Auris hybrid klimato kontrolė

Pradėjo algelis, Gegužė 19, 2017, 20:38:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

algelis

Sveiki. Noriu paklausti. Klima veikia, t.y. užvedus ir stovint pučia šaltą orą, o pradėjus važiuoti gal po kokių 5 km. pradeda pūsti šiltą orą. Buvau servise. Patikrino kondicionierių. Viskas tvarkoj. Meistras pareiškė, kad kalti laidai po panele, nes mašina buvo skendus.Atseit dėl to durniuoja klima.Paklausiau apie temperatūros daviklius, bet jų net netikrino.Pagalvojau, kad jei laidai ir fiškės išėję velniop, tai klima apskritai neveiktų. O gal aš nieko nesuprantu ?

Venza

Paziurek ar sukasi radiatoriu ausinimo ventiliatoriai po kapotu kai ijungi kondicionieriu.Panasu,kad perkaista sistema ir kompresorius isjungiamas.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

algelis

Ventiliatoriai sukasi.Servise mačiau. Kas įdomiausia, tai nuvažiavus gabalą kelio, kai sustoji, vėl pučia vėsų orą.

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 19, 2017, 21:10:50 PM
Paziurek ar sukasi radiatoriu ausinimo ventiliatoriai po kapotu kai ijungi kondicionieriu.Panasu,kad perkaista sistema ir kompresorius isjungiamas.
Kad kai ventiliatorius neveikia tai kaip tik sustojus sistema perkaista, o va važiuojant per radiatorius oro srautas aušina pakankamai, kad šaldytų ;)

slashas

Citata iš: algelis Įrašytas Gegužė 19, 2017, 21:41:52 PM
Ventiliatoriai sukasi.Servise mačiau. Kas įdomiausia, tai nuvažiavus gabalą kelio, kai sustoji, vėl pučia vėsų orą.
Ir jokių klaidų A/C bloke nėra?

algelis

Aš ten nelabai ką supratau. Kai darė diagnostiką, pasakė, kad problemos klimos valdyme.Žiūrėjo laidus prie valdymo bloko, sako pažaliavę nuo korozijos.Kažkokią fiškę ir laidus supurškė ir pareiškė, kad reikia keisti visą elektros instaliaciją.