I ka reiktu atkreipti dėmesį perkant Toyota Corolla Verso 2002-04metų.

Pradėjo aurius, Rugpjūtis 20, 2008, 23:38:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

As daznai tampau traliuka ir turiu priekaba-buda sniego mocui veziotis.Tempiant traliuka su uzkrauta masina (mase apie 2.5 tonos) sunaudoju apie 20l/100km duju,o tempiant buda (mase apie 900kg) sunaudoju apie 25l/100km ir daugiau.Va koks budos efektas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kajima

Pilnai tikiu , tiktai buda tikrai netures tokios aerodinamikos , kokia turi Corolla Verso. Bus staciakampis. Nera net ka lygint)) Karta irgi is Lukoilo paemiau priekaba kvadraciklui nuvezti, tai mano Land Cruiseris 120 +6 L saliarkos suvalge trasoj)) pats negalejau patiket.

Donciulis

Ko jus stebites tampydami budas kai jos veikia kaip bures ir reta kuri su arodinamika nesusipykus :) tai naturalu priekaba kaip parasiutas veikia ir stabdo :)

MindeGarb

Sveiki, domiuosi šiuo modeliu, perskaičiau visa tema, tai susidariau vaizda, kad nevertas dėmesio šitas auto 1.6 benzas mechanika. 1.6 benz. varikliai skirtingi su hečbeke corolloi 2001-2006 metu? nes paskaičius apie hečbeka buvo giriami 1.6 varikliai, tai kaip čia?
:think:

Bacardis

Labas. Nenoriu kurti naujos temos, tai paklausiu cia. Galinio langio rele klaksi bet jo neatidarineja. Cia kiek suprantu kelikui amen? Ar ymanoma ji isemus ka pakrapstyti? Ar ramia sazine mesti lauk ir deti kita? Gal kas emes lauk pasidalintu eiliskumu kaip ji isoperuoti? :)

Egis_

Citata iš: Bacardis Įrašytas Gegužė 18, 2016, 21:41:23 PM
Labas. Nenoriu kurti naujos temos, tai paklausiu cia. Galinio langio rele klaksi bet jo neatidarineja. Cia kiek suprantu kelikui amen? Ar ymanoma ji isemus ka pakrapstyti? Ar ramia sazine mesti lauk ir deti kita? Gal kas emes lauk pasidalintu eiliskumu kaip ji isoperuoti? :)
kazkas stringa paciame mechanizme/varikliuke ar truksta mases. Reikia imt ir ardyt ir ziuret, keist neskubek.

Bacardis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Gegužė 19, 2016, 00:53:48 AM
kazkas stringa paciame mechanizme/varikliuke ar truksta mases. Reikia imt ir ardyt ir ziuret, keist neskubek.

Nesizaidziau, pakeiciau ir galini kuris negyvas buvo ir priekini, kuris atmetinejo langa. 20 eur uz abu varikliukus mokejau. Tik reikia dabar priversti ta auto funkcija veikti :)

Bemsas

O ka ten priversti? Standartiskai uzprogramuoji AUTO funkcija ir viskas.

Bacardis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 28, 2016, 10:12:38 AM
O ka ten priversti? Standartiskai uzprogramuoji AUTO funkcija ir viskas.

Gal gali priminti kaip tai daroma? Atjungti akuma, paskui kiekviena langa uzdaryti ir priverstinai laikyti kol suklakses? Ar dar kazkas?

Bemsas

Atidarai langa ir laikai knopke dar 5sec, poto uzdarai langa ir laikai knopke 5sec. Taip reikia kiekvienam langui. Akuma atjungineti nebutina. Tiesiog po akumo atjungimo nusimeta ta funkcija.

Bacardis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 28, 2016, 10:48:59 AM
Atidarai langa ir laikai knopke dar 5sec, poto uzdarai langa ir laikai knopke 5sec. Taip reikia kiekvienam langui. Akuma atjungineti nebutina. Tiesiog po akumo atjungimo nusimeta ta funkcija.

Ok, aciu ;)

Bacardis

Sveiki. Su sventemis! :)
Turiu Jums klausyma del ausinimo CV 2003 2.0 D4D 66KW. Ar uzkaitus varikliui iki darbines temperaturos turi pradeti suktis elektrinis radiatoriaus ausintuvas? Pas mane pradeda suktis tik tada kai  ijungi AC. O stipriai sukti (uzti) pradeda labai retai ir trumpai, ir tik su AC. Tuo metu ir AC dirba kur kas geriau. Kas valdo ausintuvo greiti? Ar galima priverstinai ijungti, kad suktusi stipriai ijungus AC? Radau 3 reles prie radiatoriaus, gal jos valdo greicius? Aciu uz atsakymus.

robertas1993

Citata iš: Bacardis Įrašytas Birželis 25, 2016, 17:34:25 PM
Sveiki. Su sventemis! :)
Turiu Jums klausyma del ausinimo CV 2003 2.0 D4D 66KW. Ar uzkaitus varikliui iki darbines temperaturos turi pradeti suktis elektrinis radiatoriaus ausintuvas? Pas mane pradeda suktis tik tada kai  ijungi AC. O stipriai sukti (uzti) pradeda labai retai ir trumpai, ir tik su AC. Tuo metu ir AC dirba kur kas geriau. Kas valdo ausintuvo greiti? Ar galima priverstinai ijungti, kad suktusi stipriai ijungus AC? Radau 3 reles prie radiatoriaus, gal jos valdo greicius? Aciu uz atsakymus.

pas mane irgi tas pats, tik ijungus AC pradeda is karto pradeda uzt ventiliatorius, o isjungus pora sec. uzia ir paskui nustoja suktis :) nesvarbu koks vejo greitis yra nustatytas salone vinodai uzia pas mane :) bet sakyciau gan garsiai uzia kad net nesigirdi dyzelino variklio darbas..  :think:
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bacardis

Va tame ir beda, kad jis pas mane nesisuka pilnu greiciu arba labai trumpai. Ir nzn kurioje vietoje bedos ieskoti. O pas tave visu pajegumu sukasi ir stovint ir vaziuojant?

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211