Pagrindinis dirzas

Pradėjo Nerastas, Kovas 03, 2016, 13:39:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Kur tarnauji kaip statutinis? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

aleks

Pazistamui buvo du kartus truke nauji continental generatoriaus dirzai pirkti inter cars. Pats pardavejas veliau pasake, kad conti kokybe zymiai suprastejo o kaina didele. Asmeniskai rinkciausi Gates arba Bando dirzus. Teko t22 avensiui keist  generatoriaus dirza, tai visi praktiskai svilpejo. Pasistaciau Bando ir bedos baigesi.

sityR

augis 2

Kur geriausia keist diržą praeitą kart keičiau Kaune Toyota centre bet norėtųsi pigiau ir gerom dalim pasikeisti

sityR

Tai pigiausia gal bus dalis pirkti pačiam. As laukiau akcijos EOLTE, kai būna 30% nuolaida, bet taip ir nesulaukiau.
Paklausinėk per pažįstamus, kiek domėjausi, garažuose keitimas apie 100 EU, servisuose nuo 100 iki 130EU. Kaune taigi ten pilna neblogų serviziukų.

eceris

Citata iš: sityR Įrašytas Birželis 16, 2016, 12:39:12 PM
Tai pigiausia gal bus dalis pirkti pačiam. As laukiau akcijos EOLTE, kai būna 30% nuolaida, bet taip ir nesulaukiau.
Paklausinėk per pažįstamus, kiek domėjausi, garažuose keitimas apie 100 EU, servisuose nuo 100 iki 130EU. Kaune taigi ten pilna neblogų serviziukų.
eolte bene prieš pora savaičių buvo šeštadieni 30% nuolaidos

kapitalina

Sveiki,su klausimu,zmogus nusipirko 2005 corolai 85kw 2ldiesel,dirzus vandens pompa ir  viskas kas iveina juos  keiciant,ir taip isejo kad sako man nebereikia nekeisiu,taigi o as turiu avensis 2004 85kw 2l,ar man tiktu visi tie rakandai nes pats laikas keisti irgi.?

ginciavas

Citata iš: kapitalina Įrašytas Gegužė 09, 2017, 16:23:52 PM
Sveiki,su klausimu,zmogus nusipirko 2005 corolai 85kw 2ldiesel,dirzus vandens pompa ir  viskas kas iveina juos  keiciant,ir taip isejo kad sako man nebereikia nekeisiu,taigi o as turiu avensis 2004 85kw 2l,ar man tiktu visi tie rakandai nes pats laikas keisti irgi.?

Tinka, viskas identiška.

kapitalina