AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

ne aš ne apie naują aš apie tai, kad nori muzikos tarkim varai į kelionę ar dar kur ir jei nesusavo mašina tai op ir yra :D
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

Tas tai taip, praktiska.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

audrius

na is jusu ginco supratau, kad ............ isijungi radija nusistatai m-1 ir pirmyn. O kelionese as isirasau 10 cd ir pirmyn.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Homer

CitataHenris parašė:
Pazistamas turi mp3adapteri, kuris pasideda bardacioke, o jungiasi per cd-changer lizda gamyklina. SUPER DAIKTAS, flasha ikisi i bardacioka ir valdymas visas nuo vairo, kaip cd valdytum ir kokybe ledas. Kaina apie 200lt siunciant is ebay.

Yra vienas minusas sito daikto, nebegalesi CD  klausyt.

mmersass

Norejau paklaust, naujesnese toyotose, kai atjungi akumuliatoriu magas uzsiblokuoja :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

rumin

Citatammersass parašė:
Norejau paklaust, naujesnese toyotose, kai atjungi akumuliatoriu magas uzsiblokuoja :|

Pas mane 2005 avensis, tai pries keleta dienu buvau isemes akuma, tai magas neuzsiblokavo, itariu kad isvis ner tokios fukcijos kaip blokavimas
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

ketvirtasis

Citatammersass parašė:
O čia kas per džiaukas:o

Edvatronas

Citatarumin parašė:
Citatammersass parašė:

Pas mane 2005 avensis, tai pries keleta dienu buvau isemes akuma, tai magas neuzsiblokavo, itariu kad isvis ner tokios fukcijos kaip blokavimas

Ta pati manau corollai 2003 buvau atjunges irgi nieko, tik langus reikejo vel priprogramuoti.

mmersass

CitataEdvatronas parašė:
Citatarumin parašė:
Citatammersass parašė:

Ta pati manau corollai 2003 buvau atjunges irgi nieko, tik langus reikejo vel priprogramuoti.

Skambinau i Tokvila, sake neuzsiblokuoja magas.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

ketvirtasis

A tai reikėjo į Tokvilą skambinti tam kad sužinoti jog magas neužsikoduoja? Man tai kažkas nauja, nu bet ką padarysi.

Sindikataz

Nusipirkau Toyota Avensis 2000m. d4d. Norėčiau pasikeist kasetinį grotuvą arba prisijungti CD keitiklį. Gal kas tokį dalyką darėte? Ką iš anksto reikėtų žinoti? Beje, ar įmanoma per cd keitiklio įėjimą pajungti mp3 grotuvą (išvesti Line in jungtį)?

mind

Citatainculto parašė:
Nusipirkau Toyota Avensis 2000m. d4d. Norėčiau pasikeist kasetinį grotuvą arba prisijungti CD keitiklį. Gal kas tokį dalyką darėte? Ką iš anksto reikėtų žinoti? Beje, ar įmanoma per cd keitiklio įėjimą pajungti mp3 grotuvą (išvesti Line in jungtį)?

Gali reikėt  perėjimo- Euro->>Toyota- kaina ~ 20 Lt. Norint išimt magą reikia nuimt centrinės konsolės panelę. Originaliam magui tinka gal 3 modeliai keitiklių: KENWOOD, ALPINE, kito nepamenu, bet teko ieškot tik tai ir nenusipirkau. Aišku visą laiką reikia tikrinti "fyškes".
Mp3 pajungti teoriškai įmanoma(mano nuomone), praktiškai reiktų , kad rankos nebūtų "kreivos" ir elektronikos žinių, bet ar verta?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

MP3 grotuvas jungiasi per ta pati lizda kaip ir keitiklis.Netgi galima pajungt abu kart ir magas atsirenka kuri leidi.Bent pas mane taip galima padaryt.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Sindikataz

Citatazally parašė:
MP3 grotuvas jungiasi per ta pati lizda kaip ir keitiklis.Netgi galima pajungt abu kart ir magas atsirenka kuri leidi.Bent pas mane taip galima padaryt.

O čia reikia specialaus laido su jungtim?

zally

Reikalingas Toyotinis adapteris.Kadangi tavoji gaminta iki 2006m ,tai skiriasi irlizdas.Galbut abieju iskart nepajungsi.Jei pirksi Toyotos c keitikli, tai ieskok su laidu.Kitaip teks aukot 200 lt laidui is Tokvilos.Keitikli siulyciau pirkti tik Toyotos, nes papildomas interfeisas Prie Alpine ar .kt. taip pat kainuoja nemazai.Beto nerodys track pavadinimu.Pries du metus uz keitikli sumokejau 150 lt.+200 uz laida.Jei nori jungt mp3 ipoda- reikia ieskot kuris adaptuotas Toyotai.Tokiu mp3 grotuvu pilna ebay.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.