AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

Citata iš: klevo_lapas Įrašytas Kovas 06, 2014, 02:52:50 AM
Tipo uz kolonkes turi buti plastmasinis idubimas jei nuo gamyklos laiku niekas nekeista, o jei keista, tai kaip ir patikimiausias budas tai apvynioti tas vienas izoliacija ir celofanais kur gali patekti vanduo, bent jau taip man aiskino. Nes tipo vanduo patenka i tas vietas kur kalonkes pajungtos, ypac kada nuleidziamas slapias langas.
Pas mane nebuvo jokio "bliūdo" nei vienose duryse, bet sustais celofanais tai kūriau mintį, o kaži jie ten nešiugždės?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

klevo_lapas

Nepabandes nesuzinosi :)

MindaugasB

Citata iš: mind Įrašytas Kovas 06, 2014, 18:48:17 PM
Pas mane nebuvo jokio "bliūdo" nei vienose duryse, bet sustais celofanais tai kūriau mintį, o kaži jie ten nešiugždės?

Maistinė plėvelė nešiugžda.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

horn

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Kovas 06, 2014, 18:16:39 PM
Nenuvertink tu originaliu garsekalbiu,uz 100 litu sudejes tikrai nieko geresnio neisgirsi.Bent jau mano avensiko su originaliu mageliu,deja kasetiniu,groja tikrai neblogai.Truksta tik aukstu siek tiek,nes senuko ikirestailo nera piscelku prie veidrodeliu
O kaipgi kitaip, jei aš juos pasikeičiau :D už 100lt ne tas žodis KAIP pasikeitė. Teisybė, vieną komplektą turėjau iš ankstesnių laikų pirkęs.

klevo_lapas

Na va, pagaliau imete man tokia sistema, sunku atpasakoti ispudzius, artimiausiu laiku imesiu vidosa.

Ralfas

kiek atsistojo pinigiais visas tas malonumas?

klevo_lapas

Pati aparatura 2.1, bet 3.1 su viskuo, kas tik galejo kainuoti (iskaitant laidus ir darbus bei nauja akuma).

Ralfas

tai nemenkai taip sakyciau :)

MindaugasB

Citata iš: klevo_lapas Įrašytas Kovas 17, 2014, 08:37:55 AM
3,1 su viskuo, kas tik galejo kainuoti (iskaitant laidus ir darbus bei nauja akuma).

Galiu pasiklausti: o na* to reikia? :) Uz tris gabalus namie pakenciama garso sistema isirengti galima.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

klevo_lapas

Na ir tolkas butu is 3k sistemos gyvenant bute, kur visi megsta ramybe ? Aparatura visada galima ishsiimti pries parduodant ratus.

MindaugasB

Citata iš: klevo_lapas Įrašytas Kovas 17, 2014, 08:46:53 AM
Na ir tolkas butu is 3k sistemos gyvenant bute, kur visi megsta ramybe ? Aparatura visada galima ishsiimti pries parduodant ratus.

As net nepagalvojau, kad tu pardavinetum masina su aparatura :D

Siaip didele suma. Draugas 1.6 sumokejo uz kazka ten irgi i ketvirta golfa, kas irgi ner mazai. Aisku, kiekvieno galvoje savi tarakonai vaiksto :)

klevo_lapas

Siaip yra tik keletas tikrai geru firmu, nes labai daug zinomu firmu investuoja ne i garsa, o i reklama.

Asmeniskai galiu rekomenduoti situs: Rockford Fosgate (viskas is power serijos), Infinity (is kappu), Polk Audio (DXi) ir visi Focal kurie eina su crossoveriais. Tie visi zinomi kaip dziuvesiai, pjonieriai, kenw ir t.t - palyginus kaip diena ir naktis su sistemom is mano pradzioje minetu firmu kur komponentai pajungti per crossoverius.

Kas liecia aparatura, daugiau niekada nieko nestatysiu sau ar rekomenduosiu kitiems, kur priekis nera pajungtas per crossoverius, nes skirtumas tikrai labai sunkiai atpasakojamas. Vakar po darbo galvojau prisesti keletui minuciu ir perklausyti viena gabala kol sudegs cigarete - tai uztrukau beveik 3 valandas.

Visiems busimiems melomanams noriu rekomenduoti caraudiodirect.co.uk saita, nes pas juos labai geros kainos palyginus su musiskiais perekupais ar net tuo paciu ebay.

As nzn kodel, bet amerikieciai sau labai daznai stato rockfordus, nors pats nesu girdejes kaip jie skamba, bet neatsilipimai is mano uzklausu vienodi - skamba tobulai, taip pat pilnas youtube video kur aiskiai galima isivaizduoti kaip garsiai ir raiskiai jie gali skambeti esant labai dideliam atstumui nuo pacio automobilio. As tiesa sakant ieskojau pats sau rockfordines sistemos, bet juos labai sunku gauti is Europos. Vienintele galimybe tai siustis is USA arba AU (audio sistemu NEGALIMA siustis is Kinijos), bet tada moketi berods 30% muita. Dar vienas dalykas kas liecia rockfordus, nes pagal kiek teko dometis, svariausiai ju power serija skamba tada, kada pajungta per tos pacios firmos stipriakus, o jie yra ziauriai brangus.

Yra dar toks gandas apie rockfordus (negaliu patvirtinti ar tai tiesa, bet nesunku ishsiaiskinti), kad tai vienintele zinoma kompanija kuri nemeluoja apie rms, jeigu pvz parasyta, kad wooferis traukia 150RMS, tai vadinasi jis tikrai tiek ir gali.

Apie subus nenutuokiu nieko.

Ralfas

asmeniskai man jau kazkaip praejo tas laikas, kai reikejo jog masinoj bumsetu akujenai :) Dabar kaip yra taip gerai :)

MindaugasB

Kiekvieno savi poreikiai :) edukaciniais tikslais butu idomu pasedeti masinoje ir pasiklausyti.

Gaila, kad as ilgu atstumu nevazineju. Klausyciausi audio-knygu :)

ketvirtasis

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 17, 2014, 09:59:07 AM
asmeniskai man jau kazkaip praejo tas laikas, kai reikejo jog masinoj bumsetu akujenai :) Dabar kaip yra taip gerai :)
Nereikia, kad bumsėtų bet kuo rimtesnė aparatūra - tuo "jinai" prie mažų garsų gražiau groja. O tai skamba kai balalaika, tik žinioms paklausyti.