Uzsidege akkumo lempute.

Pradėjo Edvardas76, Rugpjūtis 23, 2017, 07:54:27 AM

« ankstesnis - sekantis »

Edvardas76

Sveiki. Pas mano Toyota corolla verso 2004m 2.0 85kw d4d uzsidege akkumo lempute. Ka,reikia keisti angliukus?

arunaskeras

Nekrauna generatorius. Reiketu su testeriu patikrinti krovima. Gali buti angliukai, atsilaisvines dirzelis ar problema su laidais.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Greiciausiai diodu tiltas bus pramustas. Cia lyga situ generatoriu.

Kest

Man nesenai tokia problema buvo, tai teko generatoriu tvarkyti, nes nekrovė akumuliatoriaus. Remontas 200 eur atsėjo.

Edvardas76

Bemsas

Kadangi generatorius stovi apacioje, tai pakliuna dregmes, purvo. Prasideda oksidacija ir pablogeja diodu tiltelio ausinimas, nes generatoriaus korpusas naudojamas kaip radiatorius diodu ausinimui. Del to jie perkaista ir sudega. Benzininese masinose generatorius stovi virsuje, todel sitos problemos kaip ir nera. Cia yra tokia DENSO generatoriu savybe.

slashas

Yra labai geros nano dangos specialios elektros įtaisams kurie gauna drėgmės, veikia ;)

Bemsas

Musu ziemos druskos nebijo jokiu nano dangu :)

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 23, 2017, 16:32:00 PM
Musu ziemos druskos nebijo jokiu nano dangu :)
Apipurški kas mėnesį ir dzin tos druskos ;)

Edvardas76

Padare. Visa kaina man  atsiejo 230€  Tai nuimti,pastatiti  generatoriu. Dirželio paketimas. Itempejas naujas. Itempejo pakeitimas. Generatoriu remontas,diodas.

sinkleris

Citata iš: Edvardas76 Įrašytas Rugpjūtis 24, 2017, 18:14:30 PM
Padare. Visa kaina man  atsiejo 230€  Tai nuimti,pastatiti  generatoriu. Dirželio paketimas. Itempejas naujas. Itempejo pakeitimas. Generatoriu remontas,diodas.

Atrodo nemažai, nors neturiu kompetencijos objektyviai įvertint.

arunaskeras

Citata iš: sinkleris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2017, 21:02:47 PM
Atrodo nemažai, nors neturiu kompetencijos objektyviai įvertint.
Labai jau kainos sukilusios
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

slashas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugpjūtis 25, 2017, 08:48:42 AM
Labai jau kainos sukilusios
Tai dabar juk 1lt = 1eur, ypač paslaugų sferoje...

Edvardas76

augisz

Nu tai ko noret dviraciui pedalu vidurius nuveziau pakeist tai kasete 10e, keitimas 8  :-] Kita kart pats keisiu geriau  (H-) Su auto tas pats. Neturi kur dingt - arba taisai uz tokias kainas, arba vaziuoji be generatoriaus  :-]