D4D padekite issiaskinti

Pradėjo Valdemaras1989, Sausis 17, 2017, 22:57:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 17, 2017, 23:32:37 PM
Uzrasai juk priklijuoti. Juos nulupsi be jokiu problemu.
Juos lupa tik vienu atveju, kai dažoma ;)

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 17, 2017, 23:47:11 PM
Juos lupa tik vienu atveju, kai dažoma ;)
Jei uzdedi paprasta dangti motoro nuo D4D vietoj d-cat , lipdukus palikti gali tik labai kvailas perekupas.

slashas

Čia specialiai perekupai tai daro? Kad pirkėjas neišsigąstų? :D tos žalios raidės :D

Valdemaras1989

Tiesa nupirkau tepalus castrol edge titanium fst 5w-30 manau kad tiks bent mano tokia nuomone kaip pasidomejau.bet kokybe ju giria ir kaina neispigiausiu jau tai gal priiims masina tokius tepalus:)

Valdemaras1989

Tik nesuprantu kam tai daryt jei masina tikrai gerai atrodo ur gera yra tai px jau ar dcat ar 4d4 jei lemta tai lemta.pasajytu xia dcar ir tiek o tai dangius keist dar kazka vistiek prie jo pamaciau serviso knygoje kad cat parasyta sakaiu kas cia sako ka as zinau kokia buvo tokia buvo tokia ir atveziau is  okie iu.tai bent jau galejo serviso knyga neduot tiesio pamestu ir tiek..

slashas

Ankščiau už dcat reikėjo daugiau mokėti, dabar slepia, kad dcat ir bando prastumpti kaip d4d jooo :D įdomus laikai :)

Donis7

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 18, 2017, 00:08:22 AM
Tiesa nupirkau tepalus castrol edge titanium fst 5w-30 manau kad tiks bent mano tokia nuomone kaip pasidomejau.bet kokybe ju giria ir kaina neispigiausiu jau tai gal priiims masina tokius tepalus:)
Ar tiks tokia alyva su DPF?
Tokviloje ar Mototojoje gali pasidomėti, koks variklis tavo automobilyje pagal VIN.

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 18, 2017, 00:19:25 AM
Ankščiau už dcat reikėjo daugiau mokėti, dabar slepia, kad dcat ir bando prastumpti kaip d4d jooo :D įdomus laikai :)
Anksciau kiek pamenu D-cat buvo skelbiamas svariausias dyzelis pasaulyje. Toyota gi Lexus dave pati geriausia motora, kuris virto paciu blogiausiu :D

slashas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Sausis 18, 2017, 02:02:43 AM
Ar tiks tokia alyva su DPF?
Tokviloje ar Mototojoje gali pasidomėti, koks variklis tavo automobilyje pagal VIN.
Tai jie varikliams tik su DPF be DPF tokio nepilkite...
Flash point ir pour point žemi šita alyva iš mineralinės bazės gautos hydrokrakingo būdu (HC). Tau jos galį "valgyti" nes flash point tik 196c, cP irgi žemas tad prie -20 bus jau kisielius :) tikrų sintetikų cP prasideda nuo 6600~ ;)
http://www.opieoils.co.uk/pdfs/castrol/BPXE-A46PK9.pdf

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 18, 2017, 07:33:40 AM
Anksciau kiek pamenu D-cat buvo skelbiamas svariausias dyzelis pasaulyje. Toyota gi Lexus dave pati geriausia motora, kuris virto paciu blogiausiu :D
Aš manau tai nėra blogas variklis jei į jį įlindus laiku ir sutvarkius "bugus" ;)

casio33

jei dcat atiduociau masina atgal:D

balticam

Nesuprantu ko cia dauguma putojasi del D-CAT....Musu firmoj 3 tokios Toyotos ir 2 D4D. Jokiu problemu-tiek vienom, tiek kitom.

Valdemaras1989

Tai va siandien buvau patikroj pakeite tepalus filtru visa masina iskrate diagnostika padare.nk blogo nerado vaziuokle viskas liuks kebulas irgi geraii varikli ka buvo galima paziureti irgi viskas gerai sankaba gerai smagratis nebarska kaip ir viskas gerai su ta masina.ateityje bus matyti.svarbiausoa galva neprapustu nes buna toks dakykas su dcaits.o kutos problemos kurios gali iskilt tai ir kaip visom masinom...

Egis_

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Sausis 18, 2017, 19:16:42 PM
Tai va siandien buvau patikroj pakeite tepalus filtru visa masina iskrate diagnostika padare.nk blogo nerado vaziuokle viskas liuks kebulas irgi geraii varikli ka buvo galima paziureti irgi viskas gerai sankaba gerai smagratis nebarska kaip ir viskas gerai su ta masina.ateityje bus matyti.svarbiausoa galva neprapustu nes buna toks dakykas su dcaits.o kutos problemos kurios gali iskilt tai ir kaip visom masinom...
tai kaip suprantu vis delto pasitvirtino kad automobilis tavo su d cat motoru? Siaip perdaug nepergyvenk. Jei degalu sanaudos netenkins - isoperuok dpf filtra, jos tikrai sumazes. D cat vaziuoja tikrai smagiai, jei priziuresi automobili tikrai didesniu bedu neturesi. Siuolaikiniai automobiliai visi genda, kaip vienas meistras snd pareiske '' siuolaikiniai automobiliai pagaminti is plastiko'' :D jei nori kad negestu ir vaziuotai be vargo tuomet perki antra golfa ir prisijungi prie vag'enu klubo :D

Valdemaras1989

Jo dcat patvirtino.man ir ta pati sake.svarbiausiao stebeti tepalu norma natifrizo.o kad smagei tai tikrai 130 kw jauciasisi.tik pastebejau karts no karto kai vaziuoji iseina melynoki duma bet nepastoviai.ir pastebajau mieste daznai toyotose raip buna.cia kazkas rimto ar tai normalu toyotai?