tamposi tis 2000 apsuku*

Pradėjo tajata, Kovas 26, 2010, 23:11:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

tajata

vaziojant normaliai kai apsukos tis 2000 pradeda kaip tampytis masina kas galtu buti,EGR vostuvas svarus ir geras kas dar kazin galetu but gal kam buvo tokia problema kaip pavyko sutvarkyt, variklis 2.0 td.98m.

Gedajus

tajata

Linius

Ir man ta pati problema. Neatkreipiau demesio i apsukas, bet 5 pavara greitis 90-+3km/h. Kitom pavarom ties panashiom apsukom problema nepastebima.

tajata

tai niekas negali sutikti info del ko galtu buti tas tampymasis ties 2000 apsukom.o kazin gal koks purstukas negali but kad nevienodai dirba

zally

Siaip turetu degt variklio lempute.Pabandyk perkraut kompa.Taip pat reiktu patikrint laisvu apsuku ir oro srauto matuokli.Ir labai panasu, kad kuro siurblys netinkamai veikia.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Imantas

pas mane ta pati problema. niekaip nesuprantu kame replės. gal kas išsiaiškino jau?

olo

sveiki ! Pas mane irgi tas pats ! Lenkiskame forume skaiciau, kad problema yra kuro siurbli. Ir dar ten rase, kad paciam siurbli yra varztas, kuri atsukus issitraukia kazkoks metalinis filtriukas, kuris buna paprastai uzsiveles.  Ta varzta tipo galima atsukti neisemus siurblio. Jokiu fotkiu nebuvo prideta, tai daugiau nieko ir nezinau. Pas save dar nieko nedariau !

Niekas

Pas mane ta pati problema jauciama bet kazkaip labiau ja pastebiu kol dar variklis nera pilnai isiles. O vaziuojant ilgesni kelia ta problema nepastebima.

anjo

kol nepiliau kuro statoil ar neste degalinese mas mane irgi taip buvo.pakeiciau kuro filtra ir vistiek tampesi,tada ipiliau kuro sistemos valymo skyscio ir viskas susitvarke per diena.dabar pilu tik gera,bet brangu kura ir viskas tvarkoje;)

lawyer

Citataanjo parašė:
kol nepiliau kuro statoil ar neste degalinese mas mane irgi taip buvo.pakeiciau kuro filtra ir vistiek tampesi,tada ipiliau kuro sistemos valymo skyscio ir viskas susitvarke per diena.dabar pilu tik gera,bet brangu kura ir viskas tvarkoje;)

kokios firmos valymo skysti pilei ir kaip - i tuscia baka ar i pilna?

anjo

zinoma,kad i pilna.ant bonkutes parasyta "Diesel power!fuel injector cleaner"amerikietiskas,tik ant toyotos bako jo uztenka puse bonkutes,nes visa ant 130litru bako skirta.

lawyer

Citataanjo parašė:
zinoma,kad i pilna.ant bonkutes parasyta "Diesel power!fuel injector cleaner"amerikietiskas,tik ant toyotos bako jo uztenka puse bonkutes,nes visa ant 130litru bako skirta.

jeigu parasyta "fuel injectror cleaner" tai cia purkstuku valiklis, o ne kuro sistemos.
ant kuros sistemos valikliu rasoma "fuel system cleaner".

mind

Citatalawyer parašė:
Citataanjo parašė:

jeigu parasyta "fuel injectror cleaner" tai cia purkstuku valiklis, o ne kuro sistemos.
ant kuros sistemos valikliu rasoma "fuel system cleaner".

Teoriškai neturėtų pakenkti, jei valo purkštukus- išvalys ir sistemą.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D