Avensis trukciojimas

Pradėjo Tuziukas, Birželis 16, 2010, 09:48:41 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Norejau paklausti gal kam yra buve taip jog pvz vaziuoji antrubegiu, virs 2000 apsuku buna masina sustrukcioja kai dirba turbina kai suprantu, toks jausmas lyg pasikistu kazkas..kartais taip sunkiai traukia o kartais atsikisa tada traukia labai gerai..ytariau kuro filtra bet sutapimas jog pridusta nuo 2apsuku..taip kaip oro nepakaktu ar kuro..jausmas lyg kisasi kazkas.. gal kam sakau yra buve taip, gal ka issivalyti reikia ar ka?dumo nemeta jokio

p.s. Toyota avensis 2004m, aciu uz atsakymus:)

lawyer

kaip ant laisvu apsuku dirba?
jeigu ant laisvu dirba negraziai (smarkus virbavimas, detonacija) ir dingusi trauka tai bus kaltas EGR voztuvas. reikia nuimt ir pravalyt su carb cleaner.
man taip buvo, tik trukciojo nuo 1,5 iki 2 tukst apsuku.

Tuziukas

ant laisvu dirba labai graziai..tik kai pvz antru begiu vaziuoji tolygiai virs 2 tkst apsuku, nei is sio nei is to, pati traukt pradeda..ir siaip leki kartais virs 2tkst apsuku lb traukia, o kartais toki masina kai prikepusi..

lawyer

Tuziukas

Naujokas

Tai kuro filtra pasikeitei, oro pasiekitei? EGR ziurejai?

oscar666

toks jausmas kad del visu bedu kaltas tas EGR voztuvas.....ar daugiau nera kam gest,ar nesugalvojat.....va man masina irgi atrodo kazkiek pridususi,arba as jau pripratau perdaug prie jos,tai nuvariau pas toki zymu diagnozuotoja visu lygu,tai tas paziurejo pakrapste ir pasake,kad neieskociau siknoj slieku,masina viskas O.k.    o kai uzklausiau apie ta EGR voztuva,tai juoktis pradejo....nu nezinau.....
lygis

lawyer

Citataoscar666 parašė:
toks jausmas kad del visu bedu kaltas tas EGR voztuvas.....ar daugiau nera kam gest,ar nesugalvojat.....va man masina irgi atrodo kazkiek pridususi,arba as jau pripratau perdaug prie jos,tai nuvariau pas toki zymu diagnozuotoja visu lygu,tai tas paziurejo pakrapste ir pasake,kad neieskociau siknoj slieku,masina viskas O.k.    o kai uzklausiau apie ta EGR voztuva,tai juoktis pradejo....nu nezinau.....

jeigu pridusus nuolat, tai reikia katalizatoriu (-ius) tikrint.
vilniuje katalizator.lt daro, kaune nezinau.

oscar666

na man ant mazu pavaru taip sukinejantis noretusi,kad jinai svelniau vazinetu,dabar taip gazo nepaduodi,tai iskart trukt trukt....o ten po kokias aiksteles ,kiemus,na miesto rezimu zodziu nesinori kazkaip vaziuot vien tik smarkiau gazuojant...trasoje tai pretenziju kaip ir neturiu tiek kiek nebijau greicio,tai masina traukia:)))zodziu netgi galiu teigti,kad trasoje ja vairuot maloniau negu mieste....
lygis

lawyer

nu ir man taip buvo, issivaliau EGR, istryne kompo klaidas (EGR MAF) servise ir baigesi trukciojimai.

Tuziukas

nu reiks diagnostika motorui pasidaryti ir bus aisku..

oscar666

arba bus nieko neaisku,kaip ir man.....gavau tik kruva pagiru,koks geras variklis ner prie ko prisikabint tipo...nu bet as pats tai zinau,kad ne taip masina turi vaziuot,oi ne taip,kaip vaziuoja dabar...50lt kaip i subine atsiprasant.....
lygis

Tuziukas

nu man gallant zadejo nemokamai prachekinti..:) jei npersigalvojo..:)

Aivis

Man irgi buna,kad kol dar šaltas variklis,patrukčioja,o paskui praeina.Dabar išviso pradėjo ožiuotis :(,kai kurnors toliau nuvažiuoji ir užgesini mašina,po keliu minučiu nebenori užsivesti,starteris suka atrodo gana normalei,bet nesiveda.Paskui palauki apie 10 min. ir užsiveda.Buvau toytos centre klaipėdoj ir ten nustatė,kad kaltas starteris,tipo per lėtai suka,nors,mano manymu suka normalei.Gal kas žinot kur galėtu gauti gera naudota starterį avensis 2003 D4D 2 Litru varikliui?Laužyne gali įkišti toki patį per lėtai sukanti starteri,arba pasuks kažkiek ir vėl taspats.
Gazas dugnas .......

Tuziukas

o kur tas EGR randasi ? gal foto kas..?:)