Lambda zondas

Pradėjo ViliusJ, Rugsėjis 07, 2012, 23:27:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arnosio92

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 10, 2017, 18:03:08 PM
Aš kiek turėjau benzinų, tai man prasčiau sekėsi, visiems panašiai apie 150-210k km nors vienas lambda zondas mirdavo :)
Senų vvti variklių bėda yra tepalo valgymas, o tai žudo zondus, pvz buvusios Audi gamintojas sako 1000km/ iki 1ltr normalu, čia taip manuale :D

nu ple vienintelis dalykas kas ir atbaide siek tiek nuo 1.8 pirkimo tai tepalo valgymas, labiau linkau ties 2.0, bet kuro sanaudos bsk isgasdino ir d4 variklis naujesnis, nezinau apsirikau ar ne, sako abu varikliai lb geri, bet man 1.8 visiskai nevalgo, kaip pripyle, taip ties max riba ir stovi jau, per pora men prasukau 3000km tai visiskai jokiu pokyciu, aisku ta matuokle avensio tokia disova bsk, bet visaip tikrinau tai ties max, ne tarp min-max, o ties max :D

slashas

Citata iš: Arnosio92 Įrašytas Vasaris 10, 2017, 22:35:11 PM
nu ple vienintelis dalykas kas ir atbaide siek tiek nuo 1.8 pirkimo tai tepalo valgymas, labiau linkau ties 2.0, bet kuro sanaudos bsk isgasdino ir d4 variklis naujesnis, nezinau apsirikau ar ne, sako abu varikliai lb geri, bet man 1.8 visiskai nevalgo, kaip pripyle, taip ties max riba ir stovi jau, per pora men prasukau 3000km tai visiskai jokiu pokyciu, aisku ta matuokle avensio tokia disova bsk, bet visaip tikrinau tai ties max, ne tarp min-max, o ties max :D
Na tai džiaukis, gal iki tavęs buvęs savininkas vožtuvų gumeles pakeitė ;)

Arnosio92

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 10, 2017, 22:58:34 PM
Na tai džiaukis, gal iki tavęs buvęs savininkas vožtuvų gumeles pakeitė ;)

o gal ta riba dar neatejo ? :D jei viskas tikra ir tiket serviso knygutem ir stampais (nors cia minejo, kad uz 20e gali tai padaryt) tai siuo metu rodo 135 000km. Dziaugiuos, nors 5l tepalo bagazinej visada guli, iskart nusipirkes 1.8 avensi nusipirkau tepalu tiek.

Bixass

Kompiuteris išmetė klaida, servise pasakė, kad liamda zondas, kokį geriau dėti originalų ar universalų.

Arnosio92

raudonai apibraukta sake reikia tai cia lambda zondos jutiklis PRIES katalizatoriu?

org 170e, denso universalu randu uz 40e

Venza

Taip,cia lambda zondas pries katalizatoriu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...