kad dujos nepadidintu to motoresurso iseikvojimo.... ir kiek zinau perkant masinas zmones labiau "megsta" be duju(vistiek kazkada parduoti reikes)
T22

gigas777

gerai jus cia mastot turejau as automobili su duju iranga nieko blogo negaliu pasakyt mano nuomone verta isidetie ekanomija susidaro tik reikia aukot bagazines turi balionui del susidevejimo taip ira toks minusas bet jug nesiruosi visa givenima suja vazinet del traukos jokio skirtumo nepajutau bet kisene pajuto skirtuma

vanitas

O jūs daugiau šia tema padikutuokitn prašom kas turit patirties, o tai stebint kaip kiekvieną dieną benzas brangsta, o dujos ne ar net pinga, man pačiam kuo greičiau norisi arba elektromobilio arba paspirtuko. Dujų kolkas į Priusą dėt nesinori.

Sanomis

na jei jau su priusu vazinejant del sanaudu esi nepatenkintas, tai tada tikrai paspirtuka :))

vanitas

Dėl sąnaudų aš patenkintas, dėl benzo kainų tikrai ne, nes per mėnesį pravarau daugiau nei 3 tūkst. km.

horn

Dėl variklio resurso, manau, kad dujos taupo variklį. Kaip pvz Kauno švaros GAZikai, be dujų, variklio kapitalinius darė po 100, o su dujom po 200 t km informacija iš mano pažįstamo toj įmonėj. Sekantis pvz opelis pirktas 7m su dujom, po to Lietuvoj 8 m panašiai 400 t km, o kiek buvo prisukta iki pirkimo nėra aišku, nes skydelis kas 100 verčiasi, dar teko ir man jį pasukinėti. Sekantis pvz firmos carina su dujom važinėta Vokietijoj, ji pirkta su 190t km, po dviejų metų su 470t. km parduota, drožta tikrai netaupant.

Bondas_007

cia amzina tema visuose forumuose, kadaise ir as rekiau kad dujos tik virtuveje ir panasiai....bet, dabar patys montuojame jas :)

P.s. pats vazineju daugiau nei 5metai dujomis, problemu jokiu neturiu.
I klausimus apsimoka ar ne, atsakymas labai paprastas, ji suprasime kiekvienas paziurejes i benzino ir duju kaina. Klausimas lieka tik vienas - kada tai atsipirks? Taigi iranga reiketu rinktis pagal automobili, protingai ir kokybiskai ja montuojant problemu nebuna arba buna minimaliai, siais laikais iranga, jei pilnas ipurskimas gan moderni ir patvari, o ir prieinama manau visai, tad siulau tiesiog neplesti tos temos tokiomis diskusijomis nes kituose klubuose ten desimtimis puslapiu nusidriekia diskusijos, o jos tokios pat ir 35 puslapyje ir antram :)
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e

fennix

Na bet kuriuo atveju, jei dujos netenkina- darykit upgreida i etila... juk pigiau vistiek bus ir nereiks baliono bagazinej laikyt nors ji praktiskai visada tuscia buna...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!