Corolla D4D 2003m Radio kodas

Pradėjo lukosas, Spalis 19, 2009, 14:02:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

lukosas

Sveiki reikia sios masinos Radio kodo kad isjungti akomuletoriu ir vel ijunkt prasau jei zinot parasykit. :)

audrius

Kad pas mane tikrai nereikia jokio kodo
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

zally

Pas mane irgi niekad nepraso jokio kodo.Pabandyk per rusu forumus praeiti.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

NNZ

radio kodo tikrai mes nežinosim, jei jis išvis yra, ita utėjo būt kartu su knygute, nes kiekvienam auto skirtingas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

lukosas

blemba as ziurejau toi knygutei nu ir nera krc arba nzn kur ziureti.

MantasT

durnas, bet - kas yra radio kodas akumo ishjungimui?

Smac

Kiek girdejau, buna tokio radio, kurie uzsiblokuoja, jei nuemi akuma, tuomet reikia ivesti koda... Paciam karta taip buvo... Prisimenu nesiau pas meistrus, kad nuimtu ta blokavima isvis lyg tai... Tai buvo daroma pries vagyste... Bet viska galima apeiti...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

lukosas pasiskambink į atstovybę sudiktuok kėbulo nr. ir paklausk ar išvis yra toks dalykas pas tavo auto,kad atjungus akumą, užsikoduoja radio, gal bėdos ieškai kur nėra...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

MantasT

Na, pas mane (Corolla Verso 2003 m.) tokio dalyko nera. Arba bent jau nepastebejau, nors akuma atjunginejau ir dedamas signalizacija ar siaip remontuodamas. Viskas buvo ok, tik reikejo per nauja susivesti radio stociu daznius i atminti.

Richkiz

Nepykit, bet forumas tai cia ziaurus. Negi toyotu vairuotojai tokie nemoksos? Jokios konkrecios informacijos, vien amerikietisko tipo pasamprotavimai arba raginimai kreiptis i servisa. Forumas tam, kad ieskotumet arba suteiktumet naudinga informacija. Jei nezinot ka rasyt, nerasykit nieko, nebukit grybai :@ . Taigi atsakau i zmogaus klausima:
1. Jegu magas ir turetu koda tai jis kiekvienam magui yra kitoks, forume tau to niekas nepasakytu.
2. E12 corollos magas BLOKAVIMO KODO NETURI. Akumuliatoriu atjunginek drasiai.
Naujokas toyota sferoje

kaktusas

CitataRichkiz parašė:
Nepykit, bet forumas tai cia ziaurus. Negi toyotu vairuotojai tokie nemoksos? Jokios konkrecios informacijos, vien amerikietisko tipo pasamprotavimai arba raginimai kreiptis i servisa.  
Na va, protingas atsirado :D pagaliau :D

Bondas_007

jei kaune kas turesite problemu su kodais, zinau gera zmogu kuris uzsiema kodu tokiu atstatymu, kadaise paciam teko kreiptis kai po akumo nusedimo pasmigo magnetola originali. Didele dalimi pagalba manau galima, tiesa veiksmas Kaune, jei kam reikes rasykit duosiu kontaktus.
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e

Edvatronas