Antifrizo keitimas

Pradėjo Henris, Balandis 28, 2009, 15:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

Skorp

Sveiki. Turiu klausimą. Iš aušinimo skysčio bakelio išeinastoresnė  žarna viršuje į radiatorių. O apačioje maža žarnelė kur turi nueit?
Toyota avensis 2006, 2,2 D4D

Venza

Abi slangos jungiasi i radiatoriu(patikslinsiu jeigu sistema kai radiatorius be uzpylimo kamscio ).Plonesne jungiasi prie uzpylimo kamscio,(cia sistemai su uzpylimo kamsciu radiatoriuje) kad sukilus sistemoje spaudimui,voztuvas atsidarytu ir uzvires antifrizas subegtu i issipletimo bakeli (tam jis ir skirtas).O varikliui atausus ir sistemoje susidarius vakumui jis vel suteketu i sistema.
O jeigu kalbi apie ta zarnele,kuri prie bakelio uzpylimo kamscio,tai ji skirta isbegt antifrizo perteliui lauk kritiniu atveju (kaip Egis ir minejo)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egis_

Citata iš: Skorp Įrašytas Vasaris 19, 2017, 14:49:17 PM
Sveiki. Turiu klausimą. Iš aušinimo skysčio bakelio išeinastoresnė  žarna viršuje į radiatorių. O apačioje maža žarnelė kur turi nueit?
jeigu kalbi apie ta zarnele, kuri yra prie kamscio, tuomet ji niekur nenueina, ten kaip drenazine slangele (jeigu mes apie ta pacia kalbam).

Skorp

Atsiprašau dėl suklaidinimo, bet mane apgavo mano vizualinė atmintis. taip ta žarnelė išeina nuo dangtelio bakelio. mano radiatorius be kamštelio. Tai ten bus drenažinė. Bet imetu foto:
Toyota avensis 2006, 2,2 D4D