del kuro filtro pakeitimo

Pradėjo artas, Kovas 15, 2010, 16:44:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

artas

sveiki
buciau labai dekingas kas galetu atsiusti nuoroda, kaip pakeisti kuro filtra corollai verso d4d 2005
isanksto dekui ;)
artas

Edvatronas

tai, kad ir manualo ten nereikia - nuimi kelis slangus, atjungi 1 fiske, atsuki kelis varztus ir issiimi filtra su krontsteinu. Pasikeiti filtra ir atbuline tvarka surenki viska atgal.

artas

tai kad buvau nuemes ir oro filtra bet priimo nera ir nesisuka pats filtras
 ar pati fltra su korpusu nuimti reikia ?
artas

Saulius SSS

tai jei neatsuki filtro nuo kronsteino-atsuk kronsteina nuo kebulo.tada jau suksite dviese laikydami rankose.arba isistate spaustuvuose.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

artas

:D na ka tada bandysiu bandysiu
artas

Edvatronas

jo as irgi nuiminejau su kronsteinu, ir sukau spaustuvuose, nes priejimas nekoks, nera kaip patogiai isikibt.

zexel

Prikelsiu seną temą. Nežinau kada keistas filtras mano Corollai D4D 85 kW, tai nusprendžiau pasikeisti prieš žiemą. Kokius filtrus perkate? Originalas kainuoja 42 €, pvz. Bosch - 21 €. Pinigai ant kelio nesimėto tai norisi žinoti, ar verta pirkti originalų, ar geri ir kitų gamintojų.

Awriuxx

Citata iš: zexel Įrašytas Lapkritis 10, 2016, 15:07:36 PM
Prikelsiu seną temą. Nežinau kada keistas filtras mano Corollai D4D 85 kW, tai nusprendžiau pasikeisti prieš žiemą. Kokius filtrus perkate? Originalas kainuoja 42 €, pvz. Bosch - 21 €. Pinigai ant kelio nesimėto tai norisi žinoti, ar verta pirkti originalų, ar geri ir kitų gamintojų.

Tikrai neverta mėtyti pinigų orginalui. Nusiperki tokį,kurio kaina per vidurį, nei branagiausią nei pigiausią ir nesuki galvos

MindaugasB

Siulau MANN, Knecht firmos filtra pirkti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

arunaskeras

Nesenai buvau Klaipedos toyotos centre , tai pasiderejus nupirkau uz 35 eurus
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Egis_

is nurodytu filtru, tikrai geri MANN ir KNECHT,galbut net galeciau ivardinti kaip originalo atitikmeni, nerekomenduoju deti FILTRON ar ''lietuviskus'' MECAFILTER''.