I ka reiktu atkreipti dėmesį perkant Toyota Corolla Verso 2002-04metų.

Pradėjo aurius, Rugpjūtis 20, 2008, 23:38:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egis_

Citata iš: Bacardis Įrašytas Lapkritis 05, 2016, 23:11:00 PM
Ko trusta tai supirksiu, bet kur viska ten tvirtinti?... Tvirtinimai isdraskyti.
na tai reikia keisti ir tai,kas ''isdraskyta'' ;)

Bacardis

Aisku :) aciu uz patarimus.. Reikia ieskotis tos lekstes ir visu kitu zaisliuku kas ten viduje turi detis  :D

Bacardis

Sveiki kolegos. Mano CV labai apetitna pasidare 8.2/100 km. :) kaip jusu? Labai kankinasi kol uzsikuria saltyje jusiskes? Maniske tfu tfu tfu, labai tvarkingai... Netgi geriau uz tureta vaga  :-)

Gmc

Citata iš: Bacardis Įrašytas Sausis 06, 2017, 17:15:24 PM
Sveiki kolegos. Mano CV labai apetitna pasidare 8.2/100 km. :) kaip jusu? Labai kankinasi kol uzsikuria saltyje jusiskes? Maniske tfu tfu tfu, labai tvarkingai... Netgi geriau uz tureta vaga  :-)

cia daug? Man ziema CV 9-10 drasiai po miesta eme.

Bacardis

Citata iš: Gmc Įrašytas Sausis 06, 2017, 18:14:14 PM
cia daug? Man ziema CV 9-10 drasiai po miesta eme.
Nesakau, kad daug. Tiesiog idomu, kiek kitiem ima  ;)

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bacardis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Sausis 07, 2017, 00:44:10 AM
Ima virs 14L per salcius situs. Geriau pasidare? :D

Nei geriau nei blogiau  :D. Cia Auris? Ar dar koki trilitri turi? :)

Mants

paskutinis pylimas 300km mieste ir 180 uzmiestyje, gavos 7,8 ltr, mieste realiai darbas namai rezimu, ir praktiskai visada neuzsilusiu motoru,tiesa cia dar nebuvo tu dideliu minusu, uz savaites pilsiu, tai ziuresiu ka rodys vien mieste su dabartiniais salciais :) be pastebiu, kad rodykle krenta gerai :D
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

MindaugasB

2,5 litro turiu tokia seniena :) Auris uzkonservuotas per salcius ir nelieciamas.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bacardis

Citata iš: Mants Įrašytas Sausis 07, 2017, 08:30:19 AM
paskutinis pylimas 300km mieste ir 180 uzmiestyje, gavos 7,8 ltr, mieste realiai darbas namai rezimu, ir praktiskai visada neuzsilusiu motoru,tiesa cia dar nebuvo tu dideliu minusu, uz savaites pilsiu, tai ziuresiu ka rodys vien mieste su dabartiniais salciais :) be pastebiu, kad rodykle krenta gerai :D

Krenta ir pas mane stipriai, bet nieko nepadarysi, ziema yra ziema :)

Bacardis

Sveiki kolegos.
Kaip keiciasi priekinio priesruko lempute? Tikiuosi nereikia buferio lupti lauk? :think:  Gal zinote kokia lempute dedasi?

bladas

Sveikas, kolega, esu senokai ėmęs lauk, reikia nusiimti apačioj plastikines apsaugas, tada iš mašinos apačios galima prieiti, nepamenu, ar žibintą reikia išimti, ar nereikia. HB4, 55W

Bacardis

Sveiki. Reikia pasikeisti abieju pusiu sarnyrus. Ka rinktis RTS, TRW ar dar kazka pasiulysite? :)

Egis_

Bacardis

sveiki, gal zinote kur galetu nusipirkti galiniu disku apsaugines skardas? be oficialu, pas juos kaina visiskai neadekvati. perskambinau visus nieks neturi. srote taipogi visi supuve. O be tu skardu neina padaryti rankinio, nes pas mane irgi viskas supuve... gal ir klystu, bet reikia tokiu kodu: 47781-12240 ir 47782-12240.