I ka reiktu atkreipti dėmesį perkant Toyota Corolla Verso 2002-04metų.

Pradėjo aurius, Rugpjūtis 20, 2008, 23:38:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bacardis

Sveiki, ar uzglusinus senajai CV 2.0 66kw  EGR nemetys check'o? Ar dar kazko blogo?

eceris

Citata iš: Bacardis Įrašytas Spalis 04, 2016, 14:44:12 PM
Sveiki, ar uzglusinus senajai CV 2.0 66kw  EGR nemetys check'o? Ar dar kazko blogo?
hmm, geras klausimas.  kažkaip neteko susidurti...

Bacardis

Bacardis

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 04, 2016, 16:49:37 PM
o jei čia pasidomėtumėt: http://www.varikliodiagnostika.lt/toyota-diagnostika

Reiks pasukti. As manau, kad masina tokiu metu dar "durna", nedaug elektros palyginus. Tai neturetu metyti check'u. Bet reikia issiaiskinti pries imantis veiksmu...

eceris

Citata iš: Bacardis Įrašytas Spalis 04, 2016, 19:08:49 PM
Reiks pasukti. As manau, kad masina tokiu metu dar "durna", nedaug elektros palyginus. Tai neturetu metyti check'u. Bet reikia issiaiskinti pries imantis veiksmu...
tai meta būtent EGR'o klaidą ? nes mano "durna" mašina kolkas išmetė check'ą tik kad pakaitinimo žvakės buvo nusprogę kai pirkau prieš 4 metus

Bacardis

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 04, 2016, 22:27:47 PM
tai meta būtent EGR'o klaidą ? nes mano "durna" mašina kolkas išmetė check'ą tik kad pakaitinimo žvakės buvo nusprogę kai pirkau prieš 4 metus

Ne nemeta chek'o. Siaip yra mintis uzglusinti si daikta, kad nebereiktu valineti tuo paciu ir variklis suodziais nebekvepuos. Tik neaisku po uzglusinimo klaidu ir check'u ar nemetys. Audi su 1.9 buvau uzglusines tai jokiu bedu ir dar trauka nezymiai pagerejo. O cia neaisku, ar patiks japoniukei sis manevras :)

Bacardis

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Spalis 04, 2016, 23:48:19 PM
maniskei patiko :D o pas tave jei vakuminiai voztuvai EGR ir laisvos eigos voztuvas tai glusink drasiai klaidu nerodys o jei elektriniai tada nzn :)

O kaip atskirti vakuumas ar elektra? Fyske kazkokia turi kistis jeigu elektrinis?

eceris

o tai koks tikslas kišt nagus, jei viskas gerai. kai bus blogai, tuomet ir glušinkit :) manosios rida beveik 280k, niekas nesidaro - važiuoja ir nekišu nagų. ar čia kaip toyotininkui - per daug nuobodi auto, niekas negenda :)?

Bacardis

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 05, 2016, 10:48:46 AM
o tai koks tikslas kišt nagus, jei viskas gerai. kai bus blogai, tuomet ir glušinkit :) manosios rida beveik 280k, niekas nesidaro - važiuoja ir nekišu nagų. ar čia kaip toyotininkui - per daug nuobodi auto, niekas negenda :)?

Truksta traukos, galvoju gal tas kiek pades. Nesitikiu, kad ji bus lenktynine, bet jos max speed 140 ir tai vos vos isibegeja. Kompas jokiu klaidu nerodo.. Isvalytas oro srautas, purkstukai keisti, kuras tik geras. Toks jausmas, kad nuo simto pluga tempciau per kelia, nenori vaziuoti ir viskas :)

eceris

hmmm, mano 66 kw, bet trauka pakankamai gera. aš su ja ir atostogaut į kalnus važiuoju. visus balkanus išmaišęs esu, trauka nesiskundžiu...

Bacardis

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 05, 2016, 14:50:36 PM
hmmm, mano 66 kw, bet trauka pakankamai gera. aš su ja ir atostogaut į kalnus važiuoju. visus balkanus išmaišęs esu, trauka nesiskundžiu...
tai pas mane tas pats motoras kaip tavo. Bet nevaziuoja nors tu ka... iki 100 ok, o paskui prasideda letas begejimasis. Kiek jau diagnostiku pridaryta ir niekas nieko doro nepasako. Tame tarpe ir Toyota atstovybe Siauliuose. Galvoju gal tas EGR uznestas del to ir springsta. Bet kazin ar tas EGR isvis turi itakos traukimui?

Bacardis

Sveiki. Reikia susitvarkyti rankini, nes arteja tech apziura. Kiek turiu auto man uzteko vieno rato, bet tech to neuzteks :) zodziu viename rate rankinio nera tiesiogine to zodzio prasme. Nuemus stabdziu diska, bugne tuscia, nei kaladeliu nera. Matosi, kad viskas buvo uzsikirte ir isplesta... Tai kiek speju reikia deti deveta stupica su viskuo?

Egis_

Citata iš: Bacardis Įrašytas Lapkritis 05, 2016, 20:27:41 PM
Sveiki. Reikia susitvarkyti rankini, nes arteja tech apziura. Kiek turiu auto man uzteko vieno rato, bet tech to neuzteks :) zodziu viename rate rankinio nera tiesiogine to zodzio prasme. Nuemus stabdziu diska, bugne tuscia, nei kaladeliu nera. Matosi, kad viskas buvo uzsikirte ir isplesta... Tai kiek speju reikia deti deveta stupica su viskuo?
na idomiai paklausiai, pats galima sakyti ir atsakei. reikia deti tai ko truksta, logiska :D

Bacardis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Lapkritis 05, 2016, 21:42:45 PM
na idomiai paklausiai, pats galima sakyti ir atsakei. reikia deti tai ko truksta, logiska :D
Ko trusta tai supirksiu, bet kur viska ten tvirtinti?... Tvirtinimai isdraskyti.