Starterio isemimas d4d 2.2 100kw

Pradėjo darune, Rugsėjis 05, 2017, 10:14:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

darune

Sveiki, imu starteri savo jegomis, ir irankiu turiu ir garaza tinkama (su duobe) noro irgi yra kazka sau paciam padaryt... Ir cia prasidejo...

Priejimas toks tragiskas... Kad ardau vis gyliau ir gyliau o starterio taip ir nepasiekiu...

Gal kas kokiu super patarimu turite, youtube nerandu tinkamu mokymu, o visko nuiminet taip nesinori.   

Aisku, kad tiek kiek jau praardziau nebesinori sustot...

**** youtube imu is corolla benzo ir ar avensiu ir visur 14mm galvutes.. O mano atveju 17mm kazkaip net cia ne viskas sueina...

arunaskeras

Kokiai cia masinai Corolai verso tai visai nesunkiai issiema
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

darune

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugsėjis 05, 2017, 12:56:14 PM
Kokiai cia masinai Corolai verso tai visai nesunkiai issiema
Taip verso 2006 ... Na man kazkaip kitaip atrodo.   Gyliai starteris, daug nuardymo... SMULKIAU GAL GALIMA - nesunkiai :)

darune

papasakosiu savo nuomone

Tai va, pabandziau imt pats, prazaidziau 2-3 val su pagalvojimais, ir galiausia nusprendziau paskambint i toki vidutini Utenoje servisa kaip Autrema. Vadibininkas isklauses ko noiu, kad nuimtu ir uzdetu starteri sako 15€.... Man tai tinka, po keliu dienu jau bus imtasi sio darbo...

patirtis

Visgi kas pats nores atlikti si darba, manau tikrai neisvengs ardyti priekio. t.y. atsijungti slangas nuo radiatoriaus, davyklius ir lupt lauk visa radiatoriu su ventiliatoriais... O tada jau starteris Jusu :)

Kitaip net atsukus varztus, nei is apacios nei is virsaus starteris apsuptas laidu, tarpai mazi... Lupant per jega daug rizikos pazet radiatoriu ar dar koki davykli sulauzyt...

Butu brangu bent link 50€.. Gal pats daryciausi.. Bet 15 ar max 20€ tai nusprendziau nebesikankint :)

Sekmes kas bandis darytis pats.

Bemsas

Nemanau, kad uz 15 eur ardys prieki, nuimines radiatorius.

sinkleris

Ar nebus taip, kad telefonu pasakė 15 eur, nuveši į servizą geriausiu atveju paskambins ir zys - "Žinot ten daug darbo nuiminėt radiatorių reik ir pan. darbas kainuos 50 eur, nori daryk, nori varyk:)"

Sonixas

pats tik vakar toki starteri atgal idejau remontavo jokio prekio neardziau isemiau per virsu slangu ausinimo irgi netjunginejau.darbo 15 min nuimt 20 uzdet:D tarpai mazi taip bet kazka atsukus kazka palenkus viskas graziausiai issiima:D
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

darune

Citata iš: Sonixas Įrašytas Rugsėjis 07, 2017, 19:53:14 PM
pats tik vakar toki starteri atgal idejau remontavo jokio prekio neardziau isemiau per virsu slangu ausinimo irgi netjunginejau.darbo 15 min nuimt 20 uzdet:D tarpai mazi taip bet kazka atsukus kazka palenkus viskas graziausiai issiima:D
Tai tu akrobatas... Arba melagis... :) bet man zinai pofic... As savo nuomone pasakiau... Apatinis varztas tokioj vietoj kad su terkle priejus per pora dantyku suktusi, o dar kad isjudint jega reikalinga,  virsutini buvau atsukes.. Atjung mase vel ten po agr viskas paslepta.. O kad 15 min darbo... Nu kai isimta gal.. O kiek laiko isimt reikejo... Trumpai tariant.. Atsirado visu galu meistras...

darune

Citata iš: sinkleris Įrašytas Rugsėjis 07, 2017, 14:22:14 PM
Ar nebus taip, kad telefonu pasakė 15 eur, nuveši į servizą geriausiu atveju paskambins ir zys - "Žinot ten daug darbo nuiminėt radiatorių reik ir pan. darbas kainuos 50 eur, nori daryk, nori varyk:)"
20 eur nax mokesiu, reks daugiau, pats sekmadieni issilupsiu... Dabar kai jau sutarta, nesinori atsaukinet, ne tokia suma kad dar karta rankas teptis :)

sinkleris

Citata iš: darune Įrašytas Rugsėjis 08, 2017, 09:34:42 AM
Tai tu akrobatas... Arba melagis... :) bet man zinai pofic... As savo nuomone pasakiau... Apatinis varztas tokioj vietoj kad su terkle priejus per pora dantyku suktusi, o dar kad isjudint jega reikalinga,  virsutini buvau atsukes.. Atjung mase vel ten po agr viskas paslepta.. O kad 15 min darbo... Nu kai isimta gal.. O kiek laiko isimt reikejo... Trumpai tariant.. Atsirado visu galu meistras...

Truputį valdyk liežuvį jei nepažįsti Sonixo. Jis čia vienas iš tų, kurio žodžiais patikėčiau, priešingai nei kažkokiu Forumo prašalaičiu.

Bemsas

Kartais geriau pabuti akrobatu ir per 20min padaryti, nei ardyti visa masina. Pvz man vandens pompa 2.2 motore pakeite per ~40min. Pagal visus manualus reikia PILNAI ISKELTI MOTORA, kas uzima apie 5 val. O cia viska padare per ~20cm dydzio tarpa.

augisz

Nezinau, man ziema starteri isiminejo tai nenuiminejo jokio priekio. Is apacios pasikele kazka suko, o paskiau isvaziavau savais keliais. Ta pacia diena ir pasiemiau. Kainavo viskas kazka sapie 50 ar 60e su starterio remontu.

Sonixas

Citata iš: sinkleris Įrašytas Rugsėjis 08, 2017, 10:33:26 AM
Truputį valdyk liežuvį jei nepažįsti Sonixo. Jis čia vienas iš tų, kurio žodžiais patikėčiau, priešingai nei kažkokiu Forumo prašalaičiu.
Malonu kai zodi uztaria.:))) ACIU!!!!! Bet tarsiu ir savo zodi. Ryt nuo 16 val pradedu ardyt toki motora atvaziuok parodysiu kaip isimt starteri:DDD Gudrutis:)nepatingesiu ikelsiu nuotraukas is manualo kaip nuimt :))

Sonixas

Ir dabar galvok kas visu galu meistras jei net naualas nerodo prekio ardyt:)))

Ir atsiprasau vyru jei uztersiau foruma foto:D

darune

Gerai gerai...  Viskas ok.. Iseme jr idejo uz 15 € ... Visas darbas truko bendrai apie valanda servise... Starteri perinko kitas zmogus, viso proceso nemaciau bet minejo ka cia esu skaites, ivoriu sake beveik nebhvo.... REZIUME... Vedasi kaip sakoma spol abarota.... Ziuresim per salcius kas bus bet suka zveriskai...  Dbr praktiskai visa masina tobula pagal metus...  ADMINAI GALI RAKINT TEMA.