Trukcioja ties mazom apsukom(dujos)*

Pradėjo Kabutto, Kovas 31, 2010, 16:50:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

dzin parejo tai parejo ta babina, masina ir taip daug nuvaziaves gal kazkur apie 400 tukst km. ir dar toliau sekmingai vaziuoja :) zvakiu tai nepirkau pardaviau auto su tokiu gedimu, meistras sake pakeis zvakes ir nebus gedimo, ar issisprende, nezinau :) tik babina viena nupirkau ir vsio :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

bladas

Aš su šita dabartine Toyota nuvažiavęs gal 110 tūkst km, odometras rodo 225 000, o kokia tikra rida - vienas dievas žino. Nesu žvakių nei keitęs, nei išsukęs pažiūrėti, ir nesiruošiu, nes variklis užsiveda ir dirba  puikiai. Aplamai vairuoju daugiau metų, negu jūs kai kurie žeme vaikštot, ir benzininius, ir dyzelinius, automobilius, ir su karbu, ir su įpurškimu, ir su babinom, ir su žvaklaidžiais, ir be, ir sakau jums - profilaktiškai žvakių keisti nereikia. Bet, jei norit, keiskit, blogiau nebus. Kai turėjau Žigulį, tai esu žvakes  ir valęs, ir keitęs, ir tramplioriaus konatktus keičiau, ir dangtelį,  bet iš reikalo.

Rolkis72

Nenusisnekek,nieko nebuna amzino,buna kartais kad zvakes pramusa ir kibirksty skelia neten kur reikia,kazkada turejau benzininy Golfuka,variklis purtydavosi,kartais lyg cilindras prastai dirbdavo,pakeitus zvakes problemo dingo visam laikui.

Venza

Tai gal zvakiu nekeitei su kiekvienu tepalo keitimu,uztai ir pramuse  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

bladas

Citata iš: Rolkis72 Įrašytas Gegužė 25, 2016, 10:59:11 AM
Nenusisnekek,nieko nebuna amzino,buna kartais kad zvakes pramusa ir kibirksty skelia neten kur reikia,kazkada turejau benzininy Golfuka,variklis purtydavosi,kartais lyg cilindras prastai dirbdavo,pakeitus zvakes problemo dingo visam laikui.
Taip, nieko nėra amžino, ir aš turėjau GOLFĄ, ir jam teko keisti ir žvakes, ir žvakių laidus, bet, pasikartosiu - TADA, KADA REIKIA - kai pradeda trukčioti, netolygiai dirbti variklis, kai blogai vedasi. O dabar  diskusijoje žmogus paklausė:  kas kiek km reikia keisti žvakes. Jis gavo atsakymą - PROFILAKTIŠKAI KEISTI NEREIKIA. 

robertas1993

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 25, 2016, 13:35:41 PM
Taip, nieko nėra amžino, ir aš turėjau GOLFĄ, ir jam teko keisti ir žvakes, ir žvakių laidus, bet, pasikartosiu - TADA, KADA REIKIA - kai pradeda trukčioti, netolygiai dirbti variklis, kai blogai vedasi. O dabar  diskusijoje žmogus paklausė:  kas kiek km reikia keisti žvakes. Jis gavo atsakymą - PROFILAKTIŠKAI KEISTI NEREIKIA.

As 100% sutinku su tavim  (y)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

deficky

Citata iš: bladas Įrašytas Gegužė 25, 2016, 10:35:10 AM
Aš su šita dabartine Toyota nuvažiavęs gal 110 tūkst km, odometras rodo 225 000, o kokia tikra rida - vienas dievas žino. Nesu žvakių nei keitęs, nei išsukęs pažiūrėti, ir nesiruošiu, nes variklis užsiveda ir dirba  puikiai. Aplamai vairuoju daugiau metų, negu jūs kai kurie žeme vaikštot, ir benzininius, ir dyzelinius, automobilius, ir su karbu, ir su įpurškimu, ir su babinom, ir su žvaklaidžiais, ir be, ir sakau jums - profilaktiškai žvakių keisti nereikia. Bet, jei norit, keiskit, blogiau nebus. Kai turėjau Žigulį, tai esu žvakes  ir valęs, ir keitęs, ir tramplioriaus konatktus keičiau, ir dangtelį,  bet iš reikalo.
nera cia ko girtis kad masinos nepriziuri, turbut esi gudresnis uz indzinerius klurie sukure masinas ir nustate kada ka reikia keist.. as klausiau kiek pagal manual raso kada reik keist . dbr susidaro toks vaizdas kad bandot atkalbet vapse masinos nepriziuret, vaziuok kol vaziuoja, ne visi tokia logika vadovaujasi

ir dar karta pasikartosiu cia buvo klausimas susijas su dujom, skaityt viska nuo pradziu jmj!

Venza

O tu stabdziu ir ausinimo skyscius keiti?Zinai,kad juos reikia kas kiek laiko keist?
p.s.as vien su dujom jau apie 15 metu vazineju.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

deficky

taip pas mane abu skysciai pakeisti, dot4 pas mane melynas 5 metus galiu vazinet, nusipirkus masina pirmi dalykai kas yra keiciama ir zinok jauciasi skirtumas

bladas

Citata iš: deficky Įrašytas Gegužė 25, 2016, 21:15:28 PM
taip pas mane abu skysciai pakeisti, dot4 pas mane melynas 5 metus galiu vazinet, nusipirkus masina pirmi dalykai kas yra keiciama ir zinok jauciasi skirtumas
Neaišku, ką ten supylei, dar neteko matyti mėlyno DOT stabdžių skysčio

deficky