Corolla verso kvailioja magelis

Pradėjo Donciulis, Rugpjūtis 16, 2017, 20:13:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donciulis

Jau pastaraji menesi vis dazniau pradejo durniuoti gamyklinis magelis ir tai jau ima erzinti.
Visas durnumas tame, kad uzvedant masina mago ekranas uzsiziebia lyg ir gaudo radio stoti arba ale skaito CD, bet garso jokio. Uzgesinus masina ir vel startavus kartais viskas susitvarko, bet ne visada. Mago isjungimas ir ijungimas negesinant variklio ir neisjungiant degimo efekto neduoda. Tad gal kas susidure su tokia mistika ar turi minciu kas per velniava prasidejo pas mane?

Bemsas

Standartine problema tokio mago. Reikia taisyti. Nera kontakto ploksteje.

Donciulis

Gal meistriuko Kaune kontaktais kas pasidalintu? Na kad ne is anos vietos rankos butu dygusios ;) ir gal kas taisetes sia bedele, tai kokios kainos uz remonta vaiksto? Nes gal neverta krapstyti,gal geriau pasinaudot sia proga ir isidet koki gudresni mageli ar multimedija :)

Edvardas76

Aš toki išmečiau. Įstačiau din2. Magnetola su viskuo. Ir visos problemos. Gariunuose pirkau,grinai Toyotai, kinas analogas160€.

Edvardas76

P.S. Tik problema su remeliu. Šrote beveik nera. O kainavo man šrote 30€

Donciulis

O kaip su valdymu nuo vairo pakeitus i din2? Viskas islieka ar reikia jau kazka perdarineti?

Laisvidas

Citata iš: Donciulis Įrašytas Rugsėjis 03, 2017, 16:05:40 PM
O kaip su valdymu nuo vairo pakeitus i din2? Viskas islieka ar reikia jau kazka perdarineti?

Pas tave stock irgi 2din :D Nebent zadi detis multimedia originalia kuriai valdymui nieko nereik perdarinet. Jei desis pioneer ar ka nors kito tada be perdarymo ar blokelio neaapsiseisi.

ketvirtasis

Citata iš: Laisvidas Įrašytas Rugsėjis 04, 2017, 15:27:37 PM
Pas tave stock irgi 2din :D Nebent zadi detis multimedia originalia kuriai valdymui nieko nereik perdarinet. Jei desis pioneer ar ka nors kito tada be perdarymo ar blokelio neaapsiseisi.
Pionierių lengviausia adaptuoti, nors ir kitus magus nėra sudėtinga.

Mants

turiu darbe nereikalinga megeli, galiu padovanoti :)
nzn ar veikiantis, parveze bicelis is norvegijos, bet nekeiciau ir nebandziau
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Donciulis

Aisku patikrinti nededant i masina be sansu...

Mants

Citata iš: Donciulis Įrašytas Rugsėjis 05, 2017, 20:41:05 PM
Aisku patikrinti nededant i masina be sansu...

gal galima pas koki elektrika patikrinti :)
as galvojau isidesiu vien del mp3 buvimo, bet labiau pagalvojus, nereikalingas man jis nes tik radija groja
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

Sapyra

Gal kas zinot kur gaut Toyotos corolos verso multimedija uz normalia kaina.Noretusi kad ir nuo vairo veiktu.Navigacija reikalinga del to ieskau.Vienas pasiule sugedusia pigiai -sako remontas tik 50e.Na srotuose be garantiju 150e. nezinau ka daryt ,kinietisku nesinori .

Venza

Jeigu rankos nekreivos,gali isidet B9012 (turiu pardavimui ).Pritaikyt aisku reiks,remeli pasidaryt galima panaudojant senosios magnetolos prieki,manau.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Sapyra

Kaip remeli pritaikit ir kokia kaina ?