Priesrukiniai priekiniai zibintai.*

Pradėjo Ernestas01, Kovas 21, 2011, 21:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

continuity

CitataMAIKIS parašė:
taip
Srote klausiau, sako, kad skiriasi :(.
Nusipirkau taiwanio DEPO uz 100 Lt.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

continuity

CitataAivis parašė:
Visa laika tikrindavo,ne viena syki esu buves reguleves,nes per 2 metus jos atsireguliuoja.Tik gal seniau atlaidžiau praleisdavo.
Tikrina. Neseniai pasikeiciau viena priesrukini ir nereguliaves nuvariau i technine apziura. Ten pasake, kad tas priesrukinis sviecia kreivokai, bet priskyre tai prie nedideliu trukumu. Uztai prisikniso prie pagrindiniu zibintu :@
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Arturas

As taip pat nepraejau apziuros, nes viena priesrukine sviete siektiek i virsu. Nuvariau i viena servisa ale gera, sakau pareguliuokit, pazejo, pakrapste kazka pasukiojo, sako nieko nebus, reikia kelti ant keltuvo ir zeti is apacios.... apsisukau ir isvaziavau. Nuvaziavau i kita servisa, sakau reik sureguliuot, pazejo,pasake kad cia nestandartinis reguliavimas, kad nulauztas kazkoks kur reguliuojasi, bet per 10 min sureguliavo, ir paeme 15 lt,  neturejau smulkiu tai daviau 20 :)
Foto bus veliau :)

mmersass

Mano vienas priesrukinis sviecia normaliai kitas zemiau, bet niekas nesikabino prie ju :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Modka

Citatammersass parašė:
Mano vienas priesrukinis sviecia normaliai kitas zemiau, bet niekas nesikabino prie ju :)
Svarbu ne auksciau todel ir nesikabino.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

ketvirtasis

Man rekomendavo vietoje susiregulioti, tuomet praleisiu - pasakė "anas".
Su atsuktuvu pasukinėjau ir vualia, o po dviejų metų neprisikabino viskas čiki.

Bogey

kai corolla variau, tai to kuris tikrino kolega pats priejo, issitrauke atsuktuva ir pareguliavo auksti vietoje, likau maloniai nustebintas :)

Virgelis

Pagrindinius priekinius zibintus dazniausiai pareguliuoja lengvai. O va priesrukinius, ne taip paprasta greitai pareguliuoti. Dazniausiai reikia kelti masina ant keltuvo, nuimineti apsaugas ant bamperio, nes reguliavimo varztai paslepti buna.
Virgelis

zalias1

Pas mane priesrukiniai irgi isreguliuoti, beto vieno reflektorius kampe pradejes biret vos vos, perrinkau isvaliau, siaip nesimato realiai ju ir nenaudoju bet technikines nepraeisiu vien jau kad nesureguliuoti, sureguliuot nuvaryt galiu bet gal neverta nes del reflektoriu nepraleis? Ar nelabai ten ziuri?

Pagrindinis klausimas jei zibintus varydamas techa issimsiu praleis mane?

Venza

Jeigu isimsi zibintus reiks idet dangtelius ir mygtuka isimt.I priesrukinius nesureguliuotus tech.apziuros demesio nekreipia ir praleidzia.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

valdasantonis

Tech. apžiuros dėmesio nekreipia jeigu jos šviečia per žemai, jeigu šviečia per aukštai-kreipia.

Venza

Nei karto nebuvo,kad nepraleistu.Sviecia jie mano masinose i visas keturias puses ir nei karto neuzkliuvo.Ir jeigu zymisi pas juos trukumas,tai kaip neesminis trukumas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...