d-4d tamposi

Pradėjo upas, Kovas 20, 2010, 12:33:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

upas

Paeme 200 Lt.Visai negaila buvo :D

lawyer

tikiu, kad negaila po tokiu vargu :)

Edvatronas

Citataplintas parašė:
o tą oro srauto matuoklę patikrinti sunku? :)
reikia ziureti manuale, kaip ja tikrint.

lawyer

Citataupas parašė:
Manau kad atejo pavasaris ir i mano kiema-pataise tampymasi.Dyzestope ieskojo visa diena ,vakare uzmerke EGR sistema (ekologine sistema),per nakti ismirke chemikaluose,ryte pravale,viska surinko,ir daugiau masina nebesutrukciojo.Paskutiniu metu jau pastoviai trukciodavo tik isilus varikliui.Kas nezino tai sistema leidzianti atidirbtas dujas i cilindrus antra karta,ji pradedavo veikti tik isilus varikliui tada ir budavo cirkas,is pradziu dar uzgazaves sugebedavau prapusti (rasiau ankstesniuose postuose),keista kad prasidejo tik atsilus oram,ir vaziuojant paskui dregme nuo kelio keliancia masina.Taip pat sake kad purkstukai negraziai dirba,bet dar vaziuos.

tau pravale tik EGR ar ir oro isiurbimo kolektoriu?

upas

Sake tik EGR sistema,daugiau nedetalizavo,oro isiurbimas iki turbinos kaip naujas,kai ieskojau bedu,buvau isardes,giliau nelindau.

lawyer

man irgi EGR isvale, tampymasis dingo, trauka padidejo.

vytouts

sveiki,ka tai reiskeEGR?man siandien pradejo tampyti,apsukos iki 2200,o ji tupa,kaip ir mano gyvenimas.:@
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

lawyer

EGR vožtuvas (Exhaust Gas Recirculation valve) – išmetamųjų dujų recirkuliacijos vožtuvas.
jis nukreipia išmetamasias dujas atgal į degimo kamera.
egr valymas parodytas cia
http://astra-club.lt/p/forum/forum_viewtopic.php?10545.80
jeigu egr valymas nepades praplauk oro srauto matuokle, kuri prie oro filtro stovi.

vytouts

lawyer aciu,bet ten nuoruoda i opel.ar tas pats principas?vaziuoju pas diagnostikus....:)

lawyer

principas tas pats, tik EGR voztuvo vieta biski skiriasi, opelyje variklio priekyje o mano toyotoje variklio desineje puseje.
butinai pranesk ka diagnostika nustate.

vytouts

DIAGNOSTIKA NERADO NE VIENOS KLAIDOS,bet vianas meistras priejo ir pasake,kad EGR voztuvas bus prikepes ir reikia valyti,pasirodo tas pats principas opel nissan toyota.visu bedos vienodos del kuro.gal ryt padarys ,siandien visi uzsieme.kaip seksis pranesiu.:)

lawyer

taip dazniausiai ir buna su ta diagnostika, jeigu nedega jokia lempute(check engine ar pan.) tai nieko ji neranda.
kokiam servise tvarkysi? man tai autovisata vale, 170 lt nuplese.

arunaskeras

Siauliuose sovli  60 lt  egr valymas tik va beda kad man reikia purkstuku  kodas 23670-29025 sake kad ketvirto cilindro per daug praleidzia 2.5 mm  Ir ar gali del to pasiles variklis uzgesti ir dirbti tik tusciom apsukom. Kaip minejau egr isvalytas ir veikia puikiai kaltas tik purkstukas
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

lawyer

gesti neturetu, turetu duminti del per didelio kiekio ipurskiamu ir nesudegusiu degalu. jusu pozymiai labiau panasus i oro srauto matuokles gedima.

vytouts

atseit sutvarke,nestovejau ant gavlos,sake buvo daug suodziu.bet siandien ryte vos uzsivedziau.pasirodo oro srauto matuokles net neziurejo,o uz egr valima paeme 50 lietuvisku pinigu.problema ta pati ,varysiu vel tegu ziuri:@.dar varysiu ir pasikeisiu kuro filtra,gal pades?