Langu apipurskimas

Pradėjo Gedas34, Kovas 23, 2010, 18:52:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

rusali

nu tada matyt coroloj jau padaryta protingai ir tos funkcijos yra atskirtos, ko ir mes noretumem, bet deja pirmas apipurskimas vyksta kartu..
o del ploviklio sanaudu tai jau teks susitaikyt, tie D-CAT'ai visko daug eikvoja, kuro, nervu... :D

Kestutis777

Norvegijoje leidziama vazineti dienos metu su priesrukiniais ir gabaritais. Tada plaunant langus zibintai nesiplauna, tai ir ploviklis nesieikvoja... Lietuvoje neleidziama vazineti su priesrukiniais diena......

zally

Kai pas mane lempas plauna, tai sparnams, stiklui ir stogui nemaza dalis kliuna.Siemet Maximoj skyscio nusipirkau, kuris mol iki -25 neuzsala-BLEFAS. Stovint stiklas uzsala.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Jordan

CitataMemelis parašė:
As tai ziema dar papildomai i langu plovikli isipylu Sonax Xtreme NANO-PRO koncentrato. Draugas pamoke. Nusipirku kelis buteliukus kai buna Maximoj - 40%  Siaip tai jis vasarinis, taciau as ji pilu ant zieminiu langu plovikliu. Brangiu zieminiu neperku, nes ziema man jo pakankamai daug iseina, o tie pigesni ne visada valo taip, kaip noreciau. Tikrai pagereja valymo savybes.

Sonax Xtreme NANO-PRO

Sonax Xtreme NANO-PRO Youtube

Tai tu jei gerai supratau, pilis pigu ziemini skysti ir plius sio priedo ?
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Kazkas panasaus. Per akcijas kartais ir neblogu variantu gali pasigaut, taciau tu pigiu esme yra tik neuzsalt, o ju valymo savybes tai tik patenkinamos. Tai as jas ir pagerinu B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

kaktusas

Na dėl valymo savybių tai kiek pastebėjau, ar geresnio skysčio 2litrai, ar pigaus 4, užtenka panašiam laikui...

AVENSIS D4D CHIP

su zibintais purskia tuose auto kur yra gamykliniai xenon zibintai,su halogeniniais zibintais tos funkcijos nera ant zibintu nepurskia purskiant ant stiklo;)o ne lengviau iskart nusipirkt zieminio sonax o ne pirkti 2 skyscius,beje tas sonax nepermus prasto sk.smarves:p beje vasarinis sonax kemša purkstukus

Memelis

Matai, jeigu pili pagaminta langu plovimo skysti, tai maza tikimybe, kad uzsikims purkstukai. Jeigu i H2O pili koncentrata ir pats gamini, tai vanduo minkstas turi but, kitaip bedu turesi... Sonax zieminis geras, bet ir labai brangus. Net ir su visokiomis nuolaidomis brangiai jis iseina, kai man nemazai jo susinaudoja, negaliu sau leist tokios prabangos B)

AVENSIS D4D CHIP

CitataMemelis parašė:
Matai, jeigu pili pagaminta langu plovimo skysti, tai maza tikimybe, kad uzsikims purkstukai. Jeigu i H2O pili koncentrata ir pats gamini, tai vanduo minkstas turi but, kitaip bedu turesi... Sonax zieminis geras, bet ir labai brangus. Net ir su visokiomis nuolaidomis brangiai jis iseina, kai man nemazai jo susinaudoja, negaliu sau leist tokios prabangos B)
pilu sonax koncentrata kur auksciau foto yra,vanduo buwo iwairus minkstar,kietas,distiliuotas tas pats Š...kemšasi,o kas del sunaudojimo tai pilant pigu plowikli tai ir sunaudosi daug nes nechrena jis newalo tik tepa;)zieminis sonax  nera ten ypac brangus39 lt uz bakeli-20,tuolabiau buna akciju,tuolabiau dabar pliusine temp.tai galima ir praskiesti truputi

Memelis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataMemelis parašė:
pilu sonax koncentrata kur auksciau foto yra,vanduo buwo iwairus minkstar,kietas,distiliuotas tas pats Š...kemšasi,o kas del sunaudojimo tai pilant pigu plowikli tai ir sunaudosi daug nes nechrena jis newalo tik tepa;)zieminis sonax  nera ten ypac brangus39 lt uz bakeli-20,tuolabiau buna akciju,tuolabiau dabar pliusine temp.tai galima ir praskiesti truputi
Gerai skamba, kad 39 Lt uz bakeli nera ypac brangus... Tu man brangesni parodyk? Nera, sitas brangiausias. B) Na bent as nezinau. Aisku, perkant geriausia produkta jis turi valyti gerai ir jo susinaudot maziau, taciau kainos/kokybes santykis pas Sonax tikrai nera pats geriausias...

AVENSIS D4D CHIP

CitataMemelis parašė:
CitataMemelis parašė:
Gerai skamba, kad 39 Lt uz bakeli nera ypac brangus... Tu man brangesni parodyk? Nera, sitas brangiausias. B) Na bent as nezinau. Aisku, perkant geriausia produkta jis turi valyti gerai ir jo susinaudot maziau, taciau kainos/kokybes santykis pas Sonax tikrai nera pats geriausias...
tai yra wienas iš geriąusiu,tai ant kiek laiko bakeliio turetu uztekt tawo nuomone?

AVENSIS D4D CHIP

CitataMemelis parašė:
CitataMemelis parašė:
tai yra wienas iš geriąusiu,tai ant kiek laiko bakeliio turetu uztekt tawo nuomone?

bladas

Geras zieminis skystis yra Turtle wax, 4 l bakelis -25C kainuoja apie 21 ar 22 lt, rudeni buvo Maximoje akcija -30% ar -40%

AVENSIS D4D CHIP

Citatabladas parašė:
Geras zieminis skystis yra Turtle wax, 4 l bakelis -25C kainuoja apie 21 ar 22 lt, rudeni buvo Maximoje akcija -30% ar -40%
tai kad neša samagonu tas skystis:|

unagi

Biškutį ne apie skystį, bet vistiek iš dalies į temą - ar yra Avensyje langų plovimo skysčio pasibaigimo lempa? Pas mane niekuomet neužsidegdavo, tai galvoju ar lemputė/saugiklis blogas, ar nėra tokios "smulkmenos" :) O klausiu todėl, kad nesu matęs ant langų plovimo skysčio bakelio šlangutės, kuria galima pažiūrėti kiek skysčio likę. Tai sakau, gal čia vienintelis indikatorius? :)
life's too short to pick out the seed's