stringa vairas

Pradėjo litunas, Kovas 29, 2010, 11:33:47 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vygantas

Tadyni,
ar isprendei ta problema su vairo barskejimu? Ka darei? Kur? Ir kiek kainavo? Pas mane ta pati problema, vaziuojant per duobes yra toks (kaip as sakau) "metalinis" :) barskesys.

tadynis

pacios problemos neissprendziau, tik pradejau ieskotis kur, kas ir kaip perkama, remontuojama. tai va, del detales kinu ir kur pirkti jau beveiks aisku, o pas ka remontuoti vis dar ieskausi.

tekstara rekomendavo kreiptis del tos kryzmes pakeitimo i MERENGA, bet as jau esu  ten buves, remontavau savo buvusia 323f, tai nepatiko man ten, nieko praktiskai nepataiso, pinigus nulupa ir jokios atsakomybes neprisiima, tai ieskausi kur kitur.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Memelis

Gal ir nei tema, bet parasysiu. Turejau bedu su bagazines dujiniais amortizatoriais. Pazistamas papurske kazkokio tepalo kuri jis savo keturiaciui naudojo ir baigesi bedos. Specialiai suradau ta tepalas. Tai Wurth alyva su HHS. Uz ta buteliuka jis lyg 50 Lt mokejo. Dabar ko jau ko, bet chemijos tikrai yra visokios... Tad galite skaiciuot, kas labiau apsimoka B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

tadynis

na bet mano manymu jei yra laisvumas toje kryzmeje, tai joks tepalas nepades, nebent nauja kryzme isidejus laiks nuo laiko tuo tepalu stepti, kad prailginti kryzmes tarnavimo laika, bet ir vel klausimas ar evrta ta tepala uz 50 litu pirkti, kai pati kryzme ~20-30, darbas ~50-150 lt. nauja vistiek laikys bent jau 2-3 metus.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras