AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

glatox

nusipirkau avensis 2000m magas orginalus jame borto kompas tik va kad kasete ne cd kaip butu galima padaryti jog eitu klausytis cd ar mp3 jus cia gudresni patarkit :)

TYRAN

Citata iš: glatox Įrašytas Rugsėjis 19, 2013, 02:18:12 AM
nusipirkau avensis 2000m magas orginalus jame borto kompas tik va kad kasete ne cd kaip butu galima padaryti jog eitu klausytis cd ar mp3 jus cia gudresni patarkit :)

2 postai atgal

VytasNa

http://audiomedia.lt/index.php?route=product/product&path=20_71&product_id=58

Butent sis tinka Toyota Avensis 2001 magui su CD ? :) isbandytas reikalas ?

TYRAN

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 21, 2013, 00:28:25 AM

Tinka, išbandytas. Kasdien groja. Jis vienodas visoms mašinoms, tik kabelis parenkamas pagal modelį. Jungiasi į CD keitiklio lizdą. O centrinė konsolė su visu magu išsiima be jokių įrankių, taip kad montavimas pats paprasčiausias.

waldosius

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 21, 2013, 00:28:25 AM

esu isbandęs. muzikos kokybe labai gera. bent mano ausims nuo CD kokybe nera blogesne.

VytasNa

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 21, 2013, 21:45:27 PM
Tinka, išbandytas. Kasdien groja. Jis vienodas visoms mašinoms, tik kabelis parenkamas pagal modelį. Jungiasi į CD keitiklio lizdą. O centrinė konsolė su visu magu išsiima be jokių įrankių, taip kad montavimas pats paprasčiausias.
Saunu, o siame puslapyje kabelis atitinka avensis ? :)

TYRAN

Citata iš: VytasNa Įrašytas Rugsėjis 22, 2013, 19:39:55 PM
Saunu, o siame puslapyje kabelis atitinka avensis ? :)

Pasiskambink, pasakyk koks automobilis ir parinks ką reikia. Ant dėžutės būna užklijuotas lipdukas TOY1 (1-os laidos Toyota, kaip suprato mano rudimentiniai nerviniai mazgai).

klevo_lapas

Sveiki,

turiu keleta klausimu del avensio 2000' audio sistemos. Pas mane kaip suprantu visa audio sistema yra originalas, bet siais laikais tai yra atgyvena.

1) Ar ymanoma kaip nors pasilikti borto kompa, bet ten kur kasetnikas pajungti ka nors kas skaito mp3 ir usb?
1a) jeigu taip ymanoma ar butu ymanomas valdymas nuo vairo ? Pvz garsas +-.
2) Jeigu kas liecia klausima 1 yra neymanoma, tai jeigu pilnai isemus borto kompa ir idejus mp3/usb mafana butu valdymas nuo vairo ar ne ?
3) Ar apsimoka keisti tas piscialkas i ka nors geresnio, nes vietoje basso tiesiog traska... As suprantu, kad norint basso reikia zemu dazniu yrangos, bet esme tame, kad jei bent biski girdi basso per radija ir groja nepergarsiai - jos vistiek traska.

Taip atrodo priekis:

Dekui,

TYRAN

Citata iš: klevo_lapas Įrašytas Vasaris 06, 2014, 21:01:44 PM
Sveiki,

turiu keleta klausimu del avensio 2000' audio sistemos. Pas mane kaip suprantu visa audio sistema yra originalas, bet siais laikais tai yra atgyvena.

1) Ar ymanoma kaip nors pasilikti borto kompa, bet ten kur kasetnikas pajungti ka nors kas skaito mp3 ir usb?
1a) jeigu taip ymanoma ar butu ymanomas valdymas nuo vairo ? Pvz garsas +-.
2) Jeigu kas liecia klausima 1 yra neymanoma, tai jeigu pilnai isemus borto kompa ir idejus mp3/usb mafana butu valdymas nuo vairo ar ne ?
3) Ar apsimoka keisti tas piscialkas i ka nors geresnio, nes vietoje basso tiesiog traska... As suprantu, kad norint basso reikia zemu dazniu yrangos, bet esme tame, kad jei bent biski girdi basso per radija ir groja nepergarsiai - jos vistiek traska.

Taip atrodo priekis:

Dekui,

Mano manymu originali audiosistema šiais laikais kaip tik ne atgyvena, nebent tu turi omeny konkrečiai savo variantą su kasete.

1. Netingėk pasiskaityti forumą (arba netgi šią temą) dėl galimybės pasijungti MP3;
2. Kas liečia pirmą klausimą - ymanoma;
3. Jei turi pinigų ir noro - ymanoma viskas - ir bassą įsidėti ir piscialkas kitas ir mafana kitą.

ketvirtasis

Citata iš: TYRAN Įrašytas Vasaris 07, 2014, 10:03:09 AM
Mano manymu originali audiosistema šiais laikais kaip tik ne atgyvena, nebent tu turi omeny konkrečiai savo variantą su kasete.
Pirmam Avensiui tas "neatgyvenas" bvau Kaune radęs po 10 lt siūlė - 6 vnt. Turgui mačiau irgi yra, net kainos neklausiau,
antram avensiui už 100 (mašinų turguje) niekam nereikia. Jei tos "magikės" nebūtų sussijusios su kompu visi jas senai būtų išmetę - pasikeitę.

TYRAN

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Vasaris 07, 2014, 13:36:59 PM
Pirmam Avensiui tas "neatgyvenas" bvau Kaune radęs po 10 lt siūlė - 6 vnt. Turgui mačiau irgi yra, net kainos neklausiau,
antram avensiui už 100 (mašinų turguje) niekam nereikia. Jei tos "magikės" nebūtų sussijusios su kompu visi jas senai būtų išmetę - pasikeitę.

Aš turėjau omeny plačiąja prasme.

klevo_lapas

Padare vienas auksarankis kaip ir norejau :) Naujas Alpinas su senu borto PC :) Perehoda uztruko pagamint, bet neesme, svarbu viskas veikia (ishskyrus knopkes ant vairo :)

Toshis

Tai gal nufotkinsi, parodysi?