Corolla Verso 2005 metu problemele

Pradėjo Wintamas, Liepa 03, 2017, 00:51:29 AM

« ankstesnis - sekantis »

Wintamas

Labas vakaras kolegos, nusipirkau pirmaja savo toyota ir iskilo kelios problemeles:
1. ilgiau pavaziavus ir stovint prie sviesaforo ausinimo ventiliatorius isijungia gal kokius 5/6 sykius, pakelus kapota ziuriu stovi du propeleriai bet suka tik viena. Kur gali buti beda ir bent jau nuo ko pradeti ieskoti galu?
2. Orginalus magelis paspaudus cd ismeta uzrasa error, o bandant ideti dar viena kompakta jo net neima. Ar cia paciam magui atejo paskutinioji?

Sorry uz kvailus kl, ir aciu uz patarimus bei pagalba.

arunaskeras

Del ventiliatoriaus gal ijunktas kondicionierius tada ventiliatorius isijungs daznai. Bet vasara gali isijungineti ir seip varikliui pakaitus Antras ventiliatorius isijungs prie didesnes temperaturos.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Xiesa

Aš galiu atsakyti į 2 klausimą - jo kaina 73eu:)
Pats katik pasibalnojau savo pirmąją Toyoją ir modelis, kaip pas tave, tik įsigijus netik CD metė erorą bet ir radija negrojo...

Venza

Kas del ventiliatoriu,tai Toyotoms turetu veikt abu kartu ( bent jau man zinomuose modeliuose).O gan daznas junginejimasis irgi nieko gero,kondicionieriaus sistemoje gali buti vandens arba sistema kemsasi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

augisz

Ka zinau kai buvo penktadieni labai tvanku ir 25 silumos tai kondiskes ventiliatorius daznai isijungdavo stovint vietoje. Labai net daznai, bet kai rudeni tikrinau kondiske tai viskas OK.  :V

rimaksas

Klimatroniko atveju: jei salono temp nustatyta artima lauko temp, tai ir turi dažnai junginėtis kompresorius (o su juo ir ventiliatoriai)

Paprastos kondiškės atveju: dažnai junginėjasi kai nustatytas silpnas vėjelio pūtimas

Pabandyk nustatyt ant min temperatūros (jei klima), arba ant max vėjelio su įjungtu AC (jei paprasta kondiškė arba rankinis klimos valdymas); tada žiūrėk kaip elgiasi ventiliatoriai. Turėtų dirbt nuolat arba su minimaliom pertraukom. Atliekant šį experimentą, kuo lauke šilčiau tuo geriau (ypač jei klima ir tikrinama nustatant min temp).

augisz

Tikrai taip, pas mane buvo rankiniu nustatyta AC saltas oras bei min putimas :)

Raiwis32

Del cd greičiausiai ten jau yra cd todel ir kito nepaims jeigu radija veikia tai pabandyk prasiardyti teko man pabandyti nieko baisiai sudėtingo .Pirkau kita tai 35 eu.           Manau pravers   https://www.youtube.com/watch?v=jO0J2meb2ak