Veidrodėlių šildymas

Pradėjo arytis, Kovas 18, 2010, 14:38:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Sveiki, kokiu principu veikia Avensio veidrodėlių šildymas? Ar nuo temperatūros įsijungia, ar nuo galinio stiklo šildymo? Nes atskiro mygtuko nėra. Vienas šyla, kitas ne. Norėčiau patikrinti kodėl nešyla, bet nežinau kada jis turėtų veikti.

mmersass

paspaudi galinio lango sildymo mygtuka tada ir veidrodeliai syla, gal atsijunges pas tave veidrodelis, kontakto gal nera?
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

arytis

Klausiu dėl to, nes buna mašinų, pas kurias įsijungia šildymas, kai temperatūra artima 0 laipsnių.

AVENSIS D4D CHIP

Citataarytis parašė:
Sveiki, kokiu principu veikia Avensio veidrodėlių šildymas? Ar nuo temperatūros įsijungia, ar nuo galinio stiklo šildymo? Nes atskiro mygtuko nėra. Vienas šyla, kitas ne. Norėčiau patikrinti kodėl nešyla, bet nežinau kada jis turėtų veikti.
arba su galiniu stiklu isijungia arba su priekiniu ziurint kokia komplektacija

horn

Jei vienas veidrodis šyla, tai nereikia būti ekspertu, kad suprasti, jog ir kitas turėtų šilti

Memelis

Pas mane tai vienu mygtuku isijungia priekinio lango, veidrodeliu ir galinio lango sildymas. Ten, kiek zinau, stovi rele, kuri kai langas jau buna pakamkamai isyles, atjungia. Jeigu neveikia tik vienas, tai pagal mane kazkas su kontaktu negerai. Netikiu, kad stovi atskirai kiekvienam veidrodeliui po saugikli.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

arytis

Man net nekyla klausimas ar antras veidrodėlis turi veikti. Tik norėjau paklausti kaip įsijungia, kad išardžius veidrodį patikrinti ar srovė ateina.

Saulius SSS

ant pacio veirodzio (bent jau furinio) varza kazkur 25 omai.manau kazkas panasaus ir maziems.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

NNZ

tai pala jei tu žinai kad, 1 veikia, kitas neveikia, tai reiškia ir žinai kaip įsijungia, tai ko čia dar klausti?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

veiluoks

nebuna atskirai kairysis, atskirai desinysis veidrodeliai, atsikrai priekinis + atskirai galinis langas :| jei vienas sildo, o kitas ne, vadinasi su elektra kazkas.
Toyota Corolla 1.4 D-4D Sedan Linea Sol FWD

arytis

CitataNNZ parašė:
tai pala jei tu žinai kad, 1 veikia, kitas neveikia, tai reiškia ir žinai kaip įsijungia, tai ko čia dar klausti?

Jei tiksliai žinočiau - neklausčiau. Labai nesigilinau, bet kiek pastebėjau, nesijaučia esminio skirtumo ar įjungtas stiklo šildymas, ar ne - vienas veidrodėlis nutirpsta.
Dar ką pastebėjau. Vasarą, po lietaus nejungiant stiklo šildymo vienas veidrodėlis nudžiūna gerokai greičiau nei kitas.

horn

reiškiasi, veidrodis pajungtas pastoviai, kai tik užkuri automobilį.

Memelis

Tai tu ranka paliesk ir matysi, ar jis siltas. Idomiai cia pas tave, jei net neijungus sildymo vienas syla. Kazkur matyt uzsimaitina srove jis, kad syla. Gal ir kitas pastoviai dirbo, kol perdege kas nors?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AVENSIS D4D CHIP

CitataMemelis parašė:
Pas mane tai vienu mygtuku isijungia priekinio lango, veidrodeliu ir galinio lango sildymas. Ten, kiek zinau, stovi rele, kuri kai langas jau buna pakamkamai isyles, atjungia. Jeigu neveikia tik vienas, tai pagal mane kazkas su kontaktu negerai. Netikiu, kad stovi atskirai kiekvienam veidrodeliui po saugikli.
na dar nemaciau,kad galinis langas su priekiniu jungtusi:Dna nebent ten burtininkai kokie ikiso savo rankeles;)

Giedrius34

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataMemelis parašė:
na dar nemaciau,kad galinis langas su priekiniu jungtusi:Dna nebent ten burtininkai kokie ikiso savo rankeles;)

O as maciau, nes pas mane tas pac. Tik kiek tu reliu yra velnias zino, nes logiskai mastant tiek veidrodliai gali pradet lydytis nuo karscio tiek stiklui nieko gero, todel nuo ko atjungia nezinau.

Bet faktas kad kai atjungia tai viska iskart, tiek galini langa tiek veidrodelius, ir salone mygtuko lempecka uzgesta.
ტოიოტას გამძლე