AUTO sviesu rezimas

Pradėjo juzis2004, Balandis 15, 2017, 18:04:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

juzis2004

Sveiki, nusipirkau Toyota rav4. Ir i6kilo klausimas del sviesu. Jeigu ijungiu sviesas ant AUTO jos dega tik tada kai sutemsta, ar neina kaip nors perprogramuoti ju kad visada uzsivedus uzsidegtu sviesos, o uzgesinus uzgestu? kad nepamirsciau ju jungineti kiekviena karta. o tai su tuo auto issiduriau, vakare isijungiau tipo dega ir gerai, an rytojaus diena vazinejau ir man pasake kad be sviesu vaziuoju :) tik tada supratau, kad diena jos nedega.

ketvirtasis

Citata iš: juzis2004 Įrašytas Balandis 15, 2017, 18:04:16 PM
Sveiki, nusipirkau Toyota rav4. Ir i6kilo klausimas del sviesu. Jeigu ijungiu sviesas ant AUTO jos dega tik tada kai sutemsta, ar neina kaip nors perprogramuoti ju kad visada uzsivedus uzsidegtu sviesos, o uzgesinus uzgestu? kad nepamirsciau ju jungineti kiekviena karta. o tai su tuo auto issiduriau, vakare isijungiau tipo dega ir gerai, an rytojaus diena vazinejau ir man pasake kad be sviesu vaziuoju :) tik tada supratau, kad diena jos nedega.
Pas Avensį T27 tas įmanoma, reikia turėti MINIVCI, pasijungus per kompą sureguliuoti šviesų tamsumo įsijungimą. Tavo atveju sudėtinga, geriau vežk pas elektriką, kuris turi tik Toyota grupei skirtą programatorių, univerasalus programatorius netinka. Arba nusiperki (nėra brangus) pasijungi laptopą ir pats "jei galva verda".

Venza

Arba sviesos indikatoriu juoda izoliacija uzklijuoji ir bus kaip "naktis"  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Prius_raudonas

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 16, 2017, 09:21:55 AM
Arba sviesos indikatoriu juoda izoliacija uzklijuoji ir bus kaip "naktis"  ;)
Teisingai.. O ka - dienos svesos Avensis neturi?  Gera proga padariti..

Dzukas15

Pas mane tas pats. Ryškiai Itališkas Ravas. Skambinausi į autotoją, sakė reikia keisti šviesų rėlę, kuri su darbais kainuoja 70€ (kosmosas). Manau garaže sumanus elektrikas pigiau padarytų