Vairas stringa... siurbliui galas?

Pradėjo hostname, Vasaris 06, 2017, 14:36:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

hostname

Sveiki,

Avensis 2000 81kW d4d dyzelis, po žiemos šalčių didžiųjų pradėjo vairas striginėt sukiojant, suki iš lėto ir taip sunkėja sunkėja sunkėja atrodo kažką peršoksta lengvas ir vėl sunkėja sunkėja ir vėl ale peršoksta kažką... ypač pasijunta kai ryte šalta mašina, totali mirtis, kaip be stiprintuvo jei ne dar blogiau... pavažinėjus lygtai palengvėja simptomai bet išlieka. Gal kas buvot susidūre su tuo reikalu? Skysčio yra ir nedingsta, stiprintuvas nuo pirkimo drėgnas buvo, bet taip ir stovi, niekas nebėga....

RDeEsser

O kai suki vaira ar girdisi uzimas?Siaip nebutinai siurblys gali buti uzlinkes,gali ir kolonele strigti.Bet gali buti ir kad reikalai pasitaisytu pilnai pakeistus alyva vairo sistemoj.

Sent from my iPad using Tapatalk
E

hostname

Ūžimo dabar liktai nesigirdi kad ir kaip besukiotum, bet per tuos šalčius kažkurį rytą šaltą užkūrus mašiną paužė stiprintuvas, bet buvo gal -18 tada...

slashas

Kai suki vairą ir pradeda sunkėti pagazuok, jei palengvėja tai siurblys ;) slėgis sukyla.

continuity

Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

hostname

Nežinau kas kaltas, kas nekaltas bet tokia bėda, nesinori puse mašinos išardyt, sakau gal kam jau buvo tokios bėdos..., plačiau apie tą kryžmę galima?

Pagazavus gal kiek nežymiai padeda, bet irgi klausimas... susukus vairą į abu puses iki pačio galo, žviegia stiprintuvass, bet čia panašiai būdavo ir prieš tai...

Venza

Irasyk i paieska "stringa vairas" ir ismes tau nemazai temu apie tokias problemas.Paskaites gal rasi problemu ir ju sprendimo budu kaip tavo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

valdasantonis

hostname

Jo jau radau temą apie tą reikalą....

Rolkis72

Jei vairo krizme,ipursk i krizme purskiamo tepalo WD ar Wurth,tikrai turetu padeti,pas mane buvo prirudyjusi kryzme,purskalas padejo.

slashas

Tik nenaudokite WD jis vandens pagrindu ir po jo dar labiau metalas rudyja ;)

Rolkis72

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 07, 2017, 07:49:31 AM
Tik nenaudokite WD jis vandens pagrindu ir po jo dar labiau metalas rudyja ;)
Kas per briedai,tevas su broliu su WD medzioklinius sautuvus valo ir tepa,jei taip butu,tai sautuvu niekas nevalytu,pries gerus metus mano Avensiuko vairas buvo pradejas strigti ir sunkiai suktis,WD pagalba supurskiau kryzme,i diena kokius 5 kartus purksdavau,kol beveik visa WD flakoneli supurskiau,dabar vairas be jokiu strigimu lengvai sukiojasi.

MindaugasB

WD-40 sifruojamas kaip water drive - vandens isstumejas. Viskas cia ok su juo, vandens ten nera.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Vasaris 07, 2017, 10:07:49 AM
Kas per briedai,tevas su broliu su WD medzioklinius sautuvus valo ir tepa,jei taip butu,tai sautuvu niekas nevalytu,pries gerus metus mano Avensiuko vairas buvo pradejas strigti ir sunkiai suktis,WD pagalba supurskiau kryzme,i diena kokius 5 kartus purksdavau,kol beveik visa WD flakoneli supurskiau,dabar vairas be jokiu strigimu lengvai sukiojasi.
Na aš irgi medžiotojų būreliui priklausau, bet turbūt metus iš manęs juoktųsi jei aš pasiūlyčiau WD mūsų šautuvams... naudokime daiktus pagal paskirtį, WD tikrai šautuvu valymui netinka... aplamai jis niekam tikęs tepalas... jei jį išvis tepalu pavadinti galima, sudėti pažiūrėk atidžiau, jei sunku paklausk kokio dešimtoko kuris chemiją išmano ;)

bestest

Taip, WD jokiu būdu neturi būti kaip tepimo priemonė — jis skirtas vandens išstumimui, t.y. valymui, ką WD daro puikiai. Panaudojus WD visada reikia sutepti papildomai.

Sent from my iPhone using Tapatalk