carinos e dyz. variklis reikia patarimo

Pradėjo kinglow, Kovas 23, 2010, 20:37:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

kinglow

sveiki,pakeite man paskirstymo dirza ir dabar variklis labai garsiai dirba,perjungiant pavaras ir apsukos jauciasi kad leciau krenta,o jei ir su dantimis apsiskaiciavo ar truksta sitom masinom dirzas?gal kazkam panasiai buvo nutike,tai patarkit prasau,nes iki siol variklis kaip bitute dirbo,gaila butu jei dar kas atsitiktu
carina

arytis

Turėjau aš Corolla su tokiu pačiu varikliu. Viskas buvo gerai kol po maždaug 80 tūkstančių trūko diržas. Sulankstė vožtuvus, paskirstymo velenas į gabaliukus subyrėjo. pasirinkau paprastesnį variantą - pakeičiau variklį ir pardaviau mašiną ;)

gogas

tai gal ne paskirstimo dirza pakeite o motora pakeite:D sorry pajuokavau,galejo dirza per koki viena danti neteisingai uzdeti neatitinka degimas ir kala voztuvai ir trauka turetu buti prisvylusi cia mano nuomone.reiketu is naujo perstatyti visas mietkas,arba tegu ideda senaji motora:D

gogas

ant paskirstimo dirzo apsaugos raso kad reikia keisti kas 100000km.kai pirkau paskirstymo dirza paklausiau ar jis atlaikys 100000km.tai pasake kad cia lietuva ir dirza geriau keisti kas 60000km.tada tikrai nesulankstys voztuvu.