2010 KUR KAS PLANUOJA KELIAUT

Pradėjo audrius, Kovas 20, 2010, 18:52:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

vytouts

to mind.zinai pries pora metu buvom su seimyna M ikolaikuose,dar nebuvom prisisotine VICIUKU,tai 4 val vos uzteko. Vaikam tikrai patiks,o siaip man patiko pirtys ir aromatines dzakuzi,ko pas mus nera.Siaip planuok vaziavima is pat ankstyvo ryto,kad dar spetum apziureti pacius Mikolaikus ir sugrizt namo,greitis nedidelis nes kelias siauras ir vingiuotas,taip pat daug kaimeliu,o vaikam tai dok reikalingi nes ir latviai reikalauja,jaigu daro reida....Vandens parkas randasi uz miestelio ,,HOTEL KEMPINSKI,,ten viskas vietoje ir niam niam ir mokama stovejimo aikstele,kainos tokios pat kaip ir pas mus.:):)
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

milkas

Planuojamas marsrutas rugpjuti, vilnius- berlynas-amsterdamas-briuselis-paryzius-kanai- miunchenas- vilnius, 14 dienu; ~ 8000 km. 2 universalai, 4 zmones :) idomu, ar racijas verta isigyt ...

Jonasm

CitataSigisMigle parašė:
Birželį su žmona spausim į vokiečius. Maniškė atkasė kažkokią Alpenschtrasse Bavarijoj. 450 km ilgio 305 kelias. Darysim turistinę- pažintinę per pilis, rūmus ir viršukalnes.
Tai mano klausimas toks : ar tikrai verta užsimest ferodo premier kalades ir diskus?  Gal kas varinėjo po tas alpes ??

Tikrai verta, labai įdomu. Vokietijoj verta pravažiuoti "romantiškuoju" keliu (http://www.romanticroad.com/), verta užsukti į "Erelio lizdą" (Hitlerio namą ant kalno, tikrai įspūdinga).

Tiems kas keliauja į Austriją, būtinai patariu nuvykti į Grossglockner (aukščiausia Austrijos alpių vieta). Tikrai nuostabus, gražūs vaizdai... Važinėjimui ten galima beveik visa diena paskirti.

Tiem kas bus Kroatijoj, gal ir tolokai nuo jūros, bet patartina apsilankyti Plitvice ežerų parke (http://en.wikipedia.org/wiki/Plitvice_Lakes_National_Park). Labai įdomu, tik reikia susitaikyti su tikrai karštu oru ir nusiteikti vaikščioti visą dieną. Vandens pamiršti negalima!
TOYOTA

audrius

Milkas is mano praktikos racijos tikrai pravercia jei turi galimybes tikrai butinai pasiimk nes tikrai sunku pamatyti kad gale vaziuojantis nori sustot ar pasukt ir t.t tuo labiau tokioje sunkioje kelioneje.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Dar746

CitataSigisMigle parašė:
Birželį su žmona spausim į vokiečius. Maniškė atkasė kažkokią Alpenschtrasse Bavarijoj. 450 km ilgio 305 kelias. Darysim turistinę- pažintinę per pilis, rūmus ir viršukalnes.
Tai mano klausimas toks : ar tikrai verta užsimest ferodo premier kalades ir diskus?  Gal kas varinėjo po tas alpes ??

teko tam kraste vazineti, nereikia ten ipatingu stabdziu, kaip jau mineta, stabdoma yra begiais...
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

Dar746

Jei planai neapsivers, liepos pabaigoj yra planas iki Ispanijos (Barselona).
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

kubilas

mind- druskininkai kol kas geriausias vand parkas. bet jei pasiruoses i lenkus - mikolaikuose ir be vand parko bus smagu prasivaiksciot: galima pasimt jahta ar kokia  kitokia pasiplaukiot ezerais. kainu nezinau ,bet nebus brangu. noreciau i grunvald ir siais metais, bet dukros isleistuves mokykloje. gal ir pavyks dar. pernai labaiii sauniai praleidom laika. osiemet dar ir tikras lietuviskas Vytautas bus. nepakartojami ispudziai.

mind

Citatakubilas parašė:
mind- druskininkai kol kas geriausias vand parkas. bet jei pasiruoses i lenkus - mikolaikuose ir be vand parko bus smagu prasivaiksciot: galima pasimt jahta ar kokia  kitokia pasiplaukiot ezerais. kainu nezinau ,bet nebus brangu. noreciau i grunvald ir siais metais, bet dukros isleistuves mokykloje. gal ir pavyks dar. pernai labaiii sauniai praleidom laika. osiemet dar ir tikras lietuviskas Vytautas bus. nepakartojami ispudziai.

Dėl vaikiškų dokumentų neturėjimo kelionę į Lenkiją atidėjom, bet smalsumo vedami aplankėme sostinės "Wichy" vandens parką. Na, Druskininkai tikrai geriausias, be to laikas 3 val. ir nėra trumpesnio ir kaina gana "gera"- Druskininkuose šeima 2 vaikai 2 suaugę 3 val. -99Lt, Wichy- 196 Lt. :(
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

guners

CitataJonasm parašė:
CitataSigisMigle parašė:

Tikrai verta, labai įdomu. Vokietijoj verta pravažiuoti "romantiškuoju" keliu (http://www.romanticroad.com/), verta užsukti į "Erelio lizdą" (Hitlerio namą ant kalno, tikrai įspūdinga).

Tiems kas keliauja į Austriją, būtinai patariu nuvykti į Grossglockner (aukščiausia Austrijos alpių vieta). Tikrai nuostabus, gražūs vaizdai... Važinėjimui ten galima beveik visa diena paskirti.

Tiem kas bus Kroatijoj, gal ir tolokai nuo jūros, bet patartina apsilankyti Plitvice ežerų parke (http://en.wikipedia.org/wiki/Plitvice_Lakes_National_Park). Labai įdomu, tik reikia susitaikyti su tikrai karštu oru ir nusiteikti vaikščioti visą dieną. Vandens pamiršti negalima!
Sventa tiesa parasyta:) Srkmes kelionese;)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

vytouts

Sveiki klubieciai,as jau Lietuvoje,paskutine kelione i Lenkija GRIUNVALDA Zalririo musio 600m inscenizacija.Ne taip kaip kiti,o as visiskai patenkintas kelione ir aplankytomis vietomis,pilimis,pajuriu.To paties linkiu ir jums,geru kelioniu...B)

pauliusdd

Ir aš ten buvau, bet tavęs nemačiau. :D:D:D:D
Man irgi patiko.
टोयोटा इस बल.

vytouts

as buvau isikures prie pat Lietuviu stovyklos,visiskai prie pat muziejaus salia Ignalinieciu taip jau sutapo kad suvaziavom tuo pat metu gal 4ekipazai.B)

pauliusdd

Mes šeštadienį atvažiavome, pasižiūrėjome renginį, po to apsilankėme lietuvių stovykloje, pabendravome su "Vytautu" ir išvažiavome.
टोयोटा इस बल.

oscar666

na o as tai i vestuves penktadieni vaziuoju:))va kur planuoju ir cia bus oho ho....:)))
lygis

GALLANT

As irgi jau po kelioniu. Kazkaip sugalvojom vaikus po aktrakcionu parkus pavezioti, tai ismaisem truputeli europa. Nezinau kaip kitiem, bet man labai nepatiko Paryzius, Venecija ir DisneyLand.
Paryzius del katastrofisko eismo, siuksliu ir besikabinejanciu negru, jau nekalbu apie metro ir t.t
Venecija supuve namai ir smirdantis kanalas kuriame plaukioja SH...., asmeniskai maciau.
DisneyLand isvis truksta zodziu 200e (2vaikai 2 suauge) uz keturis aktrakcionus i kuriuos dar turi ateiti nustatytu laiku.

Visai kitas reikalas Ispanija. Buvau Herautz prie Atlanto, tylus, ramus ir tvarkingas miestelis, net nesulyginsi su Palanga ar Sventaja. Tikrai galejau atsipusti tas kelias dienas kur ten praleidau. Prie Vidurzemio juros Salou irgi verta nulekti. Ten yra Port Aventura pramogu parkas ir Aquapolis vandens pramogu parkas. Viesbutis prie pat juros, kainos mazesnes nei musu pajury.
Dar siulyciau aplankyti HeidePark, man asmeniskai labai patiko.
Aisq Cekija su savo kalnais paliko gera ispudi.

Is visu saliu kur aplankiau, tai butinai grysiu i Ispanija, Cekija ir Slovakija. O i Italija, Prancuzija tai nei uz jokius pinigus, nei uz dyka nevaziuociau.