Mistika su varikliu

Pradėjo arunaskeras, Balandis 09, 2010, 20:07:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Labas. Nesenai nusipirkau verso d4d dyzeliuką ir vis kažkaip nesuprantu kas dedasi su varikliu. Kartais kažkas barška smulkiais garsiukais iš variklio bet ne visada.Tie garsai tokie kaip kokie vožtuvai barškėtu, bet padavus daugiau gazo važiuojant nebebarška, kai atleidi vėl barška. Bet idomiausia yra tai kaip dabar supratau to garso niekada nėra kai lyja lietus. Nes vakar važiuojant i darbą pradėjo smarkokai barškėti ir užsidegė gedimu indikatoriaus lempute, oras buvo gražus, vos ne vos datraukiau iki darbo. Vakare pradėjo lyti. Reikia važiuoti namo. Mašina užsiveda gerai ir parlėkiau be jokių barškėjimu.Kai pirkau mašiną lietus irgi lijo ir pamenu kad variklis dirbo puikiai, Gal kas turit kokių minčių kas čia gali būti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

pauliusdd

Su gamtiniais reiskiniais nieko neturetu buti bendro. Jei tas barskejimas yra toks kaip kapeikas barskintu kazkas, tai ir pas mane tas pats, tik biski pasyla ir praina. Bet as del to nesuku smegenu. Jei bus pastoviai, tada reikes mastyti.
टोयोटा इस बल.

ketvirtasis

Citatapauliusdd parašė:
Su gamtiniais reiskiniais nieko neturetu buti bendro. Jei tas barskejimas yra toks kaip kapeikas barskintu kazkas, tai ir pas mane tas pats, tik biski pasyla ir praina. Bet as del to nesuku smegenu. Jei bus pastoviai, tada reikes mastyti.
Pas manę kai šalti orai būna toks keistokas nelabai baisus garselis. Kolei motoras pašyla poto "gražu"

FUX

pas mane irgi buna prie tam tikru apsuku, pagazavus dingsta. Tik nzn kaip nupasakot ta garsa
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

arunaskeras

Tai va pas mane irgi prie tam tikru apsuku bet ne visada kartais dirba gerai, o kartais tas garsas  labai ikyrus, bet pagazavus dingsta
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

upas

Kol salta pas mane labai kala 1 km,paskui tyliau,kai silta priklauso koki kura naudoju,labiausiai kala Lukoilo ir kitu mazu degaliniu,paskui Statoilo,tyliausias Nestes.

Edvinas

MAN BUVO TOKS BILDESYS KAIP TUREJAU PEZA TAI BUVO GENERATORIAUS ITEMPEJAS, BET NZN AR TOKIE YRA TOYTOSE, PAS DRAUGA IR TAS PATS BMW