del skyvo

Pradėjo gintautas1984, Rugpjūtis 16, 2014, 11:22:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: Eddie8664 Įrašytas Vasaris 20, 2017, 16:09:39 PM
Pas mane kažkoks zyzimas atsirado irgi. Keistas dalykas, važiuojant 3 bėgiu jo nebesigirdi. Galvojau, kad iš greičių dėžės, bet pagazavus ant laisvo bėgio, riedant tuo pačiu grečiu zyzimas išlenda kartu su apsukomis, ir taip pat pradingsta joms nukritus. Pakeičiau vairo stiprintuvo ir atraminį guolius. Liko generatoriaus ir AC guolius pakeist :) Gal tuomet pradings.

Pas mane tas pats garsas. Mano atveju faktas, kad jį skleidžia vairo stiprintuvo/AC diržas ar diržo įtempėjas, ar kuris iš sukamų agregatų. Diržą buvau nuėmęs, garsai dingsta. Tiek vairo stiprintuvo siurblys, tiek AC kompresorius su ranka sukasi kuo lengviausiai. Todėl agregatus būčiau linkęs atmesti. Buvo įtempėjo guolis pakeistas. Pagal mane įtempėjo skriemulys per sunkiai sukasi, bet nestringa... Netrukus po guolio keitimo ir išlindo tas garsas. Sakau gal neprasuka skriemulio diržas ir per jį buksuoja. Keitė tą guolį vienas auksarankis, gal sulomino su kuvalda, už tai ir nesisuka.

Loginis

Citata iš: Loginis Įrašytas Vasaris 20, 2017, 15:37:07 PM

https://www.youtube.com/watch?v=4gDw9e_il3o

Suprantu, neįdomios temos su garsais po kapotu, bet paklausom?  (+) Kas čia tikėtina cypia, caksi, kniaukia? Skriemulys, dirželis, generatorius?

ToyotaClub

Mano situacija buvo dirzelis, pakeiciau nauju, laikinai dingo garsas, po to vel atsirado, vel patempiau dingo, vel atsirado. Taip ir palikau. Siule ir skyva keisti, ir generatoriu:). Skyvas sveikas buvo.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Eddie8664

Kadangi neturiu laiko prieti prie Toyotos, tai ketvirtadienį paliksiu meistrui, tegul ieško, tvarko. Prasidėjo visokie garsai, po to, kai darbinę mašiną gavau ir savosios beveik nebenaudoju, matyt stovėjimas mašinoms kenkia :D Reikia pradėt galvot apie atsisveikinimą su ja :(