Tepalo matuokles parodymai

Pradėjo laurynui, Kovas 15, 2010, 21:48:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurynui

kazkaip keista  pas mane kaip matuoju tepalo lygi variklije keistai rodo is vienos puses ta plostele rodo normalu lygi is kitos puses kazkur ant 2cm daugiau  tai kazkokia mistika  ar kas susiduria su tokia problema
Nieko
Nera
Neimanomo

NNZ

kiek žinau visi D4d variklių turėtojai su ja susidaria, reikia tepalą matuot, iš ryto, kai viskas subėge yra tada tai jau nebūna tokios nesamonės.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

iš vienos pusės nieko nedaryk, o iš kitos nupilk :D kažkokia mistika, japonai girti darė :D

modeliuka

pas mane tas pats. kažkaip traukiant matuoklę, ji lyg užliuva. tai spėju, kad dėl to vienoje pusėje ir rodo daugiau, kitoje viskas norma.
Modeliuka

Saulius SSS

Citatamodeliuka parašė:
pas mane tas pats. kažkaip traukiant matuoklę, ji lyg užliuva. tai spėju, kad dėl to vienoje pusėje ir rodo daugiau, kitoje viskas norma.
mergina matuojanti tepalo lygi.mistika ar tikrove?as tai savajai esu pasakes-jei uzsidegs raudonas "laistytuvas",iskart gesini varikli ir skambini man.:)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Edvatronas

CitataSaulius SSS parašė:
Citatamodeliuka parašė:
mergina matuojanti tepalo lygi.mistika ar tikrove?as tai savajai esu pasakes-jei uzsidegs raudonas "laistytuvas",iskart gesini varikli ir skambini man.:)

Tai bet kuriuo atveju - jei dega raudona lempute lai gesina ir skambina.

modeliuka

:D na rods ne blondinių grupuotei prikalusau ;)
Modeliuka

Edvatronas

Citatamodeliuka parašė:
:D na rods ne blondinių grupuotei prikalusau ;)
ne tave turejau omeny... ;)

Saulius SSS

na as irgi ne apie baltus plaukus :D:D:D.tiesiog kitos net nenori viso to zinoti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

laurynui

Manau zmones kurie is savo pinigu remontuoja auto  tie visi pasidomi viskuom kad maziau ateityje islaidu butu  
Nieko
Nera
Neimanomo

Edvatronas

Citatalaurynui parašė:
Manau zmones kurie is savo pinigu remontuoja auto  tie visi pasidomi viskuom kad maziau ateityje islaidu butu  
baik tu kiek moteriskiu yra ir varikliu uzkale ir perkaitine... nes vaziuoja tol kol vaziuoja, px, kad kokia lempute dega, ar, kad temperaturos rodykle ant raudono lipa. O vat kai auto sustoja, tada pradeda dometis, kas cia nutiko ir t.t. bet jau buna per velu... ;)

MantasT

Citatalaurynui parašė:
kazkaip keista  pas mane kaip matuoju tepalo lygi variklije keistai rodo is vienos puses ta plostele rodo normalu lygi is kitos puses kazkur ant 2cm daugiau  tai kazkokia mistika  ar kas susiduria su tokia problema
Prie paprasto D4D eksplotacijos vadovo (kur aprašo koks mygtukas ką daro ir pan) apie tepalų matavimą yra parašyta, kad reikia matuojant tepalus žiūrėti tik iš vienos pusės (neatsimenu kurios). Ir neatėjus iš ryto, bet po važiavimo užgesinus variklį ir palaukus 5 min. O tas kad vienoje pusėje 2 cm daugiau tai yra nroma.

laurynui

CitataMantasT parašė:
Citatalaurynui parašė:
Prie paprasto D4D eksplotacijos vadovo (kur aprašo koks mygtukas ką daro ir pan) apie tepalų matavimą yra parašyta, kad reikia matuojant tepalus žiūrėti tik iš vienos pusės (neatsimenu kurios). Ir neatėjus iš ryto, bet po važiavimo užgesinus variklį ir palaukus 5 min. O tas kad vienoje pusėje 2 cm daugiau tai yra nroma.

tai tikriausiai  is zmogaus puses rodo normaliai  nes is kitos visas dodo daugiau o tepalus matuoju tik ant silto variklio nes tepalus turi savybe plestis kaip ikaista  tai jiai norma rodo ant salto o variklyje  6 ltr tepalo tai kaip jis i kaistas gali jo but gerokai daugiau
Nieko
Nera
Neimanomo

bladas

Neturi tepalas tokios savybes -  plestis, gal maisai su ausinimo skysciu. O matuoti reikia nesvarbu, siltam ar saltam varikliui, svarbu palaukti kokias 5 minutes po variklio uzgesinimo, kol visas tepalas nuo cilindru sieneliu subegs i karteri. Bent jau pas mano Verso benzinini varikli tepalo matuokle yra sulenkta tokiu puslankiu, tai traukiant matuokle  isorine puslankio puse braukiasi per varikli ir "atsitempia" daug tepalo, auksciau max normos,  ir tepalo riba buna nelygi, bet reikia apsukti matuokle  ir ziureti kitoje puseje, tepalo riba lygi ir turi buti tarp min ir max

fennix

Na neskieskim nesamoniu ir bus viskas gerai :) Tepalas turi savybe keisti turi kintant temperaturai, kaip ir visos medziagos. Na taip, prie kambario temperaturos bus 6 litrai, prie darbines temperaturos ty 100 laipsniu bus 6.05 litro... tikrai pastebesit ant matuokles... :) Kas del antifrizo, tai jo ne tiek padaugeja, kiek padaugeja jo garu kiekis sistemoje...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!