AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolkis72

As savo pasikeiciau irgi i CD,per pusmety nepastebejau,kad borto kompas bludintu,ka rode pries tai,tai ir dabar ta paty rodo.

VaclovasC

Sveiki,turiu kasetinį magį jei dėtis standartinį kokių laidų perėjimu reikia. Gal kam teko susidurt ?
Avensis Universalas T25
2006
2.2 D4D 110 kW
Yaris P1
2004
1.4 55 kW

RDeEsser

Gal kas žino kas parduoda I Avensio CD grotuvą?
E

Rolkis72

RDeEsser

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Balandis 26, 2016, 18:24:35 PM
Srote ziurek,buna
Teiravausi šrote,kai pasakė kainą pamaniau kad kosmonautai ten dirba,tad nutariau bandyti ieškoti pas paprastus žmones.Tiesa,nelabai kaip ir ieškau,nes nelabai būtinas daiktas,bet surizikavau pasiteirauti gal kas turi netyčia tokį dalyką...
E

Rolkis72

Pernai srote pirkau,sumokejau 50 euru prase 60

RDeEsser

Tai dar pigiai gavai pagal tai kokia kaina buvo įvardinta man ;) .Nors tiesa pasakius aš ir už 50 nepirksiu.Tiek to durnių laivas už seną trantą tiek mokėt...
E

RSi

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Balandis 26, 2016, 18:21:35 PM
Gal kas žino kas parduoda I Avensio CD grotuvą?
Šrote visa magė su cd grotuvu ir galva (dalis su LCD) 20-40 Eur. Kažkodėl Vilniuje 35-40, o Kaune paskambinus už 20 visur atiduoda.
Žinios dėl kainų šiai dienai šviežios nes turiu bėdą ir galvojau, kad magas kaltas, tad domėjausi kainom.

Pabandysiu išdėstyti savo bėda ir tikiuosi kas nors sugebės kvalifikuotai patarti kur ieškoti sliekų.
Naudoju gamyklinę magę su CD grotuvu. Prasidėjo nuo to kad važiuojant retkarčiais dingdavo muzika. LCD toliau rodo treko numerį arba radio stoties pavadinimą, o kolonėlėse tyla. Pyst per centrinės konsolės šoną su delnu ir vėl groja kurį laiką.
Pirma mintis blogas kontaktas kažkur mago fyškėse. Patikrinau, kur kėlė abejonių sutvarkiau, nors realiai nebuvo ką tvarkyt, bet dėl šventos ramybės... Problema nedingo ir laikui bėgant intensyvėjo. Ilgainiui po smūgių krušos paveikdavo vos akimirka ir vėl tyla.
Na pagalvojau magas užlinko ir pradėjau paieškas. Po kurio laiko draugas įsigijo identišką avensį su identišku normaliai veikiančiu magu. Sumaniau apsikeisti ir pažiūrėti ar tikrai magas kaltas. Pajungus kitą magą mano mašinoje apsidžiaugiau, kad bėdos išsisprendė, bet neilgam, po kurio laiko vėl pradėjo kartotis sena istorija. Kita vertus mano originalus magas pajungtas draugo mašinoje iškarto po pajungimo negrojo kol negavo poros smūgių, bet nuo to laiko ir toliau puikiai veikia jo mašinoje. Kol kas magais neatsikeitėme. Mistika.
Kartais būna, kad užvedus mašina ir jau grojant muzikai šviesų įjungimo momentu iš kolonėlių pasigirsta toks "čikšt" garsas. Gal tai susįję?

Rolkis72

Pas mane su vairuotojo dinamiku nesamones darosi,is dudeles tai groja,tai negroja,buvau issiardes visa mago panele,visus laidus perklibinau visviena negroja,dinamikai deti Alpina lituoti viskas tvarkoje,net nezinau,uzeina groja,uzeina negroja,bet pastebejau si problema prie minusines temperaturos darosi,vasara pravazinejau problemu nera,bet zinau,kai atves oras,vel prasides bedos

Awriuxx

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Rugpjūtis 11, 2016, 17:35:03 PM
Pas mane su vairuotojo dinamiku nesamones darosi,is dudeles tai groja,tai negroja,buvau issiardes visa mago panele,visus laidus perklibinau visviena negroja,dinamikai deti Alpina lituoti viskas tvarkoje,net nezinau,uzeina groja,uzeina negroja,bet pastebejau si problema prie minusines temperaturos darosi,vasara pravazinejau problemu nera,bet zinau,kai atves oras,vel prasides bedos

Jeigu lituoti laidai, bandyk perlituoti. Gal neužkaitino normaliai, lydmetalis pilnai neišsilydė, dėl to nekontaktuoja. Priklijuota ir tiek, vizualiai atrodo viskas gerai, bet gerai nėra

Rolkis72

Bandziau perlituoti,pats apie tai buvau pagalvojas,bet nepadejo,cia kazkas mistiskesnio dedasi,per vasara nei karto nenutiko,bet kai jau atvesta oras,tai pradeda tai darytis

Aurutis

Sveiki. Pas mane radijas tas su borto kompu ir t.t. is kur gaut jo instrukcija?
Prie to paties ka daro skydelyje esanti knopke INT desinejpusej prie apsuku?
Avensis 2002 metu.

RDeEsser

Citata iš: Aurutis Įrašytas Rugsėjis 24, 2016, 21:32:10 PM
Sveiki. Pas mane radijas tas su borto kompu ir t.t. is kur gaut jo instrukcija?
Prie to paties ka daro skydelyje esanti knopke INT desinejpusej prie apsuku?
Avensis 2002 metu.
Turi ieškot tokios knygos --->>>

ir t.t.
O atsakymas į antrą klausimą būtų maždaug "dimeris"...
E

Aurutis

Antras klausimas  sviesa reguliuoja kiek supratau. O pas mane magelis trecias su cd, gal gali info imest su jo nustatymais? Kas ka daro?
Nes as neturiu tokios knygeles.

RDeEsser

Magnetolos visuose tuose Avensiuose identiškos,valdymas,mygtukai ir jų paskirtis.Skirtumas tik toks kad pas tave prie magnetolos prikomplektavo cd,pas kita kasetniką.Paprastai penkios minutės pasėdėjimo prie jos ir viską išsiaiškini kas kur be jokių instrukcijų.Gi tik keli mygtukai...
E