Veidrodėlių šildymas

Pradėjo arytis, Kovas 18, 2010, 14:38:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

CitataGiedrius34 parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataMemelis parašė:
Pas mane tai vienu mygtuku isijungia priekinio lango, veidrodeliu ir galinio lango sildymas. Ten, kiek zinau, stovi rele, kuri kai langas jau buna pakamkamai isyles, atjungia. Jeigu neveikia tik vienas, tai pagal mane kazkas su kontaktu negerai. Netikiu, kad stovi atskirai kiekvienam veidrodeliui po saugikli.
na dar nemaciau,kad galinis langas su priekiniu jungtusi:Dna nebent ten burtininkai kokie ikiso savo rankeles;)

O as maciau, nes pas mane tas pac. Tik kiek tu reliu yra velnias zino, nes logiskai mastant tiek veidrodliai gali pradet lydytis nuo karscio tiek stiklui nieko gero, todel nuo ko atjungia nezinau.

Bet faktas kad kai atjungia tai viska iskart, tiek galini langa tiek veidrodelius, ir salone mygtuko lempecka uzgesta.
na tu pasitikslink ar tikrai pas tave galinis stiklas jungiasi kartu su priekiniu;)kad galas jungiasi su veidrodziais tai taip,arba veidrodziai su priekiniu stiklu,bet kad jungtusi pr.stiklas su galiniu ir dar veidrodziai nuo vieno mygtuko tai tikrai gamintijas taip neleido;)

dtinas

Memelis

Tikrai pas mane viskas jungiasi vienu mygtuku: galinis langas, veidrodeliai ir priekinio stiklo apacios sildymas.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AVENSIS D4D CHIP

Citatadtinas parašė:
o kaip leido?
1gal.stiklas+veidrodeliai arba 2;)pr.stiklas+ veidrodeliai ir gal. atskirai

SigisMigle

veidrodeliu sildymas isijungia kartu su priekinio stiklo (valytuvu) sildymu. avensis II 1.8 benzas sedanas
[mail][/mail]

AVENSIS D4D CHIP

CitataSigisMigle parašė:
veidrodeliu sildymas isijungia kartu su priekinio stiklo (valytuvu) sildymu. avensis II 1.8 benzas sedanas
jeigu sildomas pr stiklas;)

Miroslav

gal trupiti ne i ta tema, bet dar nesuprantu kaip veikia t22 avensio valytuvu pasildymas? sildomi patys valytuvai ar stiklas is apacios(prie valytuvu)?
T22

Saulius SSS

CitataMiroslav parašė:
gal trupiti ne i ta tema, bet dar nesuprantu kaip veikia t22 avensio valytuvu pasildymas? sildomi patys valytuvai ar stiklas is apacios(prie valytuvu)?
pr.stiklo apacioje,toj vietoj ,kur stovi valytuvai stikle matosi juosteles.pasyla tik stiklo apacioje vieta kur stovi valytuvai.aisku jeigu stiklas originalus .arba keistas,bet detas su sildymu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

volga

Sveiki, gal kas galetu patarti, kur ieskoti veidrodeliu sildymo saugiklio (sildymas jungiasi kartu su priekinio stiklo sildymu) ir kaip rasti reikiama saugikli patikrinimui, nes lygtai, nemaciau jokios markiracijos prie saugikliu esanciu po panele. Nezinau kaip ten kas po kapotu, saugikliu dezeje. Aciu
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

volga

Ei , kas nors, nejaugi niekas nesate saugikliu ieskoje.Pvz. mano senesniame masiniuke saugikliu paskirtis buvo labai vaizdziai suzymeta ant saugikliu skyriaus dangtelio vidines puses po panele, kaip viskas suorganizuota yra avensyje 2004 metu sedanas 1,6, benzas aisku...... Buciau dekingas uz info.
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

volga

Tarp kitko, Su Sv. Kaledom visus......
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

arytis

Manau kas nors žino kaip pats veidrodėlio stikliukas pritvirtintas prie korpuso. Pasidalinkit patirtimi ar jis priklijuotas, ar kaip nors gražiai nusiima?

UfO

Esu ardęs veidrodėlį kai keičiau nešildomo vidurius į šildomo, tačiau pačio stikliuko (veidrodžio) nebuvau iš jo korpusuotės išlupęs. Tik turiu įtarimą, kad jis ten įklijuotas... Bet mano manymu, acetono vonelė padėtų ir šitam reikale :) aišku jei veidrodžio plastmasė netirptų :D

arytis

CitataUfO parašė:
Esu ardęs veidrodėlį kai keičiau nešildomo vidurius į šildomo, tačiau pačio stikliuko (veidrodžio) nebuvau iš jo korpusuotės išlupęs. Tik turiu įtarimą, kad jis ten įklijuotas... Bet mano manymu, acetono vonelė padėtų ir šitam reikale :) aišku jei veidrodžio plastmasė netirptų :D

Gal netaip išsiraiškiau, man reikia išimti stikliuką su šildymo elementu.

UfO

Sunku čia kažkaip nupasakoti... :) Pats veidrodėlis yra įklijuotas (kaip jau minėjau, mano manymu)  į plastmasinį rėmėlį, kuris prisitvirtina prie kito rėmelio, valdančio veidrodėlio vartymąsi. Tas vartymąsis yra per tris taškus, vienas centre ale tai šarnyras, o kiti du tai kaip išplėsti plastmasiniai varžteliai su sriegiu ir susikiša į valdymo varikliukus. Nusiimk priekinį veidrodžio gaubtą kur auto spalvos (užkišus kokį ploną atsuktuvėlį iš apačios, manau lengvai gausis) ir viską pats pamatysi ;)