Corolla greiciu deze

Pradėjo laurynui, Gegužė 25, 2010, 19:23:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

laurynui

Cia tik pamastymai gal koks techniskas pilietis buvo susidures 2004  coroloj ziauriai trumpi begiai  vaziuojant 100 km/h  2000 rpm  kazin gal iseitu kokio avensio ikist deze ar kazka panasaus padaryt  norint vaziuot 150  reikia labai jau smaugt ta masinele
Nieko
Nera
Neimanomo

s-igi-s

Mano Corolloj prie 100 km/h apsukos 3000, tad gyvenk ramus ir neiškok problemų ten kur jų nėra ;)
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

arytis

Tai kad tame pačiame Avensyje prie 2000 rpm greitis nesiekia 100 km/h

zally

Geras klausimas.Dedi Corolla T sport 6 begiu deze ir turi ilgas pavaras:p
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

horn

Citatalaurynui parašė:
Cia tik pamastymai gal koks techniskas pilietis buvo susidures 2004  coroloj ziauriai trumpi begiai  vaziuojant 100 km/h  2000 rpm  kazin gal iseitu kokio avensio ikist deze ar kazka panasaus padaryt  norint vaziuot 150  reikia labai jau smaugt ta masinele

pala pala, jei trumpi bėgiai pagal tave yra 100km prie 2000rpm, tai ką tu tada vadini ilgais bėgiais? ar ne amžiną variklį išradinėji?

Flemas

Citatazally parašė:
Geras klausimas.Dedi Corolla T sport 6 begiu deze ir turi ilgas pavaras:p

Siaip tai TS pavaros dar trumpesnes yra nei paprastoje. prie 90 km buna 3 stukos

zally

Siaip pavaru ilguma suprantu kaip gebejima ta pacia pavara pasiekti kuo didesni greiti, jei neapribojama RPM.Va dyzelio pavaros yra trumpos ir sukimo momentas gaunamas didelis prie mazu apsuku. Nemanau, kad su TS u labai greitai metai pavaras, nes jo max sukimo momentas yra prie 6800 aps/min
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

fennix

Na nezinau, siaip mano nuomone dvirati isradinejam. 2000 rpm- 100 km/h, 3000 rpm -150 km/h, kur cia masinos smaugimas nesuprantu... Kaip tu vadini vaziavima kai pavaras prie 6600 rpm perjungineji?  Pas mane tokiu greiciu 4000 rpm- viskas normalu, standartinis ramus vaziavimas iseina kai nelipi virs 4000 :D tavo atveju 3000 :) O be to, pailginsi pavaras- padides ir kuro sanaudos mieste :) O jei jau labai norisi pailgint- uzsidek didesnius ratus, spidometras rodys ta pati, bet realiai vaziuosi greiciau...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

laurynui

Kaip vazinejau su bendzu pavaras permetineti pie 4   6 7  k man atrode norma  o kai vaziuorji 900 km  ir pjauni pastoviai ant  3.5   ar 4 k su dyz tai man atrodo nelabai norma  
Nieko
Nera
Neimanomo

kaktusas

Citatalaurynui parašė:

Tai įsivaizduoji pas Avensį labai kitaip jau? prie 130km/h 3000rpm pas mane.
Ieškai "zacepų" prie savo auto? ;)